• Nykär15

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    1900920802 skrev 2016-04-20 13:07:28 följande:
    Alla frågetecken skulle va en glad gubbe haha..så du vet! Detsamma, ska också hålla utkik imon å se om du lägger ut nå bilder man kan se nåt på!! Så kul å se folk få plus!

    Jag kommer testa först på lördag som tidigast, hoppas klara vänta till söndag..är bara på ÄL+8, den dagen som mina ägg fäst de gånger jag vart gravid (fått nidblödning de tre gångerna), ingen nidis denna gången än så länge..men inget man behöver få  alltid heller..men känner ingenting, känner mig till o med mindre gravid än jag normalt brukar mellan ÄL och mens...svag molvärk, sen nada. 


    Håller utkik, gillar denna tråden Glad

  • Nykär15
    1900920802 skrev 2016-04-20 13:16:02 följande:
    Ok! Jag skulle inte kunna hålla mig till lördag om ja var du!! Haha men bra av dig om du kan hålla dig! :)

    Jag tar nog ett imon bitti jag!
    Har aldrig fått plus tidigare än BIM-4, så känns inte som nån idé innan. Har haft totalt blanka på BIM-5, sen svagt svagt på BIM-4 som sen ökat fram till BIM. Så efter många omgånger med testande har jag lugnat mig lite iaf. 

    Vad är du på i morgon?
  • Nykär15
    1900920802 skrev 2016-04-20 15:02:10 följande:
    Ok! Ja man känner ju sin kropp :) jag vet faktiskt inte hur många dar efter bim jag är, fick missfall i slutet på februari, efter ett missfall brukar mensen bli oregelbunden ca 2 månader efter. (Haft 3 missfall) så de är svårt å veta för mig mer exakt.. super svårt!! Med tanke på att testen inte är jätte starka så kanske ja är bim 7 - 10 eller nåt?! Kanske. . Dudå? :)

    BIM-10 låter osannolikt...man kan ju inte få plus förrän ägget fäst och det sker på dag 5-10 efter ÅL...så du borde ju vara närmare BIM? Vad har du för lutealfas? Den brukar ju vara runt 14 dagar för de flesta. Sällan man får plus innan BIM-5 tror jag...men har man tur och ägget fäster riktigt tidigt (eller om man hade ÄL tidigare än man trott) så är det klart man kan få plus tidigt.


    Detta är vårt andra försök efter missfall i början på mars Gråter


    Är på BIM-6

  • Nykär15

    Oj jaha ok..då borde det nog verkligen vara starkare nu! Jag ser ju dem inte ens...


    1900920802 skrev 2016-04-20 16:45:38 följande:

    Nej jag menade bim+10 kanske?! Att min mens kanske är sen 7 eller 10 dar mena jag :)


  • Nykär15
    ostarihavet skrev 2016-04-21 07:47:53 följande:

    Asså det blev inget streck på det kag testade på honom, det som är så märkligt. Inte med mitt morgonrutiner idag heller. Nåväl, har mailat testlagret nu så får se vad de säger ???? Tack för ditt svar!


    Men dina är åt fel håll, deras teststreck är inte instansade åt det hållet, allt sker ju i maskin och de kan inte hamna åt fel håll, så du får ju tolka dem negativt iaf. 


    Jag har haft så på några av mina från testlagret, men när jag vart gravid så syns det på rätt ställe ändå. 


     


    Går inte förklara varför det blir annorlunda på det som din kille gjorde men jag gissar på att det är tiden som du håller testet i urinen. Sen ska det ligga plant och torka. Jag kör alltid 15 sekunder på mina från testlagret. Se till att inte doppa dem för djupt heller. 

  • Nykär15
    ostarihavet skrev 2016-04-21 11:51:17 följande:

    Svårt att säga, äter p piller i vanliga fall men missade första i början på förra nya kartan och min kropp har varit superkonstig sedan dess, ömma bröstvårtor, halsbränna, kraftiga humörsvängningar, och nu dom senaste dagarna en pirrande kittlande märklig känsla i livmodern och typ som muskelryckningar långt ner väster i magen. Har även "mensvärksliknande" till och från. Är antingen illamående eller vrålhungrig. Detta är symtom som jag aldrig upplevt under mina åtta år med p-piller, så jag vet inte vad som är fel..:/


    Missade du ett piller bara? Då tror jag inte det är någon som helst fara. För det är väl första pillret efter pillermens? Då är du inte så himla nära ÄL heller och du lär ha tillräckligt med hormon i dig tror jag. Bara man tar nästa inom 36 timmar tror jag så har man fullgott skydd (beroende på vilka piller du äter förstås). 


    Dina test ser negativa ut tyvärr så jag tror inte du är gravid. Men testa om några dagar igen kanske eller byt till en annan sorts test. 

  • Nykär15

    Tror chansen är rätt liten, men kolla om några dagar om mensen håller sig borta.


    ostarihavet skrev 2016-04-21 16:01:33 följande:

    Ja det stämmer, missade bara ett :) skulle tagit det på måndagskvällen men blev på onsdagskvällen så gick ca 48 timmar men som du säger så är ju risken ibte så stor ändå. Ska avvakta ett par dagar och testa med något annat, annars får jag ringa farbror doktor så dom får hitta felet på mig ;) tack för svar!


  • Nykär15
    Emmask skrev 2016-04-22 09:15:47 följande:
    Herregud så sjukt. Vi hade sex en gång förra månaden.
    Bara man har sex på rätt tillfälle så räcker det! En annan har sex dagligen så tillgången på färska spermier är god, men inte sjutton är jag gravid ännu! Men BIM på tisdag så hoppet finns ju, inte börjat testa än dock. 

    GRATTIS!!
  • Nykär15
    Cecilia1983 skrev 2016-04-22 14:27:58 följande:

    Hjälp mig!!! Har redigerat lite för att se om strecket är rosa eller inte... Vad säger ni?


    Jag tycker det ser vitt ut, som den försänkningen där strecket borde vara om det var positivt, Alla test är ju utmärkta med den platsen och kan synas svagt ljus eller grå när urinen gått förbi, även när det torkat. Det är ju den ytan som är behandlad för att reagera om man har hcg i urinet. 


    Men kan ju vara plus för dig ändå men bara att det är för tidigt. Jag fick synliga såna streck förra månaden, inte fått det innan. Men de blev aldrig rosa så var nog bara att just den batchen av tester så syntes den markeringen tydligare. 

  • Nykär15
    Cecilia1983 skrev 2016-04-22 14:45:59 följande:
    Ja jag fick ett sånt helt vitt streck förra månaden så man vågar inte lita på det alls :((

    Jag ska på fest i helgen så man vill ju gärna veta eftersom det är alkohol inblandat men man blir ju inte klokare på det här resultatet ;))

    Jag brukar tänka så här; tills jag har ett fint plus på stickan så lever jag som att jag inte vore gravid. Många vet inte tidigt, förr var tecknet när mensen inte kom. Barnet tar ju ingen näring av dig så här tidigt så måttlig mängd alkohol bör inte vara några problem Glad


    Jag har tagit öl till maten och blir säkert ett glas vin ikväll, har BIM på tisdag. 


    Hade aldrig orkat med denna bäbisverkstad om jag skulle leva som gravid när jag inte är det...redan på försök nr 4 ju och vill leva som vanligt så länge jag inget annat vet. Huvudsaken är att man lägger om när man väl fått ett plus Glad

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester