• Ciccie86

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Tack för era peppande ord! Det värmer!
    Luften gick ur mig totalt efter testet och jag har gråtit, pratat med sambon och funderat.. Det kanske inte är meningen att vi ska ha barn just nu med ryggen och allt :/

  • Ciccie86

    God morgon! :) Ny dag, nya möjligheter!
    BIM+5 (cykeldag 34).. Ingen mens dök upp under natten.. Jag hade hoppats på att den skulle göra det för att kunna gå vidare.. Jag och sambon brukar alltid ha sex när min period är sen, och det brukar kunna sätta igång den :p ursäkta infon.. Men det hjälpte inte heller denna gång :p

    Ska på stress rehab idag mellan 10-12, andra träffen :) känns spännande!
    Efter det ska jag ringa min gyn gällande en undersökning..

  • Ciccie86

    Nellin - Jag testade ej med ÄL stickor denna månad, men är nästan säker att jag hade ÄL iochmed smärtorna och flytningarna.. Men är som sagt inte 100% säker då jag ej testade med stickor.. Min mens har aldrig hoppat över en månad tidigare, den har Max varit en vecka sen, men det var i den vevan då jag slutade med preventiv medel (september 2010).. Annars har den varit punktlig med en diff på kanske 2 dagar..

    Nu är rehab slut för denna vecka, lika givande som förra gången. Idag pratade vi om vad som har tar och vad som ger oss energi i livet.. Min oro för allt barn relaterat är ju en av mina stora energi tjuvar. Kändes skönt att ventilera med andra :) Även om det är lite jobbigt.

    Nu ska jag hem, sen ringa BM, sjukgymnast och Lönekontoret.. Mycket måsten idag fastän jag är sjukskriven :p

    Fortfarande inget tecken på att mensen är på g.. Men satt och mådde sjukt illa under de två timmarna.. Mådde även illa vid morgonkaffet i morse :/ Min kropp verkar vara skengravid :/ Eller så är jag en låghormonare som plussar sent..

  • Ciccie86

    Nu har jag en konstig molande värk ovanför höftbenet på höger sida.. Det gör inte ont men är obehagligt.. Vad kan det vara??
    Nu känner jag att jag analyserar allt :p Jag brukar ej ha mensvärk så högt upp..

  • Ciccie86

    Men denna månad hoppades jag nästan på mens på ryggen :/ Så jag borde ej kunna bli skengravid tycker man..
    Em-me - testade ej med morgon urin senast, igår, då var det kvällen..
    Men imorgon köper jag CB digital.

  • Ciccie86

    Såg precis att barnmorskemottagningen här där jag bor har en öppen mottagning där man kan lämna graviditetstest.. De har öppet 15-19, så sprang ner på en gång och nu sitter jag här, nr 2 i kön. Lika bra att få det överstökat! Även om jag nästan är säker på att det visar negativt..

  • Ciccie86

    Negativt även här.. Men hon sa att jag kan vara en låghormonare och att det kan dröja.. Hon bad mig återkomma om en vecka om den ej dykt upp.. Är ju "bara" på BIM plus 6.. Hon sa även att ÄL kan ja varit senare denna månad.. Nu är det bara att vänta och försöka koppla bort, även om det är svårt! Hon pushade även för att sambon borde lämna sina test snart så att vi kan få hjälp om Det behövs! Snälla mens kom nu!!!

  • Ciccie86

    Nu har jag börjat få massa flytningar :/ Tänk om ÄL kom senare än vi trodde och att mensen därmed förskjutits??

  • Ciccie86

    Ingen mens idag heller, BIM+6 eller 7.. Är bara så nedrans trött!! Vill bara sova!

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus