• Choccolat

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Together90 skrev 2012-02-07 12:57:15 följande:
    Hur går det för dig ?

    Kram 

    Jag tror det går bra.. Är tyvärr väldigt orolig.. det släpper inte riktigt trots att jag fått se ett underbart hjärta picka... är v 8+5 idag. Tiden seeeeegar sig fram. Men å andra sidan så är tiden mellan äl och bim ännu värre!!!!! 

    Såg dina fina test! Perfekt stegring!!! Jag håller verkligen tummarna att det går vägen för dig den här gången!!!! Helt otroligt hur snabbt du blir gravid igen! (Om man ska försöka se något positivt i din historia...)  
  • Choccolat
    Helenmedh skrev 2012-02-07 16:35:10 följande:
    Nicesara: Grattis!

    En fråga till er som ska på Vul: HUR i hela fridens namn kan ni få det? Alltså jag vill men min bm säger att det får man inte göra såhär tidigt..
    Går ni privat eller hur gör ni? 

    Oftast får man göra det ifall man har någon form av problem i bagaget, ma/mf, cystor, x, vansinnesoro, blödningar osv.. Annars får man betala privat..
  • Choccolat
    sofia gbg skrev 2012-02-10 11:04:27 följande:
    Det är det säkert ;) blev så paff bara när jag räknade med 1-2 eller 2-3 så dök det upp 3 + hahaha

    ja förstår det, jag slutade med p-piller i oktober så det gick ju ganska fort ändå men kändes ändå som en evighet så jag förstår att 8 månader måsta vara tufft!! Rynkar på näsan

    Klart du vill veta NÄR det hände så du vet hur långt gången du är.. Dock är jag ett levande bevis på att dessa veckoindikatorer inte alltid stämmer. 

    15 dagar efter befruktning, eller bim+1, eller v4+1 (jag då alltså) fick jag resultatet 3+ vilket såklart är heltokigt. Vul säger att min beräkning stämmer och att cb visat fel. Jag var helt enkelt bara fullsprutad med hormoner! 

    Och grattis!     
  • Choccolat

    Kanske är jag lite blind idag men jag ser ingenting på några av testen som lagts upp.. Inte Shandis heller som ingen tycks bry sig om...

  • Choccolat
    Knasten83 skrev 2012-02-16 12:57:06 följande:
    Choccolate: shandis har blivit kommenterat. Jag har inte heller sett nåt pos på de senaste.. Inte mitt eget heller, bara skugga..

    Vad bra.. då missade jag det i allt "tjafs" kanske.. =)

    Tycker bara det är lite synd ibland när mindre "kända" ansikten inte känner någon respons här inne.. Även om man kan förstå det till viss del.. Vissa har man ju följt så länge och håller en extra tumme för =) 
  • Choccolat
    Shandi skrev 2012-02-16 13:07:08 följande:
    Nej du jag ser inget heller tyvärr.. Kanske lite tidigt ännu. Mina test är på 25, har 4 dagar kvar till BIM så kanske inte nått upp till det? Sitter och hoppas massa!

    När jag hänger här inne lite för ofta tror jag ibland att det är kört ifall man inte plussar på bim-5.. men så är det ju verkligen inte! Hoppet är det sista som lämnar! Lycka till!
  • Choccolat
    Fidelis ad urnam skrev 2012-02-17 10:07:12 följande:
    Förstår sig sååå sååå väl. Efter snart 7 år förstår jag dig såååå sååååå väl. 
    Är ofta rädd när jag testar, för jag är livrädd för besvikelsen.
    Men testar man inte, får man inte veta. Och är man inte gravid kan mensen komma igång lite snabbare om man testar och får svart på vitt hur det ligger till.
    Är man gravid, vilken lycka liksom  

    Jag måste bara säga att jag tycker att du verkar sååå fantastisk! Försökt i 7 år och håller ändå humöret upp och verkar så go! Själv var jag FÖRSTÖRD efter ett års försökande..
    Jag hoppas så himla mycket att ni ska lyckas snart!!!!  
  • Choccolat

    Melody; Stort grattis!!!! =)

    Nellie, även om det känns skit så är det till det bästa.. Och snart kommer du förhoppningsvis på mycket bättre när du fått hjälp!!  

  • Choccolat

    Dikta: GRATTIS!!!!

    Lilla L.. jag kan ana på den trixade bilden men ser inte vilken färg det är... spännande!! =) 

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester