• lilaemma

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    bewe skrev 2012-06-17 15:06:39 följande:
    Såhär ser mitt dagens torkade test ut:

     


    Ser faktiskt något starkare och mer rättplacerat ut. Håller tummarna för att det bara är lite "segt i starten" och att du snart får ett tydligare resultat. Är det rosa vid genomlysning?
  • lilaemma
    Thegirl1 skrev 2012-06-17 16:09:37 följande:
    Måste faktiskt säga att jag har fått väldigt tydligt andra streck nu när jag varit gravid men tror många här på fm verkligen vill och inbillar sig att dem ser nåt som i själva verket inte är nåt. Sen finns de sk spök och dem är oftast gråa och smala. Men jag tycker denna tråd har blivit lite "överdriven" då jag de senaste dagarna inte sett nåt på vissa som andra säger. Ville bara säga detta!
    Så klart man får tydliga sträck när man är gravid och allt är bra. Ja, många inblillar sig sträck som inte finns, MEN, alla starka sträck har varit svaga! Om man testar tidigt så får man svaga, svaga sträck och egentligen ska man ju då vänta en vecka och sen ta ett nytt test, men när man är i den sitsen är det svårt att hålla sig. Mer än ett test om dagen är egentligen fullständigt onödigt, men man vill ju så gärna se det där strecket växa fram. Tråden är inte mer "överdriven" nu än vad den varit hela tiden. Starten handlar ju om just svag sträck och om viljan att se sträck när man försöker. Det är det den här tråden är till för. Så därför är det många här som gör just det.. Alltså helt normalt för den här tråden.
  • lilaemma
    alexander2011 skrev 2012-06-19 23:03:38 följande:


    Den översta är en av de nya som jag fick köpt av en annan. Den ahr inte samma LOT:nr som har diskuterats häinnne. den mittersta från de tester som jag har hemma som ahr gett mig svaga sträck i 5 dagar nu och den understa äl test. kanske äl igång ist?? men mittersta testet ser jag IRL ett sträck :( vad ska jag tro!



    Dessa två stickor tog jag förut idag och de har nått annat LOT:nr, inget av de som ni nämner så de är de inget fel på. de gav inga skuggor alls. de är båda TL (översta är från en isärplockad stav)
    Har äl-testet nuddat gravtestet? De färgar av sig. På alla test kan man "se var strecket ska bli" ibland, oavsett märke, jag har provat...  Men har inte du fått starkare tidigare? Kan det vara ett tidigt mf på g? Svagt utslag på ÄL-test kan man ju få när som hels...
  • lilaemma
    ZJN skrev 2012-06-26 22:26:52 följande:
    Varför jag undrar är för att jag fick barn den 20 feb, satte in kopparspiral den 15 Maj, den 14 Juni fick jag mensvärk o trodde att mensen var på väg, höll i sig i någon dag. Men nu sen i Torsdags har jag haft ont i magen, känns nästan som när jag var gravid sist.. Men känns ju konstigt o vara gravid igen, så snabbt!
    Vänta en vecka och testa igen. Då borde det visa tydligt om det är något...
  • lilaemma
    Friida11 skrev 2012-06-27 19:23:54 följande:

    Har fått plus på alla testlagret jag tagit de senaste 3 dagaran serut som en stregning för varje dag.. Men känns som många får spök streck på dessa? Har ALDRIG hännt mig tidigare, vad ska man tro :S Ska nog testa CB..  


    Tror inte det är mer spök på testlagret än på CB. Snarare tvärt om. Om du ska ta CB ta ett digitalt. Om det syns stegring på testlagret så borde det digitala också se det nu.
  • lilaemma
    Friida11 skrev 2012-06-29 20:56:09 följande:
    Vet inte om ni kan se det men det gör jag :) Från mitt CB test, plockade isäger det för jag tyckte det syntes mer då och redigerat lite ;) Nu ska jag vänta till bim innan jag tar mitt digitala.


      
    Måste tyvärr säga att något som man ser vid så stark redigering inte är mycket att hänga i julgranen. På alla test kan man få fram ytan där färgen ska fästa om det är en graviditet.
  • lilaemma
    Binegar skrev 2012-06-30 21:45:15 följande:
    de har lika hög kavlité...alla utom TL sägs det ;)
    Håller inte med. Testlagret är suveräna. Alla test kan man manipulera fram streck på om man verkligen försöker. Det är inte ett fel på testet utan på oss galningar som så gärna vill se nått. Ibland får man svaga sträck, men sen blir det inget mer. Kemisk graviditet heter det. Alla befruktade ägg fäster inte ordentligt.. 1/4 graviditeter slutar i mf. Vi som testar tidigt löper ju en ökad risk att Upptäcka mf som inte ens skulle varit en för senad mens om vi inte testat så sjukligt tidigt. (därmed inte sagt att jag inte kommer fortsätta att testa för tidigt. ;P )
  • lilaemma
    Alvii skrev 2012-06-30 18:25:48 följande:
    Igår em:


    Idag morgon:


    Ser tydligare ut va?
    Skillnaden ser inte lika markant ut på bild dock tycker jag :/
    hoppas det ej är spök
    Det där är ett positivt test. Grattis!
  • lilaemma
    Saga09 skrev 2012-07-02 19:14:08 följande:
    Jag är inte gravid... hade ÄL i helgen så det vet jag med säkerhet..
    Hur vet du det? Försöker kika igenom dina bilder och undrar så smått om det inte finns andra förklaringar än dåliga tester...
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester