Inlägg från: Anonym (Nuså!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nuså!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Anonym (Till Fia) skrev 2011-12-24 18:03:10 följande:
    Jag älskar dig
    Jag dig :)
  • Anonym (Nuså!)

    Jag har fastnat i tankar på dig och analyserar allt du säger och gör. Jag önskar att jag bara vågade ta mod till mig och röra vid dig på ett sådant sätt jag längtar efter. Istället går vi här, sida vid sida, år efter år och njuter av stulna stunder som vi gör till våra, men aldrig ändå riktigt vågar. Du verkar lika feg som jag, lika rädd att våga visa, ändå tycker jag mig se det i dina ögon, men vänder bort blicken för att du inte ska se det i mina.

  • Anonym (Nuså!)
    Anonym (Someone) skrev 2024-10-28 19:14:37 följande:
    Får jag fråga varför vågar du inte? År efter år - det är ju jättelång tid. Om ni både inte är upptagna, så kanske är det dags att inte vända bort blicken? Just saying :)
    Mycket som står på spel. För egen del trivs jag så väldigt bra med det jag redan får ut av det. Det ger mig krydda i vardagen och är behagligt, jag vet ju aldrig var det tar vägen om jag väl öppnar upp. Det är enkelt och kravlöst. Vill inte förlora det. 

    Hade varit mycket lättare om jag bara kände sexuell attraktion tror jag, men jag längtar efter något annat. 

    Men du har rätt. Det börjar bli på snudd till löjligt. Ibland känns det som att nu kan vi inte fly detta mer, men så lyckas vi igen. 
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!