• SJLN

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Peroxy skrev 2015-05-26 23:17:35 följande:

    Jadå! Mina är jättesvaga 2 dagar innan stegringen. Så här såg det ut förra veckan:


    Oj! Ja då måste den vara väldigt lätt att missa.. beställde hem några nya test igår men de kommer inte hem förrän imorgon så då kanske min stegring redan har vart ^^ attans.
  • SJLN

    Funkar inte att ladda upp bild konstigt nog, men har en fråga om äl-test.

    Halva teststrecket är starkare än kontrollstrecket, och andra halvan av teststrecket är svagare. Det börjar alltså jättestarkt och bleknar sedan av. Är det då positivt eller inte?

  • SJLN
    Mammis2011och2015 skrev 2015-05-28 23:17:15 följande:

    Jag har stirrat mig blind hela dagen. ser med blotta ögat men det verkar inte fastna på bild. in faster kollade och ändrade lite i färgsättningen. hon satte pilen EXAKT där jag tycker mig se ett streck någon annan som

    ser? vad ska man tro?


    Jag ser, och det är ju precis där det "ska" vara. Gör ett nytt på lördag/söndag så bör det ju synas bättre om det inte är spök :) det ser ju visserligen rosa ut på bilden men svårt att säga när den är trixad.
  • SJLN
    Snojven skrev 2015-05-31 09:59:41 följande:

    Hej igen,

    Jag har använt billiga-testers sticka tre dagar i rad nu och fått svaga streck. (vet ej exakt bim iom att jag gjort ivf, men det borde vara idag eller i morgon)

    I morse var strecket svagare än i går, se stickan nederst på bilden. Jag tog även ett cb digitalt, med samma urin, som sade "ej gravid". Vad betyder detta? Är det kört nu?

    Har gått från överlycklig till helt förstörd  


    Det ser ju inte så lovande ut. Men man vet aldrig, även om alla test är tagna på morgonurin så kanske det är olika koncentrerat. Lite beroende på hur mycket du druckit på kvällen och hur länge du sov. Hoppas det ser bättre ut imorgon igen <3
  • SJLN
    PCO85an skrev 2015-06-01 18:14:16 följande:

    Tack! Jag har grinat hela dagen, mår skit. Men jag försöker trösta mig med att jag i alla fall kan bli gravid.

    Hur var ditt missfall? Jag blöder inte mycket, mer sparsamt än en mens. Jag blir orolig att allt inte kommer ut, om du förstår. Jag har inte ont utan mer en ilande känsla.

    Beklagar ditt missfall, det är verkligen tufft. ????


    Vet att du inte frågade mig men... har haft två missfall hittills. Jag har behövt hjälp att få ut mina foster båda gångerna. De har dött i vecka 6 och det har upptäckts Tack vare en väldigt lätt blödning utan smärta i vecka 12 och vecka 9. Hur långt gången var du?
  • SJLN
    PCO85an skrev 2015-06-01 18:35:13 följande:

    Jag vet inte riktigt, men någonstans mellan vecka 4-6. Ska till min kvinnoklinik imorgon.

    Grejen är att vi ska till Turkiet om 20 dagar och jag vill helst inte blöda då. Kan man be om skrapning?


    Prova be om det. För mig har inget annat alternativ direkt funnits eftersom kroppen inte tagit hand om det själv på flera veckor. Första missfallet fick jag först hjälp med medicin men eftersom det inte funkade fick jag göra en skrapning. Andra missfallet vägrade jag medicin eftersom det inte funkade gången innan och fick då skrapning direkt.

    Men första gången var jag tvungen att vänta 3 dagar innan jag fick hjälp att få ut fostrerna, en jobbig rutin de har för att kunna vara helt säker på att det är dött. Kändes dock väldigt onödigt när jag skulle vart i vecka 12 och frostena stannat av i vecka 4 och 6 (tvillingar). Andra gången hade jag gjort ett ultraljud innan fostret dog så då fick jag hjälp med skrapning redan dagen efter.
  • SJLN
    PCO85an skrev 2015-06-01 19:02:25 följande:

    Okej, måste ha varit jätte jobbigt!

    Hur mådde du efter skrapningen?

    Kan de se om det är utomkveds? Eller borde jag ha grymt ont då?


    Jo de kollade på mig om det var utomkveds när jag var in och fostret levde, de kan se en liten skugga från äggledaren ägget släppt och så kan de se om det finns några avvikelser på vägen till livmodern. Sen kan de såklart se om det finns något foster i livmodern eller inte, om man inte kollar allt för tidigt då. Vecka 4 kan det vara svårt att se har jag hört, jag har gjort ultraljud i vecka 5 och då hittade de en fosterblåsa i livmodern. :) utomkvedshavandeskap gör ju ont säger de, men inte från dag ett utan först från när det börjar bli för stort.

    Jag har faktiskt mått rätt bra efter båda skrapningarna. Blivit lite ledsen till och från, mycket på grund av hormonerna, men också såklart pga rädslan att bli barnlös. Men fysiskt har det varit helt okej. Lite ont av livmodern som dragit ihop sig men absolut inte så jag behövt vara sjukskriven.

    Har provat både att vara vaken utan lugnande och att vara sövd under skrapningarna. Rekommenderar helt klart att vara sövd. det är en ganska obehaglig upplevelser. Gör ont att få bedövningen i livmodertappen, gör lite ont runt omkring i magen när de skapar, och det låter otroligt äckligt av det skrapande och slafsande ljudet. Usch. Och ser man allt i den stora lampan då den funkar lite som spegel också.
  • SJLN
    AnnaLundin skrev 2015-06-01 19:11:52 följande:

    BMI-4 ingen tvekan nu;)


    Grattis!
  • SJLN
    AngelinaAr skrev 2015-06-02 12:01:13 följande:

    Hej

    Jag fattar nada nu asså

    Är på bim-3 gjorde ett test på bim-dagen visade svagt det är idag fortfarande svagt

    Hade missfall förra månaden

    Någon som haft samma

    Dessa bilder den lila var för tre dagar sedan


    Jag fick svagt positivt långt efter mitt senaste missfall. Trodde då jag har gavid eftersom jag hade för mig att jag testat negativt emellan, men jag hade väl bara inte kollat tillräckligt noga då. Fick mensen först 70 dagar efter missfallet.
  • SJLN
    AngelinaAr skrev 2015-06-02 12:58:55 följande:

    I

    Oj,ja men tror inte det är så med mig jag fick mens imellan och ägglossning hade värsta stegring 14/5

    Men nu tog ja igen vafan negativa??? alla symptom är kvar och inget blod nada.alltså kanske är lång hormonare dena grav,


    Nej har du fått mens emellan så ska det ju inte vara så. Hoppas du får starkare snart :)
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester