Inlägg från: Vårväntanochlängtan |Visa alla inlägg
  • Vårväntanochlängtan

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Kram på er tjejer! En paus är så välbehövlig ibland. Man fastnar så lätt i allt det här och ibland känns det som resten av livet stannar upp medan man själv sitter på Fl. Tror faktiskt jag ansluter mig till ert sällskap med paus. Kanske jag med ska börja dansa & yoga ;) skämtåsido men det är ju såklart bra att göra saker för sig själv och så kommer kanske plusset mitt i det och då känns det väl inte som det har varit lika påfrestande att vänta på kanske (tror dock inte att själva avslappningen i sig gör att man hux flux blir gravid som många andra på Fl verkar tro, grrr*)

  • Vårväntanochlängtan

    Som ni märker har jag svårt att hålla mig borta, kommer nog in och kikar då och då men utan att bläddra tillbaka milslångt i tråden för att hänga med Flört{#emotions_dlg.flower}
    Tänkte bara ifrågasätta varför man utsätter sig för vissa saker? Jag följer en gravidblogg, gick in och läste hennes tillbaka blickar på året som gått och om hennes lycka inför plusset, UL, m.m. och tjöt naturligtvis som en gris här hemma i soffan och önskar att det vore jag istället. 
    Så bort men gravidbloggar m.m ett tag också kanske, man mår ju inte direkt bättre av det.
     

  • Vårväntanochlängtan

    Så dök mensen upp idag som så många gånger förr och tårarna på detRynkar på näsan Försöka frambringa lite styrka till nästa försök men just nu vill jag bara deppa. Mensvärken får jag tyvärr på köpet också, extra mycket påminnelse om det som aldrig blir av{#emotions_dlg.flower} Tröstgodis är inköpt, och vetevärmare på magen.
    Tänkte prova progesterall kräm nu men hur går man tillväga? Har en tub hemma. 

  • Vårväntanochlängtan
    Maramina: Jag personligen tycker att alternativ 1 låter väldigt fint och prisvärt. Dock har jag ingen möjlighet att ta mig med bil men går det någon kollektivtrafik dit om man nu inte kan samåka?
    Kram 
  • Vårväntanochlängtan

    Slutet på mars låter riktigt bra Glad Då börjar vårkänslorna spira lite också och vi kommer att vara i vårt esse Flört Och som sagt, alla kan njuta av god mat, några graviditeter till hoppas viHjärta, lugn och ro och varandras sällskap. Jippi vad roligt det ska bli!
    Låg och funderade igår hur presentationerna ska gå till, hihi: Hej  jag heter ....... aka Maramina etc.{#emotions_dlg.flower}
    Folk som går förbi oss när vi samlas lär ju undra vad alla konstiga namn kommer ifrån och vad vi är för sällskap egentligenFlört 
     

  • Vårväntanochlängtan
    varning för äckelinfo förresten: Mensen i morse var jätteskum, massa slem och klumpar på bindan och väldigt riklig från starten igår em. Något den inte brukar vara längreObestämd Funderar faktiskt på om det kan ha varit ett tidigt mf, något som det ju helt klart inte bör fundeeras på för mycket.
    Annars kan det ju varit så att BDG:n hjälpte till att göra slemhinnan i livmodern tjockare vilket isf ju är positivt ur graviditetssynpunkt. Jag kör en dunderkur denna cykeln med både BDG fram till ÄL och sen progesterallkräm.
    Och den 21 januari är det dax för parmottagningen, mycket blandade känslor inför det.{#emotions_dlg.flower} 
  • Vårväntanochlängtan
    Försöker: Ja det är med utredningen, vi ska få svar på våra prover, först var för sig sedan ihopObestämd lite nervöst måste jag säga{#emotions_dlg.flower}
    Den 20:e april  för träff låter som ett bra datum här också. Glad
  • Vårväntanochlängtan
    Försöker skrev 2013-01-02 20:36:12 följande:
    Hur tränar du, vad brukar du göra för att komma i form? *letar nya roliga träningsformer*

    Har tränat idag också, jag och maken. Kom på en ny grej som jag aldrig testat förr, gå på löpbandet med hög lutning! Jag gillar inte att springa på bandet och tycker det är segt, tråkigt och inte så anstängande att gå. Men med 7 % lutning, jössös! Det var ju som att gå i fjällen..

    Har gått ner lite mer än ett halvt kilo på 4 dagar nu iaf, så ligger under 70-strecket iaf. Men vill helst ner till 65 igen. Och helst INNAN en (förhoppningsvis) graviditet! Flört   
    65 kilo är min trivselvikt också, tyvärr är min nuvarande vikt uppe på 74,5 kilo så det är ju en bit kvar.{#emotions_dlg.flower} men man får bara kämpa på. I alla fall 9 kilo mindre än samma tid förra året. Glad för det lilla, även om jag är sjukt sur på mig själv att jag har låtit det gå så långt från början.
    Afro är min nya älsklingsträningGlad 
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus