• Ellebje

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Testdags för denna månaden är igång. Något tidigt ute kanske, bim den 19/8, en vecka kvar alltså :p någon som ser något alls på denna bild? Har stirrat ihjäl mig och har som vanligt inbillat mig till det andra strecket. Haha. Tokblankt va?

  • Ellebje

    Å grattis till dig!! Va kul :) när fick du ditt första plus? Kan du inte lägga upp en bild på det? :) ja jag är så tidigt ute så det eg inte ens är ngn ide att testa. Haha. Så spännande bara OM det faktiskt skulle visa något. .


    GreenSpirit skrev 2016-08-12 14:31:24 följande:

    Jag ser bara kontrollstrecket, men är säkert bara för tidigt! Vänta en vecka till.:) Jag fick Gravid på Clearblue idag! BIM +10!:) Bara svagt om ens det innan, först igår man såg lite.


  • Ellebje
    LillaPyret skrev 2016-08-12 20:49:20 följande:

    Dag 28 i cykeln. Detta känns hopplöst


    Bim-2 eller nåt då? Alltså nåt är det ju där. . Ser ut som en mörk skugga precis där strecket ska vara? Hur ser det ut i verkligheten? Blir ju så sjukt dålig kvalité när man laddar upp bilderna här. .
  • Ellebje
    Oline skrev 2016-08-14 21:54:29 följande:
    Hm, du har inte den otrixad också så att du kan lägga upp? Tycker mest bara jag ser den vita remsan där färgen "ska" fästa och sedan färgrester runt.
    Nä råkade ta bort den och stickan är slängd. Men det är som du säger, man ser bara "spåren" där strecket ska sitta och det är väl så mkt man ser i verkligheten också :( blir nog till slut att man ser vad man vill se ;) tack för titten iaf!!
  • Ellebje

    Jag ser också! när är bim?


    LeiaBus2010 skrev 2016-08-15 08:53:17 följande:

    Morgonens ... tycker mig se. Men det är väl bara färgrester... Eller spök. .


  • Ellebje
    LeiaBus2010 skrev 2016-08-15 09:11:49 följande:
    Jag vet inte :-P Har tokömma bröst. Och vårtona nästan svider.... och det har dom aldrig gjort före mens förut... hade ont för några veckor sedan också... kanske var det äl då och pms nu... Eller grav... vem vet... skit jobbigt haha. Själv då? Är har du bim?
    Leia 2010-09-19
    Bim-4 idag, efter gårdagens supernegativa test så tänkte jag att jag skulle hålla mig ifrån det iaf en dag, det är ju fortf ganska tidigt att ens testa. . Men så fick jag ett ifall nyss(!!) och det lyste vitt så det skrek om det där teststrecket är. blir så jäkla trött på mig själv :p man blir ju så himla besviken varje gång! Men lite samma symtom här, ömma bröstvårtor och det har varit ett tecken andra ggr. Har sällan ömma bröst innan mens annars . Men kroppen har ju en förmåga att spela en ett spratt också så jag litar inte riktigt på det . Och sen drar det och sticker i äggstockarna känns det som. . Men det kan ju lika gärna vara gaser liksom :p hoppas att du får ditt plus snart iaf!! Har ni försökt länge?

    Känner jag mig rätt kommer jag väl testa imorn morgon igen. . Gah!
  • Ellebje

    Superblankt va? :( har förr plussat på bim-3, så det känns så kört nu. Eller är det olika från graviditet till graviditet hur tidigt eller sent man plussar?

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester