Inlägg från: slemtorsk i din bralla |Visa alla inlägg
  • slemtorsk i din bralla

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    martini bianco skrev 2011-10-15 16:23:39 följande:
    slemtorsk- Du kör ju med heminemination. Vad använder ni då? Min man har emellanåt hemska ryggsmärtor och då är det svårare att genomföra akten så att säga.. Går det bra med medicinspruta som man kan köpa för att exempelvis ge katter flytande medicin med?? Eller måste det vara en speciell typ av spruta?

    Har äl på måndag/tisdag.
    Sen ska jag med börja testa
    vi använde en sån spruta först men sen fick vi andra från ryggmärgskliniken där min sambo går, nackdelen med dem man ger barn och djur medicin med är att de ofta har en "krage" längst ned och den hindrar att man kommer in ordentligt, man kan ju roa sig med att försöka slipa ner den men det blir oftast vasst och jäkligt.

    Sen har vi också haft en liten slang på sprutan, den har vi klippt av en kateterslang som vi också fick från kliniken för de kan man inte köpa om man inte har dem på recept.

    Den slangen har vi för att komma upp ordentligt en bit men sista tiden har den mest krånglat för jag tycker att man får inte med allt "ut" liksom det fastnar i slangen och jag vill ju inte spilla några droppar *S* jag har istället kört in sprutan så långt jag kan och tömt den på det viset.

    VIktigt att tänka på är att inte använda plastmugg/kopp att spruta i, inte heller ha oralsex före eftersom saliv kan döda spermier eller sega ner dem. Glas eller porslinsmugg, rendiskad och TORR, får inte vara några vattendroppar kvar för det är inte bra för spermierna. Bättre att spruta i en mugg än på tex magen eftersom det kan finnas smuts på magen och fetter som kan sega spermierna också, plus att det är lättare att få upp allt i sprutan om man tar det i en mugg..

    Finns närmare beskrivet i min blogg resanmotbebis.blogg.se/

    Jag vet ärligt talat inte om man kan köpa den andra typen sprutor på apoteket men det borde man kunna tycker jag.
  • slemtorsk i din bralla

    men usch fy fan vilka kramper jag har.. mensvärk i all sin ära men det krampar verkligen i magen... sen går det över en stund och så kommer det kramp igen...riktigt ont gör det..bläääääääää... tycker synd om mig nu faktiskt  :-P

  • slemtorsk i din bralla
    sweasmamma skrev 2011-10-17 08:38:54 följande:
    alltså ... jag har ett cb liggandes hemma,blir ju helt nervös när jag ska testa om jag också får spök =(

     rekomenderar ni något annat test ?? (ev) äl+8 idag !! inbillar jag verkligen mig för brösten ömmar !! 
    jag skulle aldrig ta ett CB så tidigt i cykeln... ALDRIG....möjligtvis efter man gått över tiden. Dels pga risken för spökstreck men också pga de kostar onödigt mycket för att lägga ut på att analysera något som troligtvis inte finns där så tidigt i cykeln.
  • slemtorsk i din bralla
    Marie-anne skrev 2011-10-18 03:49:06 följande:
    okej idag läs senare gäller det=) men som sagt vilket ska jag köpa på apoteket, CB digital veckoindikator verkar bra för dom är väl känsliga? har testa aco preg och rfsu förut.
    känsligast är dem inte snarare tvärtom.. men de är SÄKRA och eftersom du tror att du är i vecka 11 eller 13 så spelar det egentligen ingen roll vilket test du tar, för alla ska ge utslag...tydliga utslag.. inga svaga eller otydliga utslag för så långt som du tror att du är så finns inga tveksamheter...Fördelen med digitalt är att där får du ett tydligt svar.. gravid eller icke gravid- finns inget att analysera liksom

    Jag börjar fundera lite... du säger att ett plus syntes och sen försvann.. det gör det väldigt ofta medan det håller på att arbeta.. alltså att ett plus "passerar"...

    Jag vill inte göra dig ledsen men jag förstår heller inte varför du fortfarande tror att du är gravid, alla mensblödningar är inte likadana och i vår ålder (har sett att vi är jämngamla) så kan det absolut börja krångla utan någon riktig orsak. Du är dessutom överviktig (precis som jag) och även om det aldrig inverkat förr, så ju äldre man blir dessto känsligare blir kroppen för upp- och nedgångar i vikt.

    Testa dig nu i dag och om det visar negativt- vilket jag nästan är säker på- så är det bara att släppa och gå vidare...
  • slemtorsk i din bralla

    what the fuck..!!

    Eftersom jag mådde så konstigt i går ringde jag min bm.. hon föreslog att jag trots allt skulle ta ett test för att iaf utesluta att jag är gravid..
    Sagt o gjort, köpte två st från testlagret (finns en butik i göteborg som säljer dem) och går på en offentlig toalett... så white trash det bara kan bli *S*

    Och får se nåt konstigt... när tiden är inne att läsa av ser det ut som ett utsmetat rosa streck där teststrecket ska vara...liksom utkladdat.... vid kontrollstrecket är det ett jämnt och fint streck...skitmysko.....

    10 min senare har testet torkat och det rosa är borta... bara kontrollstrecket som syns... men det fanns där under tiden man SKULLE läsa av...

    Nu stod det ju i instruktionerna att det kan "vandra" rosa färg tvärs över... men det såg så jädrans konstigt ut för det vandrade inte utan stannade kvar där i flera minuter innan det tonades bort..

    Försökte ta kort på det men batteriet i mobilen är nästan slut så det blev inte med blixt.. ska se när jag kommer fram till gubbens jobb om jag kan ladda upp det...

    Tror ju INTE att jag är gravid... men ett konstigt test kan jag ju bjuda på

  • slemtorsk i din bralla
    Envira skrev 2011-10-18 14:51:37 följande:
    men tusan vilket konstigt test..
    har du  tagit ett nytt?
    Känns ju som att det är defekt eller något:o 
    nä har inte tagit nåt nytt... har ju inget kiss kvar *S*

    Det har ju ett tydligt kontrollstreck och nu när det torkat finns inget spår kvar av det rosa vid teststrecket...har ett test till som jag ev ska ta om några dagar isf.

    Enligt barnmorskan så är en normal halt av hcg runt 100 på BIM, och eftersom jag testade dagen före BIM med ett test känsligt för 10 så är det ganska troligt att jag INTE är gravid... samtidigt... vem har någonsin påstått att jag är normal

    Vi får se... jag utgår iaf från att jag inte är gravid, kommer att ta ett test till ev lite närmare ägglossning för att vara säker på att jag inte är gravid när jag börjar med supracuren sen.
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester