Inlägg från: EmmaUgglan |Visa alla inlägg
  • EmmaUgglan

    Fler lite "äldre" första gångs mammor i Lund, Arlöv eller Malmö som vill träffas för promenader, fika och annat skoj?

    Hej!
    Jag är 33, kvalar jag in i gruppen? ;)
    Min pojk Sixten är 7,5 mån, vi bor i Lund sen i somras, och vi har också en del dagar som blir väldigt långa.
    Vi är ute och promenerar varje dag, ibland hänger vi på öppna förskolan Kulan på norr eller "Öppet hus" (församlingens version, är dock inte speciellt troende, men det är trevligt ändå).
    /Emma

  • EmmaUgglan

    IaW; jag kan tillägga att jag och min man också genomgått IVF (dock utan resultat, vi lyckades på egen hand efter 3 IVF-försök). Läste lite i din presentation. :)

  • EmmaUgglan
    Hej igen!
    Jag hänger gärna på! Om det är Entré som gäller på torsdag, så sätter jag mig (med Sigge givetvis) på bussen från Lund. Av den anledningen kan vi bli lite sena, bussarna får bara ta 2 st barnvagnar vad jag förstått, och en gång har det faktiskt hänt mig att det varit fullt och vi har fått ta nästa buss... 
    Jag tar med Marijas mobilnummer, och ringer om vi blir sena. Behöver ni få tag i mig, är mitt telnr 0738-066085. Mail swederus@gmail.com.
    Är huvudingången den vid Hemköp och apoteket eller den ett snäpp närmre motorvägen, där man kör in med bil typ...? Du fråga kanske, men...

    Jag är blond med lugg, "kör" en svart Emmaljunga. :)

    Synes! Kul! 
  • EmmaUgglan

    Morrn!
    Det är bra, alla verkar ha förståelse för om någon blir sen!

    Nu sover sonen, dags att göra alla "viktiga saker" :)

    Ses torsdag! 

  • EmmaUgglan
    Åh, tänder! Jag har trott i över en månad nu att Sigges första skulle dyka upp, men icke... 
    Klart trist när nattsömnen blir störd så :(
    Håller tummar o tår för bättre sömn till torsdag!

    Nu ska vi ut i solen, hejhej! 
  • EmmaUgglan

    Förresten. Det där stället vi ska till, kan man värma barnmat där tro..? Sigge äter lunch vid 11-tiden nämligen.. De flesta fik brukar ju ha en micro... men jag känner inte alls till vad det är för ställe på Entré.

  • EmmaUgglan

    Jag är egentligen på "Öppet hus" (kyrkans) på tisdagar och Kulan öppen förskola på onsdagar. Men jag kan ju såklart välja bort en dag där, och då ses jag helst onsdagen! :) Annars kan jag torsdagen också.

    Den där boken verkar bra och nyttig! 

  • EmmaUgglan

    Jag skulle väldigt gärna hänga på! Dock misstänker jag att det är på morgonen (förmiddagen) (?), nästan alla babycaféer verkar vara det, tyvärr enligt mig. :( Den tiden passar oss dåligt, eftersom Sigge sover ca nio till halv elva och äter lunch när han vaknar... Pallar inte stressa iväg så tidigt... buhu..
    Öppna förskolan här (den ena) öppnar kl 13 och församlingens Öppet hus kl 13:30, och de tiderna passar oss perfekt! :) Hehe. Vi går sällan ut före lunch. Möjligtvis för att äta lunch ute då.
    Hmmm......
    God natt! 

  • EmmaUgglan

    Jag & Sigge tittar gärna in på fika! Nu på torsdag? Eller nästa vecka (eller veckan efter det)? Jag har inte så mycket för mig nu på torsdag, vad jag vet.. 

    Natti!

Svar på tråden Fler lite "äldre" första gångs mammor i Lund, Arlöv eller Malmö som vill träffas för promenader, fika och annat skoj?