• frestelsen

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Ja ni som får streck på TL o sen neg på andra gör er själva en tjänst o sluta hoppas o analysera för ni är troligtvis inte gravida. Testlagret sa att de ska göra helt nya typer av tester nu.

  • frestelsen

    Beklagar verkligen men bättre att se sanningen än gå o tro och sen köpa dyra cb för att få inte gravid. Hade det du visat nu varit plus hade du fått gravid.

    Men snart kör vi nya tag och får riktiga plus:)


    Hallonmaja skrev 2015-02-07 19:47:50 följande:

    Ok tack för klartext. Nog vad jag behövde. Man vill ju så gärna och blir så glad när man ser streck. Nu ställer jag in mig på mensen och att det inte blev något denna månaden... Och är jag inte gravid ska Testlagret få veta om detta och ge mig ersättning!


  • frestelsen

    Klart jag har. Men när testen visar lika på så många är det nog större chans att det inte stämmer. Sen om du vill hoppas så får du ju göra det. Klart du kan va gravid men ta ett annat test så får du svart på vitt istället. Jag såg när jag lös igenom mitt med. Jag vill också va gravid men jag blir inte det bara för jag får ett felaktigt test. Däremot så kan man hjälpa andra med att slippa besvikelser eftersom testen inte funkar som de ska.


    lilljenny skrev 2015-02-07 19:52:21 följande:

    det är svårt att inte analysera, för en del kan det stämma på men andra inte, du har väl gjort samma sak?


  • frestelsen

    De hade ju fel på dem med. Vet inte vilket LN men tydligen har de en hel drös med felaktiga test just nu. De va ju t.o.m plus på deras digital test som visar fel. Om de visar fel har ni rätt till pengar tillbaka och nya test så klart.


    osofin skrev 2015-02-07 21:30:19 följande:

    Nu är jag minst sagt förvirrad.

    Jag hade sparat en kasett från TL som jag tänkt ta på BIM. Den har ett helt annat LOTnummer. Tog på kvällsurin. Bara hållit mig nån timme eller två. Och så blir det såhär. Vad ska man nu tro? Börjar ju hoppas...igen!!!


  • frestelsen

    Ja så trist när man vill så mycket :( ring dem och kolla om du inte får ett riktigt plus innan. Så tråkigt med alla plus som kanske är fel. Jag vet inte om de va kasett eller stav som va fel. Men nån hade lagt upp de nyss iaf.


    osofin skrev 2015-02-07 21:47:57 följande:

    Men urs. Det är ju helt galet. Få borde de ju återkalla alla test de sålt!

    Kommer du hört/läst om det? Kan vara bra att ha kollat själv vid kontakt mef dom. :(


  • frestelsen

    Grattis :) nä den där visar rätt:)


    collansM skrev 2015-02-07 22:04:16 följande:

    Kunde inte hålla mig, JAG ÄR GRAVID!!! Så choklad och otroligt glad!! Det kan inte visa falskt va?


  • frestelsen
    Hallonmaja skrev 2015-02-08 12:38:17 följande:

    Jaha då var man här igen ;) Kunde såklart inte hålla mig från att testa idag igen. Idag är strecket ännu starkare och tydligt ljusrött. Kan detta verkligen vara falskt? Kom på att jag nog inte har bim förrän tisdag, då jag hade äl på en tisdag. Kanske var för tidigt för cb digital igår? Vad tror ni?


    Kan du inte köpa ett rfsu eller CB plus för att se om det finns något på de? Kan ju va för tidigt för att få gravid på digital och ökningen kan ju va för att du är gravid. Vet inte hur du har det där du bor men sånt rfsu testa tidigt kostar ju ca 50-70 kr på hemköp. Får du streck kan du ju vänta och ta ett digitalt nästa vecka. Tycker iaf du ska ha pengar tillbaka från testlagret.. Det blir ju dumt att köpa deras tester men ändå slänga pengar på dyra test som visar neg. 
  • frestelsen

    Tog ett till nu bara för att se och mina streck är inte lika tydliga som dina, så det kan ju va att du är gravid

  • frestelsen

    Hoppas nu att det blir ett stort plus imorgon :)


    Hallonmaja skrev 2015-02-08 13:45:54 följande:

    Nu har maken fått uppdrag att inhandla cb plus  Testar med det imorgon bitti! Vill bara få veta....


  • frestelsen

    Öh prövade nyss ett annat test och fick svagt på det.. fick jag missfall eller? Vet att man kan få plus efter missfall men ville bara ge er andra lite hopp.

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester