• Choccolat

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    splink skrev 2011-10-31 16:40:26 följande:
    Hej! Jag kikar in, har postat en del bilder och har tidigare varit väldigt aktiv under ett annat nick. Jag känner till en hel del av er härinne även om inte ni känner igen mig.

    Anledningen till att jag försvinner då och då är att jag ofta är gravid när jag postar mina bilder, men får missfall. Är uppe i sju stycken nu. Håller på med en missfallsutredning och vissa månader har vi inte försökt för att vi inte får då vi ska genomgå undersökningar. Nu är jag på bim-5 och testen är helt negativa. Inte mycket att posta med andra ord
    Får man fråga vem du var förut?

    Håller tummarna! =)
  • Choccolat
    sweasmamma skrev 2011-10-31 16:58:06 följande:
    ingen som kunde hjälpa mig med äl-känningar??
    Ah.. självklart! Japp.. det är typiska känningar! Jag känner mina ca 2 dagar innan ägget släpper. Jag får som både hugg och molvärk. Hugg som bränner typ... Ont som tuuuuuusan ibland - då släpper ägget.
    Jag känner inget i brösten men har hört att det ska vara vanligt med stick.. ungefär som det vissa känner vid grav..
    Så mys på nu! =)
  • Choccolat
    viochdu skrev 2011-11-01 06:43:37 följande:
    Över till mig själv. Igår som ni vet så va jag i himmelen då jag fick mitt första pos. äl test. När mannen kom sen kastade jag mig i hans fann och berättade. Jag såg direkt på honom att det va något. För att göra en lång historia kort så har han ändrat sig. Och han säger att ju mer han tänker på det ju mer räddare blir han. Han säger att han inte är redo. Att han trodde han va det. Men nu när det blev verklighet att starta så blev det så verkligt och han insåg att han inte alls känner sig redo. Jag va och är helt knäckt. Detta är ju inget vi kommit på bara så där. Utan vi har ju pratat om detta i över ett år. Jag vet att jag bara får acceptera hans beslut för jag älskar ju honom och jag tänker ju inte tvinga in honom i något. Känns bara så surt att han kommit på det nu. Efter uttaget av spiralen och att jag kommit upp högt på de där rosa molnen och nu trillade jag ner till botten. Vet bara inte hur jag ska hämma min barnlängtan.
    Men... chocken!!!!
    Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag tycker om en sådan sak.. På ett sätt kan jag tycka att det är självklart att man får ändra sig.. På ett sätt tycker jag att man bara INTE FÅR göra så mot någon annan.. Det var inget ni bestämde hux flux...
    Jag känner mig direkt helt otroligt ledsen och förbannad då samma sak hände med en av mina bästa vänner.. Hon hann dock bli gravid och "tvingades!!" till abort när han kom på att han ångrade sig.. Jag är lite partisk kanske..
    Hur som helst.. Stor kraaam!!!
  • Choccolat
    Squeezy skrev 2011-11-01 13:03:20 följande:
    Jag aaaanar något på grav-testet.... vågar inte skrika grattis.. men aaaanar... =)
  • Choccolat
    sweasmamma skrev 2011-11-01 13:17:17 följande:
    tycker jag ser ett streck på mittersta bilden men det är ju så suddigt =)
    Håller helt med!
  • Choccolat
    JennyOhlsson skrev 2011-11-01 15:04:52 följande:
    var är min mens??!! :-O
    Jag ska ta och leta efter den! =)
  • Choccolat
    Guacamole skrev 2011-11-02 09:31:49 följande:
    Extra känsligt test.

     


    Nämen.. här ser jag ju!!!!

    Slemmis: Jag såg inget tyvärr... Hur känns det att börja spraya nu då? Själv tycker jag att det är lite spännande.. Ha ha!
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester