• Nellin

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Solrosen: Ja då har du ju ätit p-piller i väldigt många år, vilket innebär att det kan ta lång tid innan kroppen hittar rätt och lär sig hur den ska göra utan alla hormoner. Som andra skrivit, du kanske inte har fått igång ägglossningen ännu och det är därför du inte får mens. Det var trots allt inte så länge sedan du slutade med dom så försök att ha tålamod. Men jag tycker ändå att du ska ringa till gyn, för det skadar aldrig. 

    Och jag skulle inte rekommendera att äta rosenrot heller om du inte vet ifall du är gravid. Det är inte bara apiforce som avråds när man är gravid, även rosenrot är onödigt att äta. Men när du får igång nästa mens så tycker jag att du kör igång med båda preparaten varje morgon, så håller vi tummarna för att du får igång ÄL och får din mens! 
  • Nellin

    Jaha... fått spottings idag. Jag har ALDRIG spottnings, och dessutom är det mer än en vecka kvar till mens. Är på dag 24 idag och har egentligen MINST 33 dagar, men oftast fler. Kan bidrottninggelén verkligen korta ner så enormt? Ska jag förvänta mig att mensen kommer nu eller vad pysslar kroppen med?

  • Nellin
    Hoppas: Ja ta ett test vettja! För min egen del så är det nog inte nidis, för jag var ju dundersjuk under ÄL (som jag inte ens vet om jag hade), så chansen är nog näst intill obefintlig. Vi missade dom dagarna helt tack vare kräksjukan. Så jag vetetusan vad kroppen gör. Det måste ha med BDG att göra...
  • Nellin
    Ciccie: Jag käkade ju också BDG denna månad. Nu missade vi ÄL eftersom jag var sjuk, men jag började få spottings på dag 24 och jag har normalt runt 35 dagar i cykeln. Mina spottings har ökat och mensen dyker upp nääääär som helst. Jag är nästan helt övertygad om att detta har med tabletterna att göra. Jag har ALDRIG spottings och ALDRIG så kort cykel. Så den har nog kortats ner av BDG, vilket jag bara ser som positivt för min egen del. Det kanske är så för dig? Jag har känt en massa nytt nere i magen som jag aldrig känt tidigare och tuttarna har som exploderat och blivit enorma. Måste också ha med BDG att göra.

    Jag har köpt hem nya BDG och också Rosenrot som jag ska kombinera med. Mensen har inte hoppat igång ordentligt ännu, men det kommer såpass mycket bruna spottings nu att jag är övertygad om att den dyker upp strax. Så jag tog mina första tabletter i morse. Hoppas på att hålla mig frisk denna månad och att vi kan få ett plus nu när kroppen verkar ha kommit igång av BDG!

    Jag tänker dock INTE testa med ÄL-test denna gång, för det blir för mycket. Vi kör på som vi känner för här hemma och så får kroppen bestämma helt själv om den vill eller inte. Och vill den inte så kör vi igen nästa månad. Jag måste verkligen lägga prestationsångesten på hyllan nu för jag går nog sönder annars. Kroppen får bestämma helt själv! Under tiden myser vi för att det är gött helt enkelt. :) 
  • Nellin
    Ciccie86 skrev 2012-04-29 13:12:16 följande:
    Jag brukar ha 28-30 dagar i vanliga fall :/
    Jag har normalt 35 dagar, men fick denna månad mens på dag 29. Så min blev väldigt mycket kortare också. Fast i mitt fall ser jag det som positivt, för 29 dagar är ju mer normalt än 35. Jag hoppas att detta betyder att jag börjar få ägglossning nu och att vi kan bli gravida på egen hand utan hjälp! Jag äter BDG nu igen och kombinerar det med rosenrot. Ska bli spännande att se hur kroppen reagerar nu när jag äter det för andra gången.

    Jag måste säga att BDG gör UNDERVERK för hyn. Jag brukar vara rätt finnig på hakan, jämt, men har haft superfin hy sedan jag började knapra. Jag tänkte inte på det själv först, det var min sambo som påpeka hur fin jag blivit i ansiktet. :) Så det är ett klart plus!

    Kram på er i vårsolen, idag blir det grillning och bio! Hjärta 
  • Nellin
    Ciccie86 skrev 2012-04-29 15:52:18 följande:
    Jag fick mens på dag 14 efter ÄL! Om jag nu har ÄL :/
    Jag håller med Rebster, det låter ju helt normalt. Så normalt som det bara kan bli!
    Tiden från ÄL fram till nästa mens brukar vara mer eller mindre oföränderlig (om inget är galet) och det normala är 14-16 dagar. Däremot kan tiden från mensen fram till ÄL variera lite, vilket inte är ovanligt eller konstigt. Det kan ju såklart vara irriterande eftersom man inte riktigt har stenkoll när ÄL infaller då... 
  • Nellin
    Ciccie86 skrev 2012-04-29 20:59:53 följande:
    Det är jag som har tänkt helt fel :p Har inte mått så bra psykiskt senaste tiden och inte tänkt helt klart! :(
    Klart man ska räkna från senaste mensens första dag, inte sista :p Så då har jag haft en cykel på exakt 28 dagar :)  
    Du har en menscykel på 28 dagar och lutealfas på 14. Lutealfasen är tiden från ägglossningsdagen fram till nästa mens första dag. Så det låter som om du haft en helt normal och perfekt cykel denna månad!
  • Nellin

    Hej tjejer!

    Jag har inte varit inne på ett tag. Jag insåg just idag att jag inte tänkt så mycket på bebisverkstan eller dagarna i cykeln på sistone. Jag inser att ÄL närmar sig och borde vara här om några dagar (om jag nu får nån), och det liksom bara slog mig. Nu har jag ju ingen aning om hur min cykel är eftersom jag äter BDG och gick från 35 dagar till 28 sist här...

    Jag bestämde mig när jag fick mens sist att sluta försöka aktivt ett tag. Jag låter helt enkelt kroppen bestämma helt själv vad den vill göra, när och om den ska få ÄL och om den vill bli med barn. Jag har tappat orken helt efter alla misslyckanden. Jag orkar inte räkna dagar och hoppas. Jag har knappt tänkt på barn sista veckan. Förstår inte alls varför, för förut tänkte jag inte på nåt annat. Kanske behövde en ännu längre paus än vad jag tog.

    Hur som helst så håller jag tummarna för er alla. Jag kikar in då och då och tittar till er, för det kan jag ju inte låta bli såklart. Men det blir inget aktivt försök för mig denna månad. Jag släpper det HELT och låter kroppen göra vad den vill. Jag pysslar med annat som får mig att må bra istället. Samlar lite kraft.

    Kram till er! 

  • Nellin
    Cindy, GRATTIS! Äntligen ett plus i tråden. Åh så spännande! {#emotions_dlg.flower}
  • Nellin

    Nämen! Ett till plus i tråden denna vecka! Grattis Adnil! Jag blir så himla glad för din skull!
    Tänk hörrni, om detta är månaden då det tar fart i tråden. Nu hoppas vi på fler plus för er andra!
    Nästan så jag blir sugen på att försöka själv denna månad nu när de här vändningarna kommer, men jag ska nog trots allt låta bli, för den psykiska hälsans skull.

    Men jag håller stenhårt tummarna för att Adnils och Inelgs plus stannar kvar, och att fler dyker upp inom kort!

    Heja heja heja!
    Vilken bra start på våren/sommaren! 

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus