• viochdu

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Helenmedh skrev 2011-10-31 17:46:51 följande:
    Sen juli.. Inte helhjärtat dock men nu jäklar ska det bli nåt! Rädd dock att det påverkat sen jag gjorde en abort i december. Ångrar det så fruktansvärt men läget var verkligen inte rätt då bara.. Det liksom bara hände. När jag åt ppiller och allt,. Men nu, nu när man verkligen vill, ja då funkar det inte :/ 
    Ja jag fick mensen i torsdags och har den fortfarande konstigt nog. Brukar bara ha ca 3 dagar..  
    Ja det är ju så. Man får försöka igen bara, det kommer väl så småningom :) 
    Jag har oxå gjort en abort i mitt liv. Men det är jag glad för ?!?! konstigt nog.  (snälla inga moralpredikningar från ngn nu) men den killen vill jag absolut INTE ha barn med.  Är oxå rädd att ngn ska ha påverkats. Men äl kommer ju iaf och då är ju inte hoppet borta.....

    Klart det kommer! Det kan du ge dig på ... :)
  • viochdu
    lillabambi skrev 2011-10-31 19:13:13 följande:
    la mina ägglossningstest i mitt gelleri om ni vill kika så kanske ni förstår vad jag menar med smala streck  
    nr 26 tror jag ju ändå är pos....!!
  • viochdu

    Lillabambi. Men du hade ju starkt den 26 och fick ett rätt så okej test och eftersom äl kommer 24-48 timmar efter stegring /glad gubbe. Så är det ju nästan säkert att det va älkänningar på fredagen.det brukar hugga till när ägget släpper och det känns ju som mensvärk. Och 26 va ju i onsdags och om du nu hade känningar på fredagen så är det ju 480timmar emellan. Och alla alla får inte stegring. Utan bara en stegring och sen svaga utslag resterande dagar.

  • viochdu

    Över till mig själv. Igår som ni vet så va jag i himmelen då jag fick mitt första pos. äl test. När mannen kom sen kastade jag mig i hans fann och berättade. Jag såg direkt på honom att det va något. För att göra en lång historia kort så har han ändrat sig. Och han säger att ju mer han tänker på det ju mer räddare blir han. Han säger att han inte är redo. Att han trodde han va det. Men nu när det blev verklighet att starta så blev det så verkligt och han insåg att han inte alls känner sig redo. Jag va och är helt knäckt. Detta är ju inget vi kommit på bara så där. Utan vi har ju pratat om detta i över ett år. Jag vet att jag bara får acceptera hans beslut för jag älskar ju honom och jag tänker ju inte tvinga in honom i något. Känns bara så surt att han kommit på det nu. Efter uttaget av spiralen och att jag kommit upp högt på de där rosa molnen och nu trillade jag ner till botten. Vet bara inte hur jag ska hämma min barnlängtan.

  • viochdu

    Jag vet att han är redo egentligen. Men han är väl bara rädd. Men jag vet att det kommer vara jobbigt ett tag fram över. Känns som att man kommer gå varje dag att hoppas att nu nu är det dagen han kommer säga att nu kör vi. Så jobbigt bara att inte veta om det är om två månader ett halv år eller år. Tålamod är ju inte min starka sida. Men jag får bara vänta och hoppas och ge han den tid det tar. Inte tjata inte prata om det utan låta han få fram sin vilja. Tillslut Kommer den väl. Kanske inte är rätt tråd att skriva i. Men är bara denna och en till tråd jag skriver i. Och jag hoppas det känns okej om jag skriver här och om jag får fortsätta med det. Analysera tester är ju så roligt jag gillar ju er.

  • viochdu

    pumann: Men jag hade nog hellre haft det så än att få ett paket kondomer uppkört under näsan. Fast jag förstår ju att det oxå måste vara jobbigt. Att prestera men ändå försöka ha det mysigt och inte tänka på att man måste måste komma för att det ska bli något. Är nog svårt att slappna av och bara köra när man känner så. Men men jag hoppas iaf att det tar sig för alla nu i november. Önskar jag kunde trolla.

  • viochdu

    Pumann: ha ha ja jag får väl göra det. Lite elakt dock. vi får väl se vad tiden utvisar. Slemtorsk. Jag ser inget. Men väldigt mörka bilder och så kollas jag på min lilla lilla mobilskärm.

  • viochdu

    Slemtorsk. Testa i morgon med morgonkiss och för bövlen lägg ett test på toastolen innan du går och lägger dig så är det bara pinka sen om du blir kissenödig vid tre igen.

  • viochdu

    Slemtorsk. Förhoppningsvis så pinkar han inte på ditt test för då lär du ha ett neg. Test att visa upp i morgon och några sådana test vill jag inte ser mer. Så se och bli pinkenödig så kan du lägga ut ditt pos-test här i morgon så vi får jubla. :-P

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester