• Soffiie

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester


    hej alla nu har jag gjort ett till test med ett annat märke.. jag börjar sakta men säkert ta in att jag nog är gravid,,, eller vad säger ni??
  • Soffiie

    slemtorsk jag köpte också såna 10mlu men har fått typ spök på alla gråa streck och fick svagt positivt på cb och rfsu röda men inte på dem så jag tycker dem verkar som skit

  • Soffiie

    vad roligt att det är så många som ser svagt streck på mina tester,,

    det roliga denna månaden är att jag prövade äta bisolvon från mensen till äl sluta. undra om det är det so mverkar gjort susen,,

  • Soffiie


    jag gjorde ju test i måndags rfsu  vanliga och cb dem var båda svadga idag gjorde jag detta test,, det är starkare.. har bmi imorgon senast lördag. detta är en testlagrets stav..
  • Soffiie

    Knasten tyvärr fick jag som dig nu denna gången jag börjar alltid testa tidigt och fick på bmi-6 ca ett jätte svagt extra steck på olika tester  gjorde då test varje dag av olika märken alla vcar positiva men svaga och även på bmi dagen syntes det bara svagt nästan svagare än tidigare sen började ja blöda två dagar efter bmi så antar det var sån kemisk graviditet,, mina tester finns i forumbilder på min sida..

    men min förra graviditet  var det så med också testa jätte svagt tidigt sen negativt i två dagar sen positivt igen  som sen bara blev starkare,, så kan ju va tidigt??

  • Soffiie

    jag tänkte på en sak är kemisk graviditet att ägget blir befruktat men inte fäster? för jag prövade äta bisolvon denna gången mellan mensen och fram till äl tänkter om det var därför mitt ägg inte fäste? alltså att jag fick för tunnt slem om du förstår va ja menar?

  • Soffiie

    det var första gången ja testa bisolvon det är delade meningar med när man ska ta det jag började några dagar efter slutad mens sen åt ja det till jag fick utslag på äl testet

  • Soffiie

    här är en hel vecka kvar tills äl sen denna jäklar väntan på få testa me gravtest.. ska ladda upp med lite olika tester inför testperioden tänkte jag hehe.. roligt me bilder lite snålt med det tycker jag..

  • Soffiie

    allvarligt slemmis jag ser streck på det i mitten och det sista..... är det inte så??? eller är det för bildena inte var dem bästa?

  • Soffiie

    aha ja för det nedersta ser man ju på utan problem tycker jag,,

    mina erfarenheter av dem där testa tidigare är inge bra fick bara en massa spök på alla . men mina spök fick jag inte med på bild ... åh vad spännande

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester