Inlägg från: slemtorsk i din bralla |Visa alla inlägg
  • slemtorsk i din bralla

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Mari-anne....jag ger upp. Det spelar ingen roll vad man skriver till dig, du vägrar ju att ta in det. Du säger dessutom att mina tester ser lovande ut hela tiden, vilket får mig att fundera på om du vet hur ett positivt test ser ut? Nu ska du ju snart till läkare...för guds skull ta med dig din mamma dit så du får ordning på saker o ting för du vägrar ju att förstå det vi försöker tala om för dig.

  • slemtorsk i din bralla
    alexander2011 skrev 2011-11-06 23:56:06 följande:

     


    asså tjejer. fattar ingenting. här har jag suttit o väntat på menseb. hade mens den 10:e och jag har haft ont i magen som attan idag. tog ett äl test för att se att jag inte har äl ist. detta måste väl vara posetivt?
    tog ett äl test för 2 dagar sen som var neagtivt. har haft vattniga flytningar i 3-4 dagar o har ont typ 15 cm nedanför navel o höger äggstock??
    LitetBus skrev 2011-11-07 00:56:29 följande:
    Carmat, det där är dessvärre inte positivt eftersom strecken inte är lika starka... Vet att vissa säger att äl-test kan ge viss stegring vid mens men har ingen erfarenhet av det själv.
    Det där är väl absolut ett positivt ägglossningstest... teststrecket ska ju vara lika starkt eller starkare än kontrollstrecket... och kontrollstrecket är ju det som är närmast det gröna så i detta fallet är det ju ett extremt tydligt positivt utslag på ägglossning.
  • slemtorsk i din bralla

    kontrollstrecket är väl alltid närmast "plasten"?? Det är det ju på mina gravtest iaf och ägglossningstester är ju likadant uppbyggda....

  • slemtorsk i din bralla
    Humlemamma skrev 2011-11-07 11:25:38 följande:
    Marie-anne: du är INTE gravid för att tala klarspråk med dig!
    Du hade sex 2 aug o om du blivit gravid så hade det synts nu för jösse namn!

    O som slemmis skriver, du skriver till folk att deras test ser lovande ut fast det knappt om de ens går att se skuggor, vad får dig att se streck? Viljan att göra dig själv o andra till lags?

    Ta nu o gå till läkare den 15, ta med nån vuxen som kan stötta dig för det verkar behövas för du verkar inte lyssna på nån, inte ens bm som vet vad hon pratar om..
  • slemtorsk i din bralla
    sweasmamma skrev 2011-11-07 11:33:00 följande:
    ha ha ha.. jag faller för grupptrycket =) okej jag köper ett idag =)
    Det pratades om grupptryck och alkohol på "efter 10" i dag.. de kanske skulle ta upp testomani och grupptrycket där

    Håller tummarna stenhårt för dig
  • slemtorsk i din bralla
    sweasmamma skrev 2011-11-07 14:42:50 följande:
    aha okej !! jag fattade inte =) ha ha!!

    MEN NU ÄR DET BESTÄLLT!! dosan funkade utan sladd på babytimes. någon som provat dom stickorna?? 
    jag har haft dem.. varning utfärdas på dem..eller iaf de extrakänsliga.. de ger i stort sett alltid spökstreck efter utgången tid, dock har jag bara råkat ut för det två gånger av typ 40 men jag vet flera som ALLTID får streck efter tiden har gått ut..
  • slemtorsk i din bralla

    OCH NU har jag förklaringen till varför Mari-anne tror att hon är gravid.. hade en kompis här som tog ett gravtest.. jo vi är flera galna.. ett digitalt... och när det visade inte gravid så skulle hon -helt enligt instruktionerna- pilla ut batteriet för att slänga i vår batteriinsamling...

    vi fick inte upp det först så jag körde in en pincett och bände och fick upp det halvvägs och helt plötsligt så blinkar det

    Gravid Raskaaana 1-2-3 och sen försvinner det och så kommer orden inte/ej upp och en boksymbol.. sen kommer Gravid bilden upp igen...

    Är tydligen så det blir när det blir glappkontakt med batteriet.. så Mari-anne där har du din förklaring till varför testet ändrade sig.

  • slemtorsk i din bralla
    Humlemamma skrev 2011-11-07 16:45:48 följande:
    Slemmis: bra där! Jag försökte juh förklara med batteridel för henne men hon vägrade juh ta in nåt! Hopplöst fall...
    tycker det är lite trist, att hon inte förstår.. hon kan inte må så bra..förlåt om vi pratar OM dig nu Mari-anne men du är ju aldrig här på "normala tider" så man kan diskutera saker med dig.
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester