• Milou3

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Lanza2017 skrev 2017-09-10 11:55:25 följande:

    Hej tjejer behöver ert råd nu eftersom jag är extremt nedstämd, fick imorse på det digitala testet från clearblue gravid i vecka 1-2 blev överlycklig men nu i eftermiddag fick jag ljusrosa flytningar på troskyddet (ursäkta detaljer) man kunde ana ljusrött men väldigt lite, är det kört för mig nu e det ett missfall på g? vetinte vart jag ska ta mig till någon som hadt liknande med som det gått bra för?

    :(((((


    Det är lika vanligt med tidigt mf som att det går bra med en blödning. Har jag läst. Min erfarenhet är däremot att det blir mf tyvärr. Håller tummarna för dig!! Vet absolut din panikkänsla just nu.
  • Milou3
    Corren skrev 2017-09-10 15:14:57 följande:

    Hej alla fina! Nu har även jag hittat in till familjeliv.

    För cirka 3 månader sen började jag med clearblues fertilitetsmonitor. Vi började planera vårt första barn tillsammans. I 3 månader kom mensen gång efter gång. Efter många tårar bestämde jag & sambon att jag under vår 3 veckors semester skulle jag låta den ligga och koppla bort det och bara vara. Sagt och gjort, vi hade semester våra veckor och åkte till Göteborg bara vi två och jag hade inte ens koll på när jag hade Äl.

    En vecka innan min mens började min monitor pipa så jag bara testade för var nyfiken på vad den skulle visa. Till min förvåning gav den positivt och reagerade på hormoner.

    Reagerade på en riktigt hemsk halsbränna nu i veckan som jag aldrig haft tidigare och av någon anledning köpte jag två rfsu test. Det ena visade svagt positivt igår & det andra starkare i morse. Så begav mig till Apoteket och köpte clearblue early för var rädd att det var fel på

    Dem två tidigare testen. Men även det gav utslag nu 2 dagar innan bim.

    Jag kan fortfarande inte förstå att det äntligen lyckades och funderar på att köpa fler test. Av att döma utifrån bilderna, tror ni att det är bortkastade pengar?


    Gravid! Stort grattis!
  • Milou3
    ilses skrev 2017-09-14 11:05:05 följande:

    Har den sjukaste känslan av att jag är preggo. Fick en millimeterstor blodfläck i måndags men annars inget, bara svullen runt magen och molvärk (istortsett överallt). Ska testa ordentligt på morgonen imorgon eller lördag. Det här tog jag nu och kollade lite efter tiden så litar inte riktigt på det. Killen sa igår "du är ju gravid" när jag kände en otroligt stark rökdoft inomhus igår..men vi får se.

    Återkommer :)


    Ja det ser ut att vara lite mer än spök på det!
  • Milou3
    Miniloka skrev 2017-09-14 23:02:45 följande:

    Snälla hörni, ser ni något? Bim +1


    Jag ser med :)
  • Milou3
    Snöregn skrev 2017-09-15 11:29:45 följande:

    Fick detta efter att tiden gått ut. Men strecket är rosa här hemma. De ser vi.


    Grattis! Oavsett om tiden gått ut så är det positivt. Har aldrig fått ens en tillstymmelse till streck om jag inte varit gravid!
  • Milou3
    Michellej90 skrev 2017-09-16 11:56:53 följande:

    Tog ett predictor early graviditetstest och undrar om det är positivt eller inte?. Eller om det bara är spökstreck hjälp mig gärna?.


    Jag gissar på positivt men det är väldigt väldigt svagt.
  • Milou3
    Snöregn skrev 2017-09-17 08:53:51 följande:

    Såhär ser de ut när tiden gått ut


    Det ÄR positivt! Grattis :)
  • Milou3
    Snöregn skrev 2017-09-17 09:10:03 följande:

    Åh tror du?? Jag längtar så mycket. Förstår inte varför jag utsätter mig för detta testade. Är så rädd att det är spökstreck. Men hoppet är de sista som överger mig. Ska göra nytt test på tisdag :)


    Just nu är det positivt! Men de flesta mf sker innan BIM så risken med att testa innan ( fast jag är likadan, kan aldrig hålla mig från att testa tills efter BIM) är att det blir svagt positivt men sen sjunker det lilla HCG som börjat utsöndrats och man tror det bara varit spök.

    Håller tummarna för en fin ökning tills på tisdag!

    Och grattis igen, du är gravid!
  • Milou3
    becca90 skrev 2017-09-18 11:38:12 följande:

    Bim - 2 någon som ser något?


    Ja jag kan se nåt väldigt svagt! Hur lång lutealfas har du?
  • Milou3
    Simone skrev 2017-09-18 12:02:47 följande:

    Ser ni något?


    Bilden är för grynig för att se nåt tyvärr.
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester