• Stella 78

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Slemtorsk!! Testa nu! Nu vill jag se ett plus!

  • Stella 78

    Jag tror jag kan se en skugga på ditt test ända härifrån slemtorsk!! Ser hur det sakta kommer fram ett svaaaagt streck!

  • Stella 78

    Slemtorsk hur har det gått för dig idag? Väntar ju med spänning varje morgon på dina test!

  • Stella 78

    Carmat85 om du har gravtest hemma så hade jag testat med det dör säkerhets skull. Man vet ju aldrig!

  • Stella 78
    sweasmamma skrev 2011-11-07 14:11:49 följande:
    nej man måste betala med dosan till banken liksom och dosan funkar inte i datan helt plötsligt och sen massa visa-program.. fattar ingenting !!!! men en kompis till mig ska beställa åt mig så får hon pengarna casch ist =) tur man har vänner =)
    Men om du betalar med visa kort så behöver du ju ingen dosa. Visserligen så har de flesta att du måste verifiera kortet men det gör du ju med ett eget lösenord. Dock måste detta förstås fixas på din banksida första gången om du aldrig använt kortet när du handlat på nätet. 
  • Stella 78
    viplanerar09 skrev 2011-11-08 13:07:34 följande:
    Ja jag måste verkligen ha det. Men sonen tog det sig på femte och nu med detta barn(är i vecka24, 23+3) på andra. Fick höra av läkaren då jag opererade mig att det skulle vara 50% chans att jag blev gravid. Hmm inte tycker jag att det låter som om jag har 50% chans att bli gravid!!

    Hade verkligen, verkligen sån ångest, panik osv att det skulle ta väldigt lång tid med sonen...
    Gissar att du också haft ett utomkved. Vi försökte utan att något hände i 2 år och sen när jag fick mitt utomkved och äggledaren opererades bort så blev jag ta mig tusan gravid varje månad... (fick tyvärr mf 4 ggr innan dottern till slut fastnade). Jag hade dessutom fått min andra äggledare utdömd och hade påbörjat ivf då de inte kunde se någon passage i äggledaren. De kan inte riktigt förklara varför jag inte hade passage, mer än att de kanske gjorde spolningen för nära inpå operationen och därmed inte vågade trycka på med vätskan med risk för att punktera operationsärret där äggledaren suttit. Men att jag plötsligt blev gravid oftare trots bara en äggledare förklarade de med att förmodligen var min skadade äggledare dominant och därmed fick sällan hö sida någon chans. När den skadade dominanta äggledaren sen var borta så var det lättare för den friska att göra sitt jobb...

    Påbörjar snart 4:e syskonförsöket... har fått svaga plus på försök 2 men då fäste nog inte ägget då jag bara plussade på 5 test under en dag (ja, jag är testoman). Sen blev de negativa igen. Men denna månad tror jag stenhårt på det!  
  • Stella 78
    viochdu skrev 2011-11-10 13:51:14 följande:
    vad har du för temp i dag..

    min temp brukar ligga på 36,6 och idag låg den på 37,5. därför jag sökte på detta nämligen!
    När man tempar så är det viktigt att man alltid tar tempen direkt när man vaknar och fortfarande ligger i sängen. (samma tid varje dag). 

    Tempade några månader när vi försökte bli gravida förra gången och det var faktiskt lite spännande. För mig sjönk tempen dagen innan eller samma dag som jag fick mens. Den gången jag var gravid så fortsatte tempen vara förhöjd fram till mens och höjdes ytterligare lite sen. 
  • Stella 78
    slemtorsk i din bralla skrev 2011-11-10 13:57:11 följande:
    jag brukar ta på kvällen när jag gått o lagt mig och på morgonen när jag vaknar.. när jag legat hela natten är den lite högre ändå men det är SKITVARMT i vår säng och mannen är som en kamin... men det stämmer även med i vanliga fall..36.8 på kvällen/dagen men ca 37 på morgonen efter en lång varm natt *S*

    vi får väl se vad som händer.. jag kanske bara bär på något virus och inte en bebis
    Håller tummarna för att det är en bebis!

    Men när kroppen är i rörelse kan tempen höjas under dagen, eller sjunka med för den delen. Därav att man ska testa när kroppen är i vila för att få något att jämföra med.

    När man tempar med typ fertility friend så poängteras det ju att man verkligen ska tempa samma tid varje dag. Så de månader jag höll på med det så var det lite drygt att ställa klockan även på helgerna  
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester