• Stinis83

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Akeroe, du är utan tvekan gravid! Det är ju solklara plus :) Grattis!!

  • Stinis83

    Smurfan, solklart plus - grattis! :)

    Heidi, hur har det gått för dig? Tyckte ditt förra såg positivt ut :)

  • Stinis83

    Kotte, var den första bilden inte redigerad? Jag ser ju ett streck, men är det redigerat så vågar jag inte ropa grattis, men en viskning kanske duger? ;)

    Heidii, vad roligt - grattis! Är det första barnet?

  • Stinis83

    Heidii, då håller jag tummarna för dig ännu mer! Hoppas att det går hela vägen den här gången :) Får man fråga vad som hände med Leon? Vad kämpigt det måste ha varit... jag är i vecka 18 och kan inte ens föreställa mig... Inboxa gärna om du inte vill skriva öppet.

    Kram och lycka till!

  • Stinis83

    Akeroe, du är definitivt gravid :)

    Heidii, hälften av det jag skrev försvann :( Men jag skrev typ att ät kvinna, det är viktigare än nånsin :) Hur mår du i graviditeten? Hoppas verkligen att du mår bra och att det går hela vägen den här gången :)

  • Stinis83

    Knasten, på ditt CB ser jag ett svagt streck :)

    Heidii, ett tips är att ha typ Digestivekex eller något i väskan, relativt luktfritt och det var det enda jag kunde äta i början av den här graviditeten eftersom jag mådde jätteilla. Men det funkade och var bra att ha med sig :)

    Min lille (på KUB tyckte bm att hon såg att det var en liten pojke) är beräknad till 11 mars, men pga komplikationer under förra förlossningen så kommer det bli planerat snitt den här gången :) Och då kommer den två veckor innan bf :)

  • Stinis83

    Cxxxx, jag var som din väninna, höll på med ÄL-test när vi skulle få till dottern. Det tog sig inte på 4 mån (inte alls länge, jag vet, men det kändes som en evighet då) och till slut sket jag i allt vad ÄL-test hette och så åkte vi på semester i 3 veckor. När vi kom hem hade vi med oss en liten fripassagerare i min mage :)

  • Stinis83

    Albins och Detejagdet, grattis! :)

    Bubbs, jag tycker det ser rätt tydligt ut, behövde inte anstränga mig för att se det i mobilen :) Håller tummarna för att det blir starkare!

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester