• Nykär15

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Om ÄL var när jag trodde enligt mina symptom i kroppen så är BIM idag...har väldigt ömma tuttar och det drar i tjejmagen...testade negativt i morse. Enligt ÄL-tester så visade de starkt utslag ca 5 dgr efter när kroppen visade tecken...så kanske är det inte kört?


    I så fall har jag väl BIM först på onsdag...så jag vet inte...hoppas såklart men räknar med tant röd snart...om hon nu ska komma kan hon väl komma NUUUUU?


     


    www.otålig.nu

  • Nykär15

    Låter ju som ett tidigt missfall tyvärr...


    holmer skrev 2016-02-01 18:24:08 följande:

    Hej. Rätt mycket tjejer här i denna tråden samt gamla inlägg.

    Jag har en fråga och eftersom min tjej inte vill skriva en massa så får väl jag göra det. Jag har inga barn Sen innan och kan ytterst lite av allt som har med graviditet att göra ????

    Till saken då, mensen var uppskjuten nån dag (vet ej exakt) men hon hade en molande känsla i magen Och ont i svanken. Så vi tog ett gravtest (apotekens egna) och det visade ett svagt streck Och sen åkte vi och köpte ett digitalt test som visade ej gravid, dagen efter köpte vi ett annat men då visade det ett svagt plus. Sen 3 dagar sedan så har hon blöddit men tog stopp idag, som hon beskriver det så var blödningen ungefär som mens Så rätt färskt blod i min mening. Fortfarande en mens liknande känsla. Vad kan det vara? ????


  • Nykär15

    Ser inget tyvärr...


    jaksu skrev 2016-02-01 20:23:07 följande:

    Kunde inte lägga in två bilder, så här kommer den andra :)


  • Nykär15

    Tycker det ser positivt ut!


    IdanJensen skrev 2016-02-09 14:51:13 följande:

    Hej tjejer!

    Behöver lite hjälp att kika på ett test. Vet inte vad jag ska tro. Har haft symtom i nån vecka med mer aptit, illamående och yrsel. Även varit mer känslig och fått synliga små rosa nät på brösten. Tog ett test med morgonurin som sedan såg ut så här (se bild). Har brutit upp det för jag tyckte det var svårt att se annars.


  • Nykär15

    Ser tyvärr inget...inte ens om jag ändrar kontraster


    bells123 skrev 2016-02-09 14:54:43 följande:

    Vad tror ni? Är någonstans mellan äl+11 och äl+5... (oregelbunden mens deluxe)


  • Nykär15
    HCS skrev 2016-02-11 10:58:12 följande:
    Tror nog den kommer till helgen då. Inte positivt än. Dock brukar jag inte få helt positivt trots äl(vet då jag blivit gravid) Men ser stegringen och det tillsammans  med andra symtom funkar för mig. Jag har alltid flera tydliga tecken.. Bara att ligga i ;)
    Så är det för mig med, aldrig haft fullt positiva utslag på testen men blivit gravid två gånger med hjälp av att ha koll ändå. Har många tecken från kroppen som visar när den sker :)
  • Nykär15
    mammasusan skrev 2016-02-11 11:05:08 följande:
    Ja det är högst troligt ännu ett mf eftersom jag blöder, även om jag inte blöder massor som jag brukar vid mens eller mf.

    Om kroppen fortsätter ge knepiga symptom tar jag ett nytt test framöver, annars låter jag det vara.
    Vänta en vecka och se? Håller tummarna att det inte är ett mf...
  • Nykär15
    HCS skrev 2016-02-11 12:07:31 följande:
    Visst är det skönt att det känns och märks! Dock skönt att få bekräftat med streck på testen. Tempar också vilket är den bästa indikationen på att det verkligen har släppt! :)
    Aldrig fått till det med tempning...vad har du för termometer? Jag har en sån som läser av bakom örat, tycker det är svårt få den rätt...
  • Nykär15
    BK1986 skrev 2016-02-11 12:14:38 följande:

    Hej! Behöver hjälp att tolka detta. Har fått en blödning efter IVF och testade därför för att se om det var minus. Fick då detta på ett billigt test. Vad tror ni?


    Jag ser strecket, borde bli starkare om ett par dagar, det höjs ju varannan dag. Så ha lite is i magen och testa igen då. Men tror absolut du är gravid! grattis!
  • Nykär15
    cameleon skrev 2016-02-11 13:00:54 följande:
    Det höjs hela tiden men det fördubblas varannan dag.
    Det är jag helt medveten om, men vill man enklast se en ökning på testen så är det ju bättre att vänta två dagar tycker iaf jag. Men vill man förbruka ett om dagen så varsågod ;)
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester