• Inelg

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Nellin skrev 2012-05-22 14:28:31 följande:
    Det är därför jag testat rosenrot och bidrottninggelé, för att se om jag kan hjälpa kroppen få ÄL. Vet inte om det funkat.
    Okey.. Känns det som att det funkat?
  • Inelg
    Nellin skrev 2012-05-22 14:25:42 följande:
    Jag förstår att det känns tufft. Jag tror inte de att rädda för "missfallsbaciller", men kanske är de rädda för att du ska må dåligt. Jag är säker på att de bara hade ditt bästa i åtanke, även om det kanske blev lite knasigt. Du kanske kan säga till dem att du gärna vill vara med och prata bebisar och graviditet, trots det som hänt. Så att de förstår det. Det är ju en oerhört känslig fråga och många har säkert svårt att veta hur de ska handskas med andras sorg.

    Kram på dig!
    Mmm..JA jag förstår att de kanske inte ve vad de ska säga.. men det är ju det värsta man kan göra.. att excludera någon i sorg. Det sista jag behöver nu efter nån dag är att sitta ensam i min tomma soffa och bara gråta..
    Men du har rätt jag borde kanske bara säga det till dom så de förstår.
  • Inelg
    Nellin skrev 2012-05-22 14:36:19 följande:
    Jag tycker absolut att du ska säga som du känner. Annars excluderar ju även du dem från dina känslor och tankar. Och då kommer ingen av er att förstå varandra till slut. Och det är ju onödigt! :)
    sant..
  • Inelg

    Jag vägrar räkna om så att detta försöket blir försök nr 1, för det är det lixom inte! Jag tycker inte man ska räkna om efter MF.. eller vad tycker ni??

  • Inelg
    Nellin skrev 2012-05-22 15:50:30 följande:
    Jag förstår vad du menar. På ett sätt har ju en graviditet som avslutats ändå varit en graviditet, man HAR lyckats bli gravid. Därför blir ju nästa försök det första EFTER MISSFALLET. Men nej, det är inte försök 1. Så skulle jag aldrig heller kunna räkna om jag fick missfall. Att försöka i över ett år och sen säga försök 1 blir ju oerhört orättvist.
    Ja nästan så att det blir lite kränkande ju, Obestämd. Försök 1 my asss.

    Så jag räknar på..
    Hoppas; Vad skulle du säga, du som vet min försöks-story..
  • Inelg

    Ang mina väninnor..
    Jag har gjort som så att jag pratat med mina vänner idag och sagt hur jag mår och att jag inte vill att de ska tissla o trassla runt mig och undvika mig och barnprat. Jag brättade att det sårar mig mer. Jag sa även att jag förstår om de inte vet vad de ska säga, att de behöver inte säga något utan bara vara som vanligt! Jag är jag och inte ett vandrande missfall ....
    De tog det superbra och tackade även mig för att jag berättade det ;)

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus