• viochdu

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Det hoppas jag oxå. Det känns väldigt surt. Som att snubbla på mållinjen eller nåt. Fast värre. Jag är arg, besvikne, förbannad och så otroligt sårad/ledsen. Jag är arg på han för att jag tycker att han kommit på det så sent. Men det blev väl så när allt blev verklighet. Men det är synd. Har väntat på detta i över ett år..

    Vi har inte pratat med varandra sen igår och det gör oxå ont men just nu känns det som jag hatar honom. Jag skrev bara ett sms till honom innan idag och frågade vad han skulle göra om jag redan blivit gravid eller om jag skulle bli gravid av misstag (för det kan ju faktiskt ske) om han skulle tvinga mig till abort:

    "Givetvis inte, skulle aldrig låta dig gå igenom något sådant, eller låta oss gå igenom ngt sådant. Då skulle vi få ta vårat ansvar och jag skulle troligtvis bli redo på vägen, Men nu när jag har ett val väljer jag att inte ha barn just nu. Vill bara ha tillbaka känslan jag hade för några månader sen. Den kommer säkert. Ge det lite tid."

    Jag visste att det va det svaret jag skulle få, eller hoppades på det svaret. För jag ville se om jag verkligen känner honom. För i vissa situationer känns det som en människa visar ett nytt jag för det är just en NY situation. Jag har känt han sen året jag fyllde 15 och nu är jag 25 så det känns som jag känner honom utan och innantill. Men jag har ändå haft fel. Trodde han inte skulle kunna vara så "grym" För det känns som han sparkar på mig och våra framtidplaner... Men vet att han inte gör det här för att göra mig illa. Men det är ändå jag som blir drabbad,, VI blir drabbade! Men jag kan ju inte heller skaffa barn med ngn som inte vill. Det vore ju fel..

    OJ det blev långt. Hoppas ni förstår!

  • viochdu
    alexander2011 skrev 2011-11-01 18:07:41 följande:
    är detta en kille som har ångrat att skaffa barn dvs att han inte känner sig redo längre? utan vill avvakta?
    Min sambo var precis likadan o jag gav honom tid. Vi väntade länge på rätt tillfälle innan jag sa stop, det kommer aldrig finnas ett bra tillfälle utan försöker vi inte nu komer vi bli "gamla" föräldrar. jag vill vara relativt ung förälder och sedan kunna leva mitt liv när barnen har flugit ut ur hemmet så att säga. försök få honom att bli mer bekväm med att kanske bli pappa. sen är det ju som han säger.han kanske växer in i rollen som pappa men tyvärr är det så att de flesta föräldrar känner inte att de är pappa förens barnet är 1 år hahaha.
    detta vacklandet är jobbigt det kan jag förstå och jag hoppas det löser sig för er. vet sj hur frustrerande det är.
    Sambon o jag vacklade i 4,5 år innan vi bestämde oss för att försöka   . idag har vi en grabb på snart 2,5 månad o försöker med ett syskon.lika bra att avla färdigt medans man ändå håller på eller hur hihi
    styrkekramar åt er 
    Ja det är det. Fick mitt första pos. Äl test igår efter uttagen av spiralen och så när han kom hem och jag ville sexa så sa han detta till mig.

    Men jag har gett han ett år redan.. :( och bett och bönat, väntat, pratat om barn, vi har kollat barnvagnar, han har kollat oxå (ensam) och nu när det väl ska ske så har han dragit sig ut och spiralen är borta och jag är förbannad och arg..
  • viochdu

    Slemtorsk: har du lagt testet på dasslocket än?? Glöm inte det. Pos.test i morgon när jag loggar in här- OKej.?"?". är det en deal??! :)

  • viochdu

    Slemsnigel: Jo jag är galen. Men visste ju inte om du va en nattuggla. Tänkte, ser hon det så ser hon det. :)

    Ser tyvärr inget på bilderna. Först trodde jag att jag gjorde det men efter att ha slängt in kortet i photoshop så nej. Tyvärr. Trodde att du skulle slänga in ett pos idag ju :(

    MEn du började med sprayet i dag eller?! Är det några biverkningar på sånt där spray mer än din ÄL slutar fungera som vanligt..

  • viochdu
    Didajdidajda skrev 2011-11-02 01:16:30 följande:
    min mens har varit bort i 40 dagar nu... -.-!
    och du hade tagit ett CB digitalt va? Isåfall tycker jag du ska ringa gyn. OM du är stressad i kroppen brukar mensen komma när man sätter foten innanför deras dörrar :), annars får dom ju göra en undersökning på dig.. Du kan ju iaf beställa en tid nästa vecka, så har den inte kommit innandess så får du åka dit iaf.. KOmmer den så är den bara att avboka.
  • viochdu
    slemtorsk i din bralla skrev 2011-11-02 06:31:31 följande:
    jaja.. det finns fler dagar att testa på.. är ju på bim -7 (-8) i dag så det är gott om tid ännu.. annars börjar jag ju med min nässprej idag och får väl hoppas på att IVF-behandlingen för med sig bebis
    såg inte att du redan skrivit innan jag han posta mitt inlägg.
    Förstår att du hellre vill ha ett plus hemma nu då, men måste ändå kännas bra att hjälp på traven sen. Det är väl 20 % chans att man blir gravid under ÄL när man har samlag, och procenten under IVF för dig va väl runt hm?? ja va va det nu igen..
  • viochdu
    Soffiie skrev 2011-11-02 06:44:30 följande:

    Slänger in en bild på mina tester stegring från bmi-7 till idag bmi+4


     


     


    Nu har du ju absolut ett klokrent plus. Då har ju fått massa fina test ju :)
  • viochdu
    slemtorsk i din bralla skrev 2011-11-02 06:46:40 följande:
    25-35 ungefär beroende på omständigheterna....

    Vår chans på naturlig väg är betydligt lägre än 20, snarare runt 10 eftersom vi inseminerar hemma så chanserna ökar ju markant genom IVF för vår del men är ju absolut ingen garanti.

    Men jag brukar tänka så här.. mitt ex och jag stod i kö för IVF, han hade extremt dålig tillgång på spermier så hans chans att bli pappa naturlig väg var mindre än 0,5% chans, efter tre års försök så lyckades vi ändå ... utan medicinsk hjälp.....

    Min nuvarande man har GOD tillgång på spermier..fullt normalt som vilken "frisk kille som helst" men de är lite slöa och simmar långsamt pga värmen i skrevet som blir när man sitter ner hela tiden... så våra chanser borde ändå vara betydligt större än mina och exets, trots att jag nu är äldre än då så rör det sig ändå inte om jättemånga år, jag är dessutom friskare nu och i bättre fysiskt skick och mindre stressad så det känns som att vi har goda förutsättningar....
    BRA! att du tänker positivt och inte tänker som en massa andra åh bara, nä det kommer inte funkar suck stön pust ... Tråkigt med alla biverkningar och jag hoppas verkligen du slipper dem alla.

    Men ett plus innan dess ska du väl få till :) Enligt Timrasmus test kan det ju vara blankt vid BIM-7 och pos svagt vid BIM-6 så jag hoppas på det bästa.
  • viochdu
    Soffiie skrev 2011-11-02 06:51:43 följande:
    ja nu är det slut testat *tror jag* hehe
    gjorde ett digital i förrgår på bmi+2 visade  Gravid 2-3..

    Svårt få in bra efter att man vart så besatt,
    Förstår det men jag fjäskade in mig på ett VUL för jag sa att jag hade NOLL aning om vilken vecka jag va i och att jag fundera på KUB /nupp testet så då fick jag komma in fort till vul. ;)

    (har inga barn för denna grav slutade i en abort sedan)
  • viochdu
    slemtorsk i din bralla skrev 2011-11-02 07:00:44 följande:
    jo vi är positiva.. så klart vill vi ha barn tillsammans men vi har också ganska nyligen bestämt oss...fram tills april var vi båda bergssäkra på att vi inte ville ha fler barn (jag har ju ett, han har fyra styvbarn som han ser som sina)

    Vi är så pass gamla att vi vet att vi har åldern emot oss (mig) men vi känner att vi VILL prova..blir det barn så blir vi ju jätteglada.. om inte så har vi ia försökt.
    Helt rätt tänkt!
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester