• Adnil76

    Vi som försökt ett tag utan plus

    BaPumba - Shit! Ett halvår. Så har jag inte tänkt på det. Det är ju ingenting! Herregud, jag måste börja öva på att profylaxandas ;) Det är andra barnet. Börjar så smått sjunka in nu... Jag har liksom haft kvar lite av en känslomässig spärr mot att glädjas efter alla misslyckade försök. Men nu börjar "murarna rämna". Hur är status för dig? Väntan på ÄL eller BIM?

  • Adnil76

    BaPumba - nä just det, det var ju detdär med resan och malariamedicinen. Ni hade paus va?

  • Adnil76

    På tal om symtom så var iaf mitt enda symtom innan plus på BIM+2 att jag inte hade någon PMS. Några gravvosymtom kom inte förrän ett par veckor senare. Inget illamående, inga ömma bröst - ingenting. Så kan också en graviditet börja. ;)

  • Adnil76

    JZ79 - Håller tummarna för ett mirakel för din del. Och om inte så kommer det att lösa sig på ett eller annat sätt framöver. Heja heja! Själv har jag fått rejäla ryggproblem redan men mår i övrigt bra. Har sjukt stora rattar, risigt hår och börjar känna av en viss "närvaro" nere i magen.

    ...och SJÄLVKLART kan man käka såväl tzatsiki som fetaost och halloumi. Det är typ vad jag lever på denna sommar. :)

  • Adnil76

    mammave: det brukar stå varningsskyltar på de attraktioner man inte bör åka då man är gravid. Det gjorde det iaf då vi var på Furuvik. Fast jag antar att det mest handlar om när magen är lite större och det blir stort tryck på fostret. Såhär i början är det ju så litet och väl inbäddat. Svårt veta vad som är lämpligt...

  • Adnil76

    mylady - Det låter ju sjukt lovande! Särskilt kissnödigheten. Varför vill du inte testa?

  • Adnil76

    Hej! Beklagar med er som har det tufft just nu... :(

    Sen undrar jag vad det finns för intresse för er som, liksom jag, varit i denna tråd länge men tillslut fått plus att starta en egen gravidtråd? Typ "Vi som haft svårt att få plus men nu är gravida". Där vi såklart hoppas att en efter en här inne kan ansluta. Känns inte riktigt schysst att snacka graviditet här inne tycker jag. Vet själv hur jobbigt sånt kan vara när man själv just fått mens eller så. Samtidigt känns det trist att tappa bort de man lärt känna här inne... Vad säger ni?

  • Adnil76

    Vad gullig du är Nellin! :) Ja min förhoppning är ju att vi alla förr eller senare ska kunna återförenas i den tråden. Startar en när jag sitter vid dator nästa gång så får vi se hur många som hittar dit.

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus