• Knasten83

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Fyffe: spännande!!!!!

  • Knasten83

    Massa grattis till giftemålet!!!!! Vi gifte oss i somras, hemligt! Bara mannen, jag och vår dotter. Sen reste vi iväg men då sände vi samtidigt ut inbjudningskort till nära o kära att när vi kommer hem är det sommarfest i vår trädgård för att fira vårt giftemål!! Snacka om snopna gäster- men glada! Allt va perfekt!!!

  • Knasten83

    Tyvärr vill och hoppas man så mycket ibland att det kan framkalla osynliga saker. Sen säger jag inte att varken den ena eller den andra har rätt..
    Många av oss testar ALLDELES för tidigt och det gör ju också att ett möjligt positivt test kan se neg ut. Man borde vänta till bim-3 minst, men det slutgiltiga svaret kommer ju inte förän mensen kommer, ibland inte ens då ;)

    Jag tänker fortsätta va ärlig om vad jag ser och inte för jag tycker det är så elakt att ge falska förhoppningar! Gör alltså inte det för att va elak så alla vet det!

    Önskar er alla plus för det slår det mesta i världen!!!

  • Knasten83

    Är det många av er som testar med digitalt cb, alltså inte dem som visar GRAVID eller ICKE GRAVID utan + -?
    Vissa plockar ju isär för att se och jag fick veta idag att det finns sånna test. Liksom inte fattat innan varför man plockar isär ett "vanligt", men nu greppar jag...

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester