• kvinna 34

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Open Minds for à diffrent life.

  • kvinna 34
    Anonym (Kajsa) skrev 2014-02-27 22:53:13 följande:
    I två års tid har jag lekt med dig och dina känslor. När du säger att du älskar mig vet jag att jag har lyckats. När jag säger till dig att jag älskar dig så ljuger jag för dig. Rakt upp i ansiktet. När jag säger till dig att jag vill ha ett förhållande med dig och att jag vill ha barn med dig så ljuger jag ännu mer. Jag har aldrig varit kär i dig på riktigt. Du är ett spel för mig och så kommer det förbli tills jag hittar mannen i mitt liv. Det är absolut inte du! Innerst inne avsyr jag dig. Jag äcklas och du har så många brister! Dina "kompisar" tycker du är efterbliven och jag kan inte mer än hålla med. Sorry!

    så du väljer att va med han istället för själv, hade ju valt ensamheten hellre än någon man inte älskar det är det ärligaste och vettigaste .
  • kvinna 34

    Ni attraherad av sexiga blondisar , som tycket om att leka, visst helt ok men kom inte och gnäll sedan heller gör jag orkar inte med gnälldpik sedan skyll er själv rent utsagt .

  • kvinna 34

    Fan tror ni att jag är en djävla hjälp reda åt er och dig , för fan gå ner till dom som har betalt för att hjälpa till där kommer du finna din djävla lycka och ngn som kan hjälpa dig och er .

  • kvinna 34

    Människor vet inte vad dom vill yrar runt till höger och vänster och tycker dom är söta och förtjänar allt snyft skitstövlar ni är inte värda ett skit .

  • kvinna 34
    Anonym (Kajsa) skrev 2014-02-28 22:38:33 följande:
    Vilken skitstövel du förtjänar inte någon rätt person . Jag är honom för att just inte känna mig ensam och för tryggheten! Han finns alltid där för mig! Dumpar honom sedan när jag hittar the real love!

  • kvinna 34

    You make My day Evert day , i want to make youre day Evert day (-: du vet jag tror fast jag är för blyg Att fan jag är...,,, (-:

  • kvinna 34
    Anonym (yay :)) skrev 2014-03-06 22:31:26 följande:
    "Evert day" vill jag införa, har gjort några inlägg här om en karl som heter evert faktiskt ;)

    Jasså ja då får du införa en sådan dag(-: men jag skulle skriva Every day .....(-: så är det med självstavnings program tyvärr .(-:
  • kvinna 34
    gardin skrev 2014-03-07 22:34:14 följande:
    Jag har aldrig älskat någon så mycket som dig och jag vet att du känner desamma. Varför ska de vara så svårt? Jag saknar ju dig...

    Men säg det då till den det här börjar ju bli väldigt löjligt allihopa .
  • kvinna 34

    Vilken trevlig afton..... Men det sa jag också vill bara dela med mig att det finns (-:En sak till fan jag är kär i mig själv (-:

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!