Inlägg från: Anonym (mal) |Visa alla inlägg
  • Anonym (mal)

    Vilken färg har du på dina trosor idag?

    Anonym (Oooh sexaaay!) skrev 2024-01-22 18:56:03 följande:
    Undrar jag också. Det är lite som hon där kvinnan i kroppstråden, hon som påstår att hon bara lägger ut bilder på sin nakna kropp i konstnärligt syfte för att hon "uppskattar den kvinnliga kroppsformen".

    Samtidigt som bilderna är väldigt explicita med ex. gagballs och inslag av bdsm. Vad har detta med den kvinnliga kroppen att göra undrar jag?

    Intressant att denna kvinna också postar från sitt originalkonto dit vem som helst på forumet kan skriva privat till henne. Luktar Only Fans om kvinnor likt dessa. Som fiskar medlemmar i smyg på ett familjeforum av alla ställen. 
    Jag tycker om att fotografera både andra och mig själv på ett erotiskt och förhoppningsvist vackert sätt, men skulle aldrig i livet komma på tanken att lägga ut dessa bilder för allmänt beskådande här, inte ens med ansiktet bortcroppat. Dels för att inte skapa intrycket att det är fråga om någon komplimangsfiske, och dels för att inte trigga elakheter. Jag har mina bildarkiv på dedikerade fotografikonstsidor där mina bilder i så fall bedöms efter konstnärlig kvalitet och tekniskt genomförande och inte mina tuttars storlek.
Svar på tråden Vilken färg har du på dina trosor idag?