• Knasten83

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester


    tjejer... nu känner jag mig dryg som ens frågar men jag fick svagt plus efter tiden gått ut, nån som har erfarenhet av det??

    Kan det va för att det e tidigt eller är det bara att färgen torkat o blivit knas??
  • Knasten83
    WickedyWitch skrev 2011-10-04 15:47:00 följande:
    Man brukar ju räkna resultat efter tiden gått ut som ogiltiga.
    Kan dock inte svara ang din bild. Jag har fått 3 spökplus med CB. Men då var linjen väldigt tunn & inte riktigt lika blå i färgen. Mer ljusblå/grå. Ditt ser ju ut att kunna vara bredare. Har du testat ett annat märke eller digitalt? Då kommer du få bättre resultat. CB är många gånger missvisande, tyvärr.
    Håller tummarna för dig dock :D
    tack för ditt svar!! :) kom de falska plussen upp direkt då?
  • Knasten83
    WickedyWitch skrev 2011-10-04 15:52:42 följande:
    Ja, de gjorde ju det >< Minns att jag blev himla glad första gången, men insåg snabbt därefter att det var ett falskt plus. Sen efter det har jag undvikit CB eller helt enkelt bara 'accepterat' ett brett, blått plus från CB.
    Men självklart kan ditt vara positivt, tycker du ska springa iväg och köpa ett RFSU testa tidigt eller vanligt, finns ofta på ica och så :) Det plussade jag med!

    *hålla tummarna*
    okej... känns som man lägger massa pengar på INGET om det bara e falska plus... hm.., men jag måste ju testa igen för att få ro i själen! Tänkte försöka hålla mig till sltet av veckan... svårt!!! ;)
  • Knasten83
    WickedyWitch skrev 2011-10-04 15:57:57 följande:
    Jag vet!! CB är faktiskt inte billiga heller! När har du BIM förresten?
    Det är iallafall därför jag undviker CB eftersom man kan bli så fundersam, förvirrad & besviken i vissa fall.

    Jo, jag vet ^^ När jag plussade så testade jag mig med både digitalt & ett aco pregg för att vara säker :D
    sjukt dyrt! När vi kämpade för att få vår dotter gick det mycket pengar till ÄLtest och Gtest.
    Jag testade till slut också med digitalt efter att ha fått neg några dar innan fick jag till slut plus. Men man har ju ingen ro i kroppen att lugna sig ett par dag/vecka... hehe.

    Jag har pco så jag kan inte ägglossa så ofta, typ 3 ggr per år vilket då betyder att jg har INGEN ANING om vilken dag i cykeln jagär på... kan bara räkna efter när vi haft sex... o det är 10 dar sen senast......
  • Knasten83
    Mee90 skrev 2011-10-04 17:51:06 följande:
    Tror du är gravid knasten =) Jag har läst att man i största utbredning inte ska avläsa testen efter utgången tid för att ett positivt test kan blekna och visa negativt, inte tvärt om. färg kan inte fastna i mitten på pluset om det inte är hormon i urinen. Visst ska man väl inte lita 120 på det men testa imorgon igen så är det nog starkare! =D

    Dom "spökstrecken" som blir på CB, dom sytrådstunna strecken, är färg som fastnar innan själva hormonupptaget.. =D
    du ger mig hopp!! :) Jag tycker det borde va så... kan inte fatta hur det skulle bli blått annars liksom...

    De där synålssmala har jag fått förr ockdå men aldrig brett när det e neg. Men detta hade ju gått lång tid tills jag såg det... hm.. undra om jag ska testa med rfsu testa tidigt???

    Nån som provat dem??
  • Knasten83
    EmmaW84 skrev 2011-10-04 17:47:26 följande:
    Hej tjejer. Nu har jag testat igen precis och det är svagare än de tidigare precis som det i förmiddags. Fattar nada, varför blir det så? Är det missfall på g eller var jag aldrig gravid? Känns rätt depp nu faktiskt... Fick ju hur många plus som helst även om de var svaga. Så trist! Man kanske var lite snabb med att ropa hej  :'(  Jag får helt enkelt vänta tills på fredag när det är BIM, kommer väl vara nervös till tusen fram tills dess men det är inget att göra åt.

    Vad tror ni? Är det någon annan som fått svaga plus som blivit starkare och sedan lite svagare igen? De syns ju, absolut, men varför blir de svagare? Sorry om det blir rörigt och tjatigt, har massor av frågetecken i huvudet just nu!    
    tänker på dej,.,, hoppas det bara är hormonerna som inte hunnit i fatt än!!!!!
  • Knasten83
    lilaemma skrev 2011-10-04 20:24:41 följande:
    Knasten: Jag hänger inte med dig riktigt. Du testade svagt + igår och fick ett + efter tiden idag? Stämmer det? När har du BIM? Tycker ju att det ser lovande ut, varför sa du att det var spöksträck? Hur vet du det?

    :) Inte lätt o hänga med i svängarna här inte! *hihi*


    Igår fick jag ett svagt plus... idag fick jag ett svagt plus EFTER tiden gått ut så jag antog att det va ett spökstreck för man ska ju inte läsa av det när tiden gått ut. Men jag är ändå nyfiken på hur det ens kan bildas ett blått streck om inte hormonet finns!? Har du hört ngt om det?


  • Knasten83
    Stinis83 skrev 2011-10-04 19:50:34 följande:
    Knasten, på ditt CB ser jag ett svagt streck :)

    Heidii, ett tips är att ha typ Digestivekex eller något i väskan, relativt luktfritt och det var det enda jag kunde äta i början av den här graviditeten eftersom jag mådde jätteilla. Men det funkade och var bra att ha med sig :)

    Min lille (på KUB tyckte bm att hon såg att det var en liten pojke) är beräknad till 11 mars, men pga komplikationer under förra förlossningen så kommer det bli planerat snitt den här gången :) Och då kommer den två veckor innan bf :)
    mmm, men tiden hade gått ut så jag antar att det e neg... :(
  • Knasten83
    Wettex skrev 2011-10-04 20:54:27 följande:
    Fick detta resultat imorse - i starkt motljus (badrumslampa) så tyckte jag att jag såg ett + men i vissa vinklar såg jag det inte alls. Vet inte vad jag ska tro men det känns mindre negativt än tidigare negativa test



    GRATTIIIIIIIS!!!!
  • Knasten83
    lilaemma skrev 2011-10-04 20:58:52 följande:
    Knasten: Jag tror att du får ett starkt plus om några dagar. Det är bara väldigt tidigt ännu.... *håller tummarna*
    du e gullig du!! Får väl se....
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester