• Stinis83

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Lillfis, jag tycker det ser väldigt positivt ut - grattis :)

  • Stinis83

    Förväntansfull, det är ingen som helst tvekan om att du är gravid, solklart plus :) Grattis! Ett digitalt CB kommer inte göra dig besviken :)

  • Stinis83

    Förväntansfull, vad skönt att du har en så förstående läkare! Träffa henne på den bokade tiden och se vad hon säger om bm då, om du ska fortsätta hos henne eller hos någon annan :) Jag bor också i Täby men går hos bm på Östermalm för det är nära jobbet :)

    Envira... du behöver definitivt lugna ner dig. Det här är andra försöket, och ju mer du stressar, desto längre tid kan det ta tyvärr. Du måste må bra. Som nån annan sa kanske det inte är så dumt att du söker hjälp, och det säger jag inte för att vara elak. Försök lugna ner dig, jag mår dåligt å dina vägnar när jag läser det du skriver... :( Glöm inte att du och din sambo ska ha kul också, det är ingen fabrik. Lycka till!

  • Stinis83

    Envira, det är ingen som har något emot dig, vi försöker hjälpa dig och få dig att slappna av och må lite bättre. Jag tror att hon kan mena att du tar åt dig mer av det negativa, där det låter som att folk inte förstår dig. Men är det nånstans du är förstådd så är det här, de flesta är ju i samma situation.

    Jag har också skrivit ett lite längre svar till dig där jag skriver att jag förstår dig, att jag själv varit där. Men det svarade du inte ett ord på, och det menar jag inte att du behöver. Men du svarar på det andra, och jag tror det är det hon menar (kommer inte ihåg vem som skrev om att du inte svarar).

    Du behöver absolut inte lämna tråden, jag hoppas på att få se ett fint plus från dig :) Var bara beredd på att det kan ta tid. Vi vill dig bara väl, jag tror inte någon här menar något illa :)

  • Stinis83

    Precis Envira, det är väldigt lätt att missa när det skrivs så väldigt mycket och fort, och det är ju inte hela världen :) Vi får nog alla komma ihåg att det skrivna ordet är väldigt lätt att misstolka åt olika håll. Trollkommentaren får stå för den som skrev den, men jag tror inte du ska lägga så stor vikt vid det, hon menade säkert inget illa.

    Fortsätt lägga upp tester om du tycker det känns bra :) Vi vill inget hellre än att se ett fint plus :) Men glöm inte bort att försöka slappna av och må bra. Hur är det förresten med det onda på högersidan, har det blivit bättre?

  • Stinis83

    Nej det kan jag hålla med om, men jag tycker inte du ska lyssna så mycket på det. Nu har du ju dessutom förklarat varför du inte svarat :)

    Men du, du kanske borde gå till gyn eller vanliga vårdcentralen åtminstone imorgon och kolla upp varför det gör så ont? Hellre en gång för mycket än en för lite :)

  • Stinis83

    Jag fattar inte riktigt det här med alla som känner på tappen och vet hur den brukar vara, men det är förmodligen jag som är bakom flötet :) Jag hade aldrig hört talas om att man kände på den förrän jag kom in på Familjeliv... Hur vet man hur den ska vara när man är gravid? Genom att känna regelbundet på sig själv, googla, eller har ni pratat med gynekologer?

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester