• Inelg

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Nellin skrev 2012-06-17 17:47:42 följande:
    Okej okej, du har rätt. Men du vet ju hur man är. Upp och ner i hopp och förtvivlan. Man känner efter, analyserar, griper efter halmstrån. Och så har jag ju hört och läst om så många som när det tagit sig har känt molande ända sedan ÄL fram till BIM. De har känt att det stuckit och molat, brösten är spända och gör ont, de mår lite illa... Ja du vet.

    Men nu till en fråga till alla ni som har erfarenhet av graviditeter. Är det vanligt att få ökade flytningar tidigt i graviditeten? I så fall, när kan de börja?

    Och en annan fråga... Varje månad får jag ALLTID suuuperont i tuttarna, som växer jättemycket och blir jättetunga, mer än en vecka innan BIM. Jag får verkligen alltid det. Men denna månad har jag inte så. Har BIM om 8 dagar och visst är jag kanske liiite öm i dom, men inte alls som jag brukar. Ni som har ont varje månad och som sedan blivit gravida... hur har detta blivit för er?

    Som sagt... griper efter halmstrån.
    Tänk att man kan längta och önska så mycket.

    //Knäppgök
    Hej söta. Såhär var det för mig:

    Jag har en massa flytningar som började redan 2 dagar efter ÄL samtidigt som mensvärken började. Alltså ÄL+2. I början va flytningarna sega med ljust gul färg men efter några dagar ändrade de konsistens till geggiga klumpiga och mer gula i färgen  men vissa vanliljvita. Det känns nästan som att det rinner till och jag tror genast att jag får mensen, jag är livrädd.

    Brösten:
    Varje skengraviditet har jag haft superömma bröst men nu båda ggr jag blivit gravid har jag inte känt alls så mkt i brösten. Förra gången ingenting alls nästan och denna gång bara lite mer.

    Så min största symptomär mensvärken från ÄL+2 och har hållit sig ända till idag och de äkade flytningarna. Smakförändringar upplever jag denna gång. Det har jag aldrig haft.
    Så att du inte känner något kanske till och med bara är ett gott tecken!!!

    Summan av Kardemumman är att jag hade en massa mer symptom när jag varit skenis men nästan inga när jag verkligen varit gravid.

    Hoppas det hjälpte lite :)
  • Inelg
    Nellin skrev 2012-06-17 18:19:15 följande:
    Rosenrot is the shit! Kämpa kämpa!

    Tack för tummarna!
    Jag hade också RR på båda sista grav.. :)
  • Inelg
    kanske 4a skrev 2012-06-17 18:28:58 följande:
    Jag vill inte skriva in mig på BIM-listan då jag fått bruna flytningar idag. Är så orolig att något är fel. Brösten är knappt ömma, de har inte blivit större, jag har bara lite molvärk, inget illamående och det känns inte hoppfullt just nu :(
    {#emotions_dlg.flower} Ush söta du.. Stor kram
  • Inelg

    Kanske; tänker på dig. De vill inte skrapa? Tabletter? Det brukar gå fortare med allt då!

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus