• sweasmamma

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    shandi



    ser nåt
  • sweasmamma
    Knasten83 skrev 2012-05-01 21:04:30 följande:
    Amazed: testat ngt? Bim?
    när har du bim knasten =) ???
  • sweasmamma

    v 12 imorgon Hjärta


     


    hade ett ul inbokat men fick ju ett förra veckan på privat klinik... hmm ska man avboka tiden imorgon eller ska man gå dit och kika på bebisen kanske??? fick ju INGEN bra bild förra veckan , kanske man kan få nu =)


     


    va tycker ni jag ska göra =)

  • sweasmamma
    HelenFr skrev 2012-05-01 21:50:17 följande:
    Swea: klart du ska gå :) man vill ju ha alla chanser man kan :)
    jag ska det va ? hi hi!!! mmm kan nog INTE hålla mig borta =) vill ju se knytet igen samt det gick på 30 sek sist =( vill liksom se riktigt och få en bra bild !!
  • sweasmamma
    Knasten83 skrev 2012-05-01 22:06:12 följande:
    Swea: åh, "redan" v 12!?!?? Sköönt! :)
    Klart du ska gå dit!! Alla chanser man får att se bebis ska man ta tycker jag. Se till att få en bra bild på bönan så vi får se! :) om du vill visa alltså!?

    Jag är på dag 16 nu och inga tecken på äl! Så typiskt att det ska klödda nu när vi ska köra igång med äggstimulerande. Då behöver man mens för att börja.. :(

    ååhh typiskt !!! håller som f*n på dig !!!!


     


    japp v 12 imorgon ... gick segt de första veckorna men nu rullar det på =)


     


    KLART jag lägger upp bild för de som vill se Hjärta

  • sweasmamma
    Knasten83 skrev 2012-05-01 22:23:55 följande:
    Tack för att du håller tummarna!! Om inget annat sker kommer vi ju insemineras i sep så det behövs ju inte stressas egentligen.. Bara det att man VIIIILLL ju så gärna- och LÄNGTAR!!!
    Jag veeeeeeeeeeet !!!!!! ni kommer fixa detta innan sep ... =)
  • sweasmamma
    Velputte skrev 2012-05-02 06:28:21 följande:

     


    Hejsan tjejer!

    Jag behöver låna era ögon för jag är så himla osäker på själva placeringen av strecket. Och istället för att starta en helt ny tråd ute på familjeliv så kanske ni kunde hjälpa mig?

    Är jag gravid eller skojar kroppen med mig? :O  

          
    GRATTIS
  • sweasmamma

    Morrn tjejer. V 12 IDAG HjärtaHjärta


     


    inte lika trött, mitt härliga humör börjar komma tillbaka samt att myskläderna kastas i en hörna och jag börjar orka fixa mig på dagarnaSkrattande


    dock så sover jag sjukt dåligt !!! men det får man ta

  • sweasmamma
    Mini Léonie skrev 2012-05-02 07:11:19 följande:
    Härligt Swea, här är det tvärtom. Jag sover som en prinsessa. 2 timmar på eftermiddagen och sen från 21 till typ 07.
    Humöret är svängit men pigg och det har blivit mycket motion och långa promenader. Känns som jag är mycket piggare än innan jag blev gravid och med massor av energi.

    Jag är precis 6 veckor efter dig

    jag sov som tusan i början , heeela tiden .. nu !! NADA!! ha ha, en förvarning vad komma skall???


     


    v 6 idag ??? woohooo =)

  • sweasmamma
    slemtorsk i din bralla skrev 2012-05-02 07:40:41 följande:
    Jag måste säga.. att första tecknet vid min förra graviditet var just trötthet...det var typ ENDA tecknet fram till min berömda galloperation (gallan brakade pga graviditeten)....

    NU är det PRECIIIS tvärsom...jag är pigg som fan... i går vaknade jag ju kl 6 medan mannen snarkade vidare, kanske ska berätta att mina sömnvanor annars är som en tonårings,kan lätt sova halva förmiddagen (men å andra sidan går jag ju upp 4.30 senast på vardagarna)

    Förra gången mådde jag inte illa överhuvudtaget....det gör jag denna gången.. plus det där jäkla stickandet i bröstvårtorna...va fan är det..känns som någon sticker nålar genom dem?!?!?!?

    Och hålla tyst är jag inte bra på denna gången heller...förra gången pluggade jag (också- dock annan utbildning) och jag berättade dagen efter jag testat positivt, då hade jag ursäkten att vi gjorde en del experiment på våra kroppar (läste dietistprogrammet då) och jag ville inte utsätta mig för det, var ju en del underliga grejer som att bara leva på vatten i 24 timmar och sen läsa av massa värden osv osv.

    Denna gången berättade jag först för min gamla gymnasiekamrat som är nyanställd på min praktiplats....min handledare vet ju att jag går igenom behandling eftersom jag fått ta ledigt en del...så hon får nog veta också så fort hon dyker upp.....men hon är så jäääkla överbeskyddande- hon vill ju helst att jag sitter ner och är stilla för resten av min graviditet har jag en känsla av, och bara äter ekologisk och rättvisemärkt mat, grönt te och annat som inte är mitt område riktigt *S*

    ha havilken go chef du har =)


     


    med dottern va jag sjukt trött, det va jag nu med men inte illamående med första men med andra=)  jag berättade för mina närmsta så fort jag plussat , man hade ju ändå kämpat 9 mån samt ville jag ha stöd om nåt skulle hända så ... men nu känns det bra !! =) mår oförskämt bra förutom min ryggvärk och sömnproblem =)

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester