• Helenmedh

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Tjejer! Jag blir allvarligt snart tokig på detta med ÄL. Jag har haft dom senaste två månaderna bra koll på min ÄL. Jag förväntar mig att den kommer inträffa imorgon eller på torsdag. Men vad är det med testen? Det blir ingen stegring alls och den 5:e är ju nästan starkast?! Hjälp mig..

  • Helenmedh

    Ältest.. Vad tror ni tjejjer? Räknat ut att ÄL skulle vara idag men detta ser ju inte positivt ut?


  • Helenmedh
    viplanerar09 skrev 2011-11-09 19:34:06 följande:
    Det här med ÄL-tester är en hel vetenskap för sig. Spara alla dina tester och sedan får du jämföra. Vissa får inte starkare än såhär och då är det bra om man sparar sina tester för att kolla vem som ändå är starkast än om det inte blir starkare än kontrollsträcket!
    Började typ i söndags att testa och detta är det starkaste av dem alla. Men vad jobbigt, nu har jag inga kvar :P Men tack för hjälpen iallafall :)
  • Helenmedh
    tardis skrev 2011-11-09 19:35:54 följande:
    Hej!
    Vill ni hjälpa till å titta? Jag e så himla nervös!

     


    Mån kväll

     


    Tis morgon

    Jag behöver verkligen ett par andra ögon som tittar på dessa resultat (det blivande barnets blivande far är bortrest och det kan ju bli så att han får bästa överraskningen när han kommer hem!)
    Detta är Apoteket Hjärtats egna test, åsikter?

    Bästa tråden på FL iaf, jag favoritar!
    Det där är ju positivt :) Grattis!
  • Helenmedh
    viplanerar09 skrev 2011-11-09 20:18:44 följande:
    Om du/ni inte skulle pricka ÄL denna gång ska är det kanske bra om du börjar tidigare att ta äl-testerna och sedan kanske två ggr per dag och att du sparar dem.

    Ibland kan det vara så att man nästan ska testa tre ggr/dag. För vissa kan stegringen vara väldigt kort(låghormun eller vad man ska kalla det) och därför kan du missa det om ex du tar ett test på morognen så kan du kanske inte få så starkt och sedan kanske du skulle ha testat mitt på dagen för att hormonet är på topp då.

    Så om du bara har testat dig en gång/dag skulle jag testa flera ggr om dagen om jag var du. För att vara på den säkra sidan.
    tack för tipset! Förra månaden tog jag ett på morgonen och det visade neg. Tog ett till vid 23.00 samma kväll och då var det väääldigt positivt så det verkar funka så. Synd att mina test tog slut dock :/ tog detta vid ca 19.00 och ett igår vid samma tid. Igår var det svagare än idag och vem vet? Kanske hade min pik mitt på dagen? Eller nu ikväll.. åå jag blir tokig på dessa test :P
  • Helenmedh

    Grattis alla som plussat! Själv är man ju värst tror jag, tog gravtest och det är ÄL+1 bara hahahha... Kan inte låta bli, det är seriöst som ett beroende...

  • Helenmedh
    lilaemma skrev 2011-11-10 20:11:08 följande:
    Tror definitift inte du 'r v'rst. Sj'lv har jag ju troligtvis inte ens b;rjat ha 'gglossningar och har testat i flera m[nader redan....
    Hahahahha ! Ja men du har väl fött barn "nyss" ? Då förstår jag varför man testar eftersom man kanske inte märker när allt kommer igång så att säga :P
  • Helenmedh

    Äntligen kan jag själv slänga in ett test som kan sönderanalyseras! Vad tror ni? Syns bättre irl men försökte fånga på bild också. Spökis?


  • Helenmedh

    Stinis83 och Fru B: Vad kul att ni ser! Känns som om jag börjar se streck överallt så vågad inte lita på mig själv riktigt :P hehe. Men ja, det är ju lååångt till BIM. Typ 9 dagar eller nåt sånt så än finns tid ;) Har inga som helst symtom dock :( Ont i huvudet och trött är väl det jag kan komma på... Kommer inte ihåg hur det var sist eftersom det är 4 år sedan jg fick min son så har inte så mycket att jämföra med :/ Jag har dock, ursäkta, jättevattniga och rikliga flytningar. Det vet jag inte alls vad det kommer sig av. Brukar vara "rätt torr" efter ÄL men inte denna gången. Någon som vet något om sånt?

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester