Inlägg från: Vårväntanochlängtan |Visa alla inlägg
  • Vårväntanochlängtan

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Tack Pastell Glad Idag blir det bara att njuta av god mat & varandra, hihi. {#emotions_dlg.flower}
    Jag borde haft ÄL men jag har inte haft några som helst tecken på det så jag vet inte om den har varit/kommer att vara/helt har hoppat denna månaden.
    Jag testar ju inte med ÄL stickor längre heller för jag inte vill lägga på den pressen men nu när man inte har haft några symptom så kunde det ju varit skönt om man faktiskt gjort det Obestämd

    72 dagar: Jag håller alla tummar & tår för er! Även om det känns skrämmande och jobbigt med IVF så ska det ju leda er till er största önskan{#emotions_dlg.flower} Jag säger som de andra att uppdatera oss gärna så mycket du själv vill om hur det går med allt. IVF känns nog inte som någonting som är omöjligt att man kommer gå igenom för någon i tråden. Kramar

  • Vårväntanochlängtan
    BaPumba skrev 2012-10-17 10:04:48 följande:
    Precis innan jag skulle lägga mig igår startade mensen så smygande och nu är den i full gång. Känner mig trots allt mer lättad än ledsen. Det hade ju varit himla fint med ett plus, men nu blev det tydligen inte det och då är det lika bra att mensen drar igång. Imorn ska jag ringa fert.kliniken!
    Typiskt med mens Rynkar på näsan Men jag säger som du, när man ställt in sig på att där inte är något plus på stickan så vill man ju bara att den drar igång så att man får det överstökat.{#emotions_dlg.flower}
     
  • Vårväntanochlängtan
    Nellin skrev 2012-10-17 10:27:52 följande:
    Ja, alla symptom jag hade igår är ännu starkare idag, vilket bådar gott. Min livmoder är hård och lite svullen. Ni vet när man känner med handen där nere på magen så är den verkligen hård. Jag mådde fruktansvärt illa i morse och efter min långpromenad med hunden så fick jag lite lätt molvärk. Därefter sticker det och drar ibland. Bröstvårtorna är superkänsliga.

    Jag är sååå förväntansfull den här gången. Såhär har jag aldrig känt förut.
    Glad 
    GILLAR SKARPT!!! {#emotions_dlg.flower}
  • Vårväntanochlängtan
    Nellin skrev 2012-10-17 13:42:50 följande:
    Bröstvårtrna och vårtgårdarna kan mörkna och/eller bli lite större från och med vecka 3. Men som med alla andra symptom så är det såklart olika från person till person. Men från vecka 3 är det i alla fall inte ovanligt att brösten har börjat förändras. :)

    Och det är inte heller ovanligt att gravsymptomen kommer tidigare och dessutom blir starkare om man väntar flera barn. Hormonnivåerna är mycket högre med tvillingar. Även detta är såklart individuellt.

    Tänk om tiden bara kunde gå snabbare nu då!!!!!!!!!!!! 
    Åh spännande, du får se till att ha fullt upp så att tiden går snabbare{#emotions_dlg.flower} Men jag vet hur det är, den kan aldrig gå snabbt nog
  • Vårväntanochlängtan

    Herregud vad ni skriver Flört haha. Vi hade i alla fall en superbra dag igår med god mat och jag unnade mig till och med lite vin. Fick lite dåligt samvete efteråt om det nu skulle vara så att man faktiskt är gravid efter denna ÄL.
    Hur gör ni med alkohol under denna tiden ni försöker? {#emotions_dlg.flower} Många månader hade det ju blivit som man inte kunde unna sig ett glas under försökstiden ifall man slutat helt.
    Min BM sa visserligen till mig vid graviditeten att  man inte ska känna skam om man druckit något innan man vetat att man var gravid.
    ¨
    Om Äl var som den brukar (inte känt av den alls denna månaden Obestämd) så är jag i alla fall på ÄL+3 

  • Vårväntanochlängtan

    Det med alkoholen visste jag faktiskt inte att en riktlinje var Äl+10. Jag brukar i så stor utsträckning som möjligt undvika att dricka alls från ÄL till BIM men det kan ju vara bra att veta inför festliga sammanhang.

  • Vårväntanochlängtan
    Pastell skrev 2012-10-19 06:27:10 följande:
    Ja det får nog bli lite trots allt. Supa mig redlös är inte en chans att jag gör haha... Kram

    Önskar Alla fina tjejer en trevlig helg här inne! {#emotions_dlg.flower}Solig
    Detsamma till digSolig
  • Vårväntanochlängtan
    Nellin: Åh förstår att du är förväntansfull & optimistisk. Du har ju helt klart gravsymptom i alla fall{#emotions_dlg.flower}Glad
    Mina helgplaner är träning, tvätta, städa bla bla allt det vanliga som man inte hinner på vardagarna men sen kommer också min familj och hälsar på.
    Då blir det en tur till Ikea och inhandla lite nya kuddar, byrå m.m. Lär hamna lite smått & gott med ocksåFlört
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus