• Inelg

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Xaxxa skrev 2013-10-26 09:28:16 följande:

    På dagens test kan jag också se nåt svagt som ser ut att vara början till att vara positiv. Har tyvärr inte koll på om Ovitrelle kan påverka smått fortfarande.
    Tack..
  • Inelg

    Landstingsreglerna är ju för stränga. Jag förstår inte riktigt hur dom tänker. Man kunde ju iaf få 1 försök

  • Inelg

    Tja tjejer. Vi får se helt enkelt.
    Som sagt kan vara Vaggisarna som ger mig gravsymptomen och man vet aldrig om hcg är kvar av Otrivellen. Märker nog det imorgon bitti helt enkelt! Då är det 14 dagar sedan jag tog sprutan..

  • Inelg

    Xaxxa. Du kan var allergisk! Kom de plötsligt? Har du några andra besvär?

  • Inelg
    Xaxxa skrev 2013-10-26 21:56:18 följande:

    De kom i måndags samma dag jag började ed dom, tog sista igår. Har hetta i ena bröstet som gör så ont, ett humör som är åt helvetet gråter ochbuppgivrn typ deppig, och nervös och orolig och hela jag ser ut att vara rejält stor om magen. Vill inte äta detta nåt mer verkar inte tåla det och detvsaknas bara ett sexföfbud nu också med min vanliga oflyt
    Verkar som en allergisk reaktion, gå genast till VC imorgon såvida du inte får andningsbesvär för då är det akuten som gäller!!!! BUMS!
  • Inelg
    BaPumba skrev 2013-10-26 11:05:20 följande:
    Inelg: Jag anar ett svagt streck på övre bilden. Ovitrellen ska försvinna efter 10 dagar, och eftersom det inte syns något på gårdagens (eller är så svagt att jag inte kan se det på bilden iaf) borde den vara borta. Annars borde det inte bli starkare idag tänker jag. Jag tror det är positivt, hoppas det stannar!

    Jag har för övrigt haft precis samma symptom/biverkningar som dig, förutom pms och svettningar. Och inga spottings som jag alltid brukar ha annars. Testdag imorn på RD14 (egentligen testdag på måndag men vill hellre testa i lugn och ro på helgen). Har drömt nu två nätter att vi testat och knappt hunnit kolla på stickan innan det blir klart positivt, så jag känner mig hoppfull!

    Min mage är för övrigt inte bara lite uppsvälld...den är som en stor ballong! Har gått med pösig tröja och scarf som hänger ner över magen för annars skulle folk på jobbet inte bara undra utan vara helt säkra på att jag är gravid..! Och det kanske jag är (HOPPASHOPPAS) men definitivt inte så långt som det ser ut som..
    Tänker på dig och din stora testdag imorgon!!!
    Hur gammalt embryo fick du tillbaka?
  • Inelg

    Babumpa: wihooooooooo woooooowwwwwwwww grattis!!! Bild bild bild bild!

  • Inelg

    Tjejjer.... Vad säger ni om detta??????
    Varför jag tvekar är ju för att jag tog Otrivellesprutan som innehåller hcg för 14 dagar sedan.. är rädd att den ska vara kvar i kroppen.. Men tycker ju att det stegrar?? eller vad säger ni??
    Tog igår morse igår kväll och i morse överst......



    Imorse..


Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus