Inlägg från: Anonym (Someone) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Someone)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Du har ett av de vackraste leenden jag någonsin sett. När våra blickar möts känner jag att det bränner i bröstet och jag blir så knäsvag. Säg till mig om du bara är trevlig mot mig eller om dina leenden och blickar mot mig speglar något personligt intresse. om jag visste säkert skulle det göra det så mycket lättare.

  • Anonym (Someone)
    Anonym (HeartOfFreya) skrev 2024-03-04 11:25:25 följande:
    Så tänker nog hen oxå 😜
    Ibland tänker jag så. Och ibland tror jag att det är bara wishful thinking :). Jag blir 40 efter ett par år, men känner just nu som tonåring, wtf)
  • Anonym (Someone)
    Anonym (Over again) skrev 2024-04-01 12:54:40 följande:
    Varför säger man inte sånt man velat ha sagt? Varför håller man det inom sig?
    Det finns många möjliga orsaker. Jag säger till exempel inte om mina känslor eftersom mannen är gift och har barn. Mitt barn är vän med ett av hans barn. Jag gillar verkligen hans fru. Kan tyvärr inte bestämma över vad jag känner för honom, men kan åtminstone hålla tyst om dessa känslor.
  • Anonym (Someone)
    Anonym (knegare) skrev 2024-04-01 16:00:18 följande:

     


    Där har du som kvinna en fördel, om du skulle våga skicka ett sms/messenger så håller män tyst om saken.

    Tror alla skulle bli smickrad men inte berätta de till nån.


    Varför är du så säker på att han skulle hålla tyst? Män är ju olika, precis som kvinnor. Sedan finns det några tecken på att känslan kan vara ömsesidig. Har ingen aning om vad jag skulle göra om jag skulle få veta det säkert.
    Det känns som att det är säkrare att hålla tyst. 
  • Anonym (Someone)
    Anonym (knegare) skrev 2024-04-01 19:18:12 följande:

    Nä män är inte som kvinnor, ber du om att han ska va tyst så är han de. 


    Detta är vanligare än man tror 
    Oftast kommer dessa  på fyllan när folk vågar mer.
    Men man är korkad att berätta de vidare , folk ska få lätta på hjärtat utan att de bli hysteri runt om kring 

    Har själv varit med om det, höll tyst
    Har själv dragit i väg ett fylle sms till kompis tjej många många år sen. 
    hon blev självklart choklad men vi pratade lite och första hon sa. Bara så du vet så är nåt mellan dig och mig

    Folk behöver lätta på hjärtat, jag tycker att du ska 
    lätta på ditt 


     


    Ja, det kanske skulle vara bra att lätta på hjärtat. Men jag tycker att om jag berättar för honom kommer jag att må ännu sämre efteråt. Hoppas att den här känslan bara svalnar efter ett tag. Det brukar ju hända med alla sådana känslor.
  • Anonym (Someone)
    Anonym (knegare) skrev 2024-04-02 09:36:15 följande:

     


    Man lever bara en gång, ta chansen 
    I stället för att grubbla, tänk om jag hade gjort de

    men kan väl börja med att - Detta jag skickar, skickar jag i förtroende och eller nåt liknande 


    Det skulle vara lätt om båda var singlar. Men jag är i separationsprocessen och han är gift. Båda har barn. Barn är kompisar och jag har bra relation med familjen. Jag kommer inte att ta det första steget för att förstöra detta. Kommer han berätta om sina känslor först (det finns tecken på känslor från hans sida också, men kan förstås vara så att jag feltolkar något), jag kommer förmodligen att berätta för honom hur jag känner. Annars - nej, låt det vara som det är nu.

    Jag skrev bara här för att förklara varför vissa människor väljer att inte prata om sina känslor. Tack för uppmuntran ändå, det värmer på något sätt Glad
  • Anonym (Someone)
    Anonym (knegare) skrev 2024-04-03 13:00:38 följande:

     


    Hoppas att du kommer på andra tankar och öppnar dig i framtiden för han 


    Detta är inte helt omöjligt. Dock om det skulle finnas en knapp som kunde stänga av dessa känslor skulle jag trycka på den direkt.
  • Anonym (Someone)
    Anonym (Golfbruden) skrev 2024-04-04 13:24:43 följande:
    Hitta en annan säger jag, sukta efter en otillgänglig går fetbort. En tillgänglig bättre är en beprövad metod som funkar strålande Solig
    Skulle jag få känslor till någon tillgänglig skulle jag definitivt inte tacka nej till det. Att det här metoden funkar vet jag också från egen erfarenhet , been thereSkrattande
  • Anonym (Someone)
    Anonym (Golfbruden) skrev 2024-04-05 10:53:14 följande:
    Ja, eller hur?! Cool Sen kanske du inte är i en situation där du kan söka upp nån aktivt eller ens vill. Men det kommer senare i så fall, saker blir bättre med tiden.
    Det kommer säkert att bli bättre Glad. Det är bara att det var väldigt länge sedan jag kände mig så kär och så sjukt kåt på någon. Skönt att känna det igen, men så synd att jag inte känner det mot någon som är singel. Vilket slöseri med fina känslor liksom)) Just nu vill jag egentligen inte leta efter någon. Gör mitt bästa för att fokusera på andra saker. Tränar extra hårt på fritiden för att må bra etc. Är på väg att komma i riktigt bra form igen, om inte annat)
  • Anonym (Someone)

    du är en underbar person och det är inte ditt fel att det gör ont i hjärtat varje gång jag ser dig. det blir aldrig vi, det blir aldrig någonting alls mellan oss förutom de där blickarna, leenden och samtalen. kommer aldrig att veta hur det känns att bli kramad av dig, att hålla din hand, att... ja nu är blickar, leenden och samtal över. farväl.

  • Anonym (Someone)
    Anonym (Kanske) skrev 2024-06-07 19:11:10 följande:
    Varför kan det aldrig bli ni?
    båda gifta. jag tar inte det första steget. han kommer inte och/eller vill inte göra det heller. kanske är min känsla inte ens så besvarad som jag tänker, trots alla tecken. och från och med idag kommer vi knappast ses, så det är det. kommer att bli bättre på lång sikt, även om det gör jävligt ont just nu. skulle inte vara så illa, men har så många andra stressfaktorer i livet nu att den totala summan av det hela är närapå outhärdlig. känns lite bättre när jag skriver om det.
  • Anonym (Someone)
    Anonym (Nuså!) skrev 2024-10-28 17:48:26 följande:

    Jag har fastnat i tankar på dig och analyserar allt du säger och gör. Jag önskar att jag bara vågade ta mod till mig och röra vid dig på ett sådant sätt jag längtar efter. Istället går vi här, sida vid sida, år efter år och njuter av stulna stunder som vi gör till våra, men aldrig ändå riktigt vågar. Du verkar lika feg som jag, lika rädd att våga visa, ändå tycker jag mig se det i dina ögon, men vänder bort blicken för att du inte ska se det i mina.


    Får jag fråga varför vågar du inte? År efter år - det är ju jättelång tid. Om ni både inte är upptagna, så kanske är det dags att inte vända bort blicken? Just saying :)
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!