Inlägg från: Josefinasfina |Visa alla inlägg
  • Josefinasfina

    Vi som försökt ett tag utan plus

    72dagar skrev 2012-04-10 19:10:48 följande:
    Vi kör mysdagar varannan dag. Galet svårt att pricka in annars när man inte alls vet när äl är.

    Hoppas på verkan från bdg på er. Funkade inte för mig. Testade rosenrot också.

    Så svårt att inte tänka på allt. Försöker fokusera på bröllopsplaner och jobb.
    Bröllop vad roligt!!! Grattis:)

    Det e ju jättesvårt att inte tänka på det man tänker ju på ALLT jämt känns det som. Även om man lyckas "tänka bort" barntankar så blir det ju inget ... så vad gör man.  
  • Josefinasfina
    Vårväntanochlängtan skrev 2012-04-10 14:59:22 följande:
    Jaha det blev ingen bevia den här månaden heller. Nu ska jag inom stan på vägen hem och köpa bidrotrninggele och hoppas på att den hjälper vår önskan att gå i uppfyllelse plus att vi nu ska försöka ta det lite lugnt med snacket och fokuset kring ÄL dagar och allt det där.
    TRIST:(.

    BDG kommer att hjälpa!:) Den kommer att hjälpa dig och den kommer att hjälpa mig och alla de andra som försöker här inne.

    kram 
  • Josefinasfina

    Jag hörde på radion i morse efter att det har varit babyboom  flera år så har barnfödandet minskat? Undra vad det beror på....

    Min mens lyser fortfarande med sin frånvaro.. skulle ha kommit i onsdags förra veckan. Ringde till gyn idag men de hade ingen tid innan sommaren?=( Jag kommer att försöka få en tid till Sofia hemmet i Sthlm, ngn som har erfarenhet av dom? 

    Allt är bara så förvirrande just nu.  

  • Josefinasfina
    mamma0702 skrev 2012-04-10 20:44:14 följande:
    Hoppas ni haft en skön påsk allihopa Skrattande på många sätt å vis Flört

    Nu går jag en  helg tillmötes..inte vilken helg som helst utan "BIMhelg"  ( lör el.sön ) Hoppas förstås men känner ändå att jag inte ännu blir allt för besviken om det inte skulle bli nåt denna gång heller. Känner på mig att om några månader så är det min tur. Hoppas min känsla stämmer Obestämd

    Styrkekramar till er alla!
    Bra känsla! då är det er tur!!!!!:)
  • Josefinasfina

    JAG ÄR GRAVID!!! 3 negativa men idag bim + 7 och jag plussade imorse!! Jag är så glad med samtidigt livrädd!!!! På försök 10 funkade det!!!!!!!!!!! Jag sitter på jobbet ochnästan skakar!!!!

  • Josefinasfina

    Tack!! Det var Bm som sa åt mig att testa igen!!! Så jag testade på jobbets toalett!! Svårt att inte skrika när jag kom ut därifrån!!! Jag ringde ju tom till Gyn igår för en tid eftersom min mens har börjat strula!!

  • Josefinasfina
    Nellin skrev 2012-04-11 17:25:21 följande:
    Josefinasfina: Men vad härligt! Ett stooort grattis till er! Den här tråden behövde verkligen ett plus, så nu får du se till att sprida gravidbaciller här inne till oss andra. :)

    Själv hoppas jag på att BDG hjälper mig få ÄL. Om den kommer så bör den göra det runt måndag-tisdag. Därför börjar jag testa redan i morgon med ÄL-stickor för att inte missa den. HOPPAS HOPPAS HOPPAS!!! Försök nummer 13, nu jävlar! 
    TACK!
    Kan ju verkligen vara utan betydelse men jag åt BDG denna gång:) Hade en gång tidigare prövat det 6 månader sedan men nu hände något:) Jag åt från mens till Äl.

    Jag håller tummarna!

     
  • Josefinasfina
    mamma0702 skrev 2012-04-11 18:28:47 följande:
    dum fråga men vad är BDG ? Obestämd
    Bidrottninggele 

    Jag åt något tillskott som heter Apiforce, skulle göra underverk och det må jag säga att det gjorde, men det kanske var min tur denna gång med eller utan BDG. 
  • Josefinasfina
    mammave skrev 2012-04-11 18:39:16 följande:
    Grattis! Vad kul :) Jag är fortfarande inne och läser i denna tråd, men skriver egentligen inte. Men ville bara gratta :) (Jag plussade själv på försök 9 för några veckor sen).
    TACK ja jag e så glad, men jag kan inte berätta för någon!! bara här på FL:) Det känns iaf skönt=)

    Grattis till dig också=) Har du barn sen tidigare?  
  • Josefinasfina
    Adnil76 skrev 2012-04-11 14:09:00 följande:
    Grattis Josefinastina!

    Själv fick jag som väntat mens idag och även om jag var förberedd så kändes det som ett slag i magen. För varje månad som går blir det svårare och svårare att resa sig efteråt och komma igen. Tung dag idag...
    Jag känner med dig, jag vet precis hur mens dagen känns. Det fanns gånger då jag ville ge upp och fortsätta med  ett annat "liv" men jag kämpade vidare och se vart det tog mig.

    Det är din tur nästa månad. Kram 
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus