• LillaPluppen

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Envira skrev 2011-09-27 22:00:59 följande:
    fast om du bryter upp det så är det klart att du kan se saker som det inte är meningen att du ska se.. Det är ju ganska självklart att man inte ska behöva bryta upp testet för att se ett positivt resultat.. :/

    Hoppsan Kerstin, här har vi expertis taggarna utåt ser jag!


    ja men kan du kanske tänka dig att jag faktiskt såg precis det här när det inte va uppbrutet oxå. men valde att ta loss teststickan för att "titta närmare" så jag inte inbillade mig.


     


     

  • LillaPluppen

    Morgonens test, absolut ingen förbättring sen igår. På CB vart jag så glad eftersom det syntes ett brett tydligt streck när urinen "rullade över testrutan" och det har det inte gjort innan, men det bleknade ganska fort efter och ser ut som nedan nu.

    på rfsu fick jag som igår oxå, eventuellt helt blankt till efter 15 minuter och sen ser man någonting men om det är färgat eller inte vettefan.

    Nu blir det inget testade mer förrän på VC nästa torsdag!

    här är bilderna, båda tagna inom 20 minuter från att de togs.



  • LillaPluppen
    7feb skrev 2011-09-28 07:58:41 följande:
    Hej tjejer Jag har försökt bli gravid i 2 år och varje månad har jag gjort minst två cb test och brutit upp alla. Och ALLA har haft ett tunt blått streck (som om det vore ett plus) som man bara sett när man brutit upp dem. Jag har inte varit gravid en enda gång.jag vet hur mycket man vill men jag blev bara besviken över att tro på de där strecken, tyckte det var bättre att analysera testlagrets stickor, är mer antingen eller. Och ta cb när man verkligen tror att man är gravid. Jag är i v 7 snart 8 och ibland tar jag ett cb test bara för att äntligen få se det där plusset man letar efter Håller tummarna stenhårt för er alla
    jag har oxå testat med CB många gånger innan och ingen gång har jag sett streck oavsett om jag brutit upp det eller inte när det varit negativt. Det är därför det sätter lite griller i huvet på en när man faktiskt ser någonting.

    rfsu och testlagrets har jag inte heller ens fått något som ens liknar ett streck när jag inte varit gravid, inte ens varit grått, vitt eller rosa.

    trodde aldrig att jag skulle vara en sån som började överanalysera test eftersom jag alltid tyckt att det är så solklart negativt eller positivt, men men, nu är man här=)
  • LillaPluppen
    Humlemamma skrev 2011-09-28 09:07:07 följande:
    LillaPluppen: på de översta är det juh två streck?
    jo men i verkligenheten såg det ut som det va mer grått och insjunket typ som att det kanske inte riktigt hade torkat just där strecket ska vara. Dessutom är det faktiskt helt blankt när jag tittar på det nu efter 2 timmar så jag antar att det inte va nå riktigt streck.

    *suck* BIM + 6 idag och mensen får gärna dyka upp om den nu hade tänkt att göra det
  • LillaPluppen
    veronica78 skrev 2011-09-28 09:17:24 följande:
    Kolla i mitt galleri, jag har ett supersvagt RFSU, och jag är minsann gravid! 
    ja det är du minsann=)
    men dina svaga plus sitter ju kvar på stickan även fast det gått några dagar, mitt e typ väck nu=)
  • LillaPluppen
    avokado88 skrev 2011-09-28 10:49:03 följande:
    Testade det här i morse. Det är ett minus va?


    jag tycker allt att det ser hoppfullt ut!=)
  • LillaPluppen

    OBS OBS OBS!!! DETTA ÄR ETT ÄGGLOSSNINGSTEST!!!!!

    Om ni tog ett ÄL test (rfsu) och fick detta resultat, skulle ni räkna det till positivt?



    OBS OBS OBS!!! DETTA ÄR ETT ÄGGLOSSNINGSTEST!!!!!
  • LillaPluppen

    Storafamiljen: tycker det är sjukt att det ens går att få såna blåa streck om man inte är gravid.

  • LillaPluppen

    Kotte1: Sjukt att såååå många kan få så sytrådstunna blåa streck på CB. Vi har lixom ingen aning va det faktiskt betyder. Vissa är varit gravida på riktigt och vissa har inte varit det.

    Hur går det för dig annars? Du har ju plussat svagt i flera månder nu, va du till doktorn och fick nå svar på varför det blir så?

  • LillaPluppen
    kotte1 skrev 2011-10-01 19:21:22 följande:
    Jo jag har varit hos läkaren. Men det har inte visat på nåt konstigt. Men så här tydligt plus har jag inte haft på länge. Det är lika brett som kontrollstrecket. Alltså inte trådsmalt.
    Jag tittade i mobilen innan och då såg jag bara den delen som va starkast på strecket, dvs bara längst ut till vänster. Nu på datorn ser jag absolut att det ser bredare ut=)
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester