• JanetBananet

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Nonym skrev 2015-08-28 16:41:15 följande:

    Det är inte molvärk du har då? Har jag haft varje gång jag blivit gravid, började ungefär tio dagar innan jag skulle haft mens och har hållit i sig tills jag fått MF, eller som nu då, fortfarande iom att jag fortfarande är gravid


    Zarina skrev 2015-08-28 17:49:24 följande:

    Tycker du ska lyssna på henne! :) Mensvärken är säkert bara molvärk, det har jag också haft och allt gått bra! :)


    Man får ju hoppas att det är så.... Vet att jag har haft molvärk av progesteronet jag tar under hela tiden, men nu är det mer kraftig värk - som det känns när den ska komma samma dag!

    Så jag väntar bara på att det är så det ska bli... För den borde ju varit på intågande i vanliga fall..iih!
  • JanetBananet

    Tack alla som har analyserat mina tester senaste veckan... idag var testet dock helt blankt så det blev inget denna gången heller. Men vi kör nytt försök i göteborg så fort vi får klartecken från dem!


     


    Lycka till alla svagisar, jag håller tummarna för er! :D

  • JanetBananet
    HCS skrev 2015-08-31 12:45:14 följande:
    Beklagar.. Lycka till vid nya försök! kram
    Tack snälla! {#emotions_dlg.flower}

    Det blir nog vår tur någon gång snart också - om vi har tur!
  • JanetBananet

    Hej!


    Här kommer en fånig fråga (Vet ej om jag bör ta den i denna tråden,men jag testar).


    Jag fick i förra veckan en del halvtydliga positiva test....I går när jag testade mig så var testen så gott som blanka (TL och CB). Tog även test idag (TL) och det var blankt.


    Igår och idag har jag mått något så fruktansvärt illa. Jag kan knappt röra mig innan jag börjar svettas och må illa. Kroppen blir dessutom helt svag och händerna och benen skakar på mig. Jag väntar ju såklart bara på en blödning, dvs tidigt mf.


    Men nu ringde jag 1177 för jag mår så dåligt emellanåt.... Hon tyckte inte att mitt illamående borde ha med något missfall att göra och speciellt inte INNAN jag börjat blöda. Hon trodde att EVENTUELLT spelar testen mig ett spratt och att positiva test alltid går att lita på men inte negativa. Hon antydde alltså att jag kanske är gravid ändå trots att testen visar neg nu för att det är tidigt. Men hon sa ju också att det BORDE varit utslag idag....Jag frågade även om utomkveds kan ge dessa typer av symptom men det tyckte hon inte heller.


    Hon gav mig rådet att om jag får blödning med värk och klumpar så kan jag anta att det är mf, annars tyckte hon jag skulle ta test nästa vecka igen...


    Jag är inte naiv på något vis och tror ju definitivt att det snart kommer en blödning - men varför detta illamående?

    Det finns väl ingen som fått plus och sen negativt, men ändå varit på tjocken? Låter för mig helt orimligt...


    Vore kul att höra om någon annan mått illa eller varit med om samma sak....

  • JanetBananet

    Hjälp!!


    Har jag blivit tokig igen och ser i syne eller kan det vara så att jag fått ett plus på Ruvardag 5??? (Ostimulerat FET- Blastocyst 6dagars) Alltså utan hormoner och på em-urin? Kissade på jobbet innan jag åkte hem och väl hemma 30 min senare tryckte jag ut ett par droppar bara för att bevisa för mig själv att det bara är mensvärk som spökar... Nu vet jag ingenting...

    Någon som ser?


  • JanetBananet
    S0ckert0ppen skrev 2015-11-02 17:55:56 följande:
    Jag ser ett tydligt streck!
    Elefantöra skrev 2015-11-02 17:54:39 följande:
    Det där ser onekligen lovande ut :) hoppas det blir en fin stegring!!

    Härligt - då är det inte hjärnspöken! :)


    Kan knappt tro det med alla förutsättningar mot mig: tidigt test och nytt urin på em/kväll. Overkligt.


    Men jag tror att algerna hjälper till på traven och förbättrar min sköldkörtel.


    Hoppas nu det håller i sig!
    wihoo!

  • JanetBananet
    En del av oss skrev 2015-11-02 18:35:03 följande:

    Elefantöra: ser tyvärr inget.

    Janet: ser lovande ut! Vad äter du för alger och tar det ner TSH värdet?


    Lizzie09 skrev 2015-11-02 18:35:39 följande:
    Får man fråga vad du äter för alger och vad det gör för sköldkörteln? :)

    Jag har träffat en homeopat här i stan (växjö) som sa det första jag kom in i rummet att "det är inte konstigt du kan bli gravid med den sköldkörteln". Hon berättade också att bieffekten av att äta dessa alger (Algbörjes Algtabletter Knöltång - köps på hälsokost) är att många blir just gravida. Där hade hon mitt förtroende. Hennes utläggning om hur kroppen fungerar var lång och hon talade inte något om TSH men hon förklarade hur allt hängde ihop och att min kropp inte ens klarade av att "tillverka" en moderkaka.


    Men algerna skulle hjälpa till med det. Kuren var att börja på två tabletter om dagen, men var tredje dag öka 1 tablett (högst upp till en tablett per 10 kg kroppsvikt, eller när kroppen säger ifrån genom att sköldkörteln berättar att behovet är mättat genom att man får ett lätt tryck över halsen). Så jag slutade vid 6 tab/dag och har ätit det i två månader. Men om man blev gravid ska man bara ta två om dagen.


    Jag VET personer som försökt bli gravida i åtta år utan att lyckats ens med IVF, som har gett upp allt hopp och börjat med dessa tabletter och blivit gravida kort därefter på naturlig väg.


    Så tror man på alternativa vägar så är det verkligen ett tips från min sida!


    Sen är det nyttigt också med alla naturliga vitaminer som finns däri!


     


    Lycka till girls!

  • JanetBananet
    S0ckert0ppen skrev 2015-11-02 19:59:07 följande:
    Wow spännande!
    Blir det ett test till med morgon urin imorrn eller? Hur länge har ni försökt?

    Ja det lutar åt att jag inte kommer kunna hålla mig... ;)


    Vi har försökt med IVF ca 1,5 år. innan dess ett år med Pergotime och innan dess aldrigs skyddat oss och vi har träffats i nio år. Men kan försökt på riktigt totalt 4-5 år. Så nu håller vi de berömda tummarna! :)

  • JanetBananet
    S0ckert0ppen skrev 2015-11-02 20:12:03 följande:
    Men då är det ju bara er tur nu!!! Därmed basta!!! Såg ju verkligen lovande ut! Vad kommer du använda för test imorrn? Jag har beställt ett gäng stickor från billiga tester.se har för mig att dom är rätt så känsliga. Vill åxå kunna testa tidigt! Jag får gott vänta för här är det bara äl tid just nu.. Bim 15e nov

    Ja man kan ju tycka det, men vårt senaste försök för två månader blev vårt första plus, men där med också vårt första missfall. Fast det gav ju oss trots allt hopp om att det KAN fungera. Fast det gör ju också att man inte vågar hoppas nu. Fast detta test är ju tydligare än vad jag fick då på morgonurin samma tid i cykeln. Så kanske! Detta är det enda ägg vi fick i frysen och läkaren sa att detta verkligen var av absolut högsta kvalitet vi någonsin kan få så man får hoppas helt enkelt. Jag har Bim på torsdag så det får väl vara första delmålet i denna omgången...:)


    Jag använder mig av Testlagrets tester. Köpte typ 50st (har 3 kvar :) ) och de var superbilliga och verkar ju faktiskt fungera bra.


    Jag ska hålla alla mina tummar för dig när det är dags att testa! Lycka till!!

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester