• jhk88

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Stuppis1 skrev 2017-05-31 19:33:03 följande:

    Jag skulle tolka det som negativt. De testerna som har röda streck kan ge en konstig synvilla efter att de torkat. Själva linjen där strecket ska bli är av en annan "kvalitet" (vet inte hur jag ska uttrycka mig, men den har liksom annan struktur än övriga stickan) och är liiite liite ljusare än resten av ytan Det gör att området precis brevid kan se lite mörkare ut och man kan uppfatta det som ett streck om man anstränger sig noga.

    Jag har varit i samma situation som du och analyserat sönder hur många tester som helst och vet hur gärna man vill hitta det där plusset, men jag tror tyvärr inte detta är ett positivt test. Min erfarenhet är att ett plus syns inom tiden och man behöver inte redigera fram det.

    Hur många dagar sedan ÄL?

    Håller tummarna att ditt plus kommer snart!


    Tack för ditt utförliga svar! Nu slipper jag analysera fler tester iaf, mensen kom alldeles nyss... Tror att mitt plus aldrig kommer faktiskt.
  • jhk88
    Stuppis1 skrev 2017-05-31 19:38:55 följande:

    Ja visst känns det hopplöst när man är mitt i karusellen med nedräkningar till ägglossning och sen till bim och sen besvikelse och sen får man ta nya tag...

    Självklart kommer du att få ditt plus! När du minst anar det, (förlåt för klyschor men det är verkligen sant) Fast visst känns tiden som en evighet när man längtar!


    Det känns riktigt jävla skithopplöst faktiskt...

    Just nu, känner jag att det inte är så jävla självklart att jag kommer få mitt plus... Har längtat efter ett till barn i fyra år nu (försökt aktivt sen i januari i år) och det känns riktigt riktigt riktigt hopplöst att jag får ett till barn... Mina år är kanske förbi... kanske bara var fertil mellan 20-25... Är 29 år nu... Sorry, men blev riktigt riktigt nere nu!
  • jhk88
    Swinka skrev 2017-05-31 19:46:14 följande:

    Men du vet ju också att 6 månader inte är att ha försökt länge. Och 29år! Kom igen. Snart så ska du se!


    Nej egentligen vet jag att fem månader inte är lång tid! MEN och det är ett stort jävla men (ursäkta att jag svär), jag har två helt oplanerade barn och då känns det för jävligt att det inte tar sig snabbt nu... Och 29 år, kanske inte är så gammalt men det känns som det...
  • jhk88
    GlitterLina skrev 2017-05-31 19:56:06 följande:

    Vet att det känns hopplöst men att försökt aktivt sen januari i år är inte lång tid & chansen är verkligen inte över för dig. Med mitt första barn försökte vi aktivt i 3 1/2 år & kände som du. Trodde aldrig det skulle bli något barn alls för mig. Men tillslut hände det.

    Ge inte upp. Försök att inte tänka på det så mycket. När jag fick mitt andra barn så trodde jag inte heller jag skulle få det då jag fick ett utomkvedshavandeskap där de va tvungna att ta bort min högra äggledare. Men efter det fick jag ett barn till.

    Snälla försök att inte tänka så mycket hur svårt det än e. Ta ägglossningtest. Men testa inte gravtest för tidigt! Prova att smörja med Progesterall kräm efter ägglossningen är över. Det kan hjälpa ett eventuellt ägg att fästa..

    Kram


    Det är riktigt bra kämpar av er <3

    Men att inte tänka på det så mycket är ett råd som ÄR svårt att efterleva. Speciellt med tanke på att jag har en enda önskan nu och det är att bli gravid. Det är såååå svårt att inte tänka på det då....

    Jag vill inte ta ÄL-test, det gör mig bara ännu mer stressad och gör att jag tänker ännu mer... så vi kör på varannan dag...
  • jhk88
    Tumvante skrev 2017-05-31 20:37:23 följande:

    Dåligt tangentbord, men ja, Depp av att inte få pos. Men som de andra också skrev. Äl test är en bra hjälp till att någorlunda pejla in rätt dag... Men det kanske du redan kör?


    Äl-test kommer förgöra mig... Då kommer jag absolut inte sluta tänka på att bli gravid...,
  • jhk88
    BK1986 skrev 2017-06-01 12:47:11 följande:

    Alltså förlåt men det där provocerar mig verkligen. Förstår att du längtar, men när en själv kämpat i tre år och gjort en rad IVF:er låter det så extremt bortskämt i mina öron. Tycker att du för det första ska vara extremt tacksam för två barn, och för det andra tänka dig för innan du klagar både på ålder och fertilitet när du inte ens fyllt 30. Lyft blicken.


    Ursäkta mig men det är inte mitt fel att du fått kämpa i tre år och fått gå igenom en rad ivf:er, jag beklagar verkligen att det är så kämpigt för er!

    Men! Varför får inte jag längta efter fler barn utan att få höra orden: du ska vara tacksam för de barn du har? Klart som korvspad att jag är sjukt tacksam över mina barn! Men jag har längtat efter fler barn sedan fyra år tillbaka. Att kalla mig bortskämd är oförskämt och oeftertänksamt. Du vet ingenting om mig och är så fördomsfull, vem är det som ska lyfta blicken egentligen?!
  • jhk88
    louisep87 skrev 2017-06-01 12:55:13 följande:

    Kanske kan ana något svagt. Återstår att se.

    Vänta två dagar till sen bör det visa sig om jag är eller inte. En riktig molvärk har då kommit idag, så Mensen kan vara på g med


    Hoppas det blir starkare snart! <3
  • jhk88
    louisep87 skrev 2017-06-01 13:57:34 följande:

    Jag Öppnade testet. Vet ni, jag tror jag har plussat ????


    Det tror jag också att du har <3 Hoppas det blir ännu starkare om någon dag! <3
  • jhk88
    Lizza85 skrev 2017-06-02 00:17:18 följande:

    Syns de något?


    Det var svårt att se på de där bilderna. Tycker mig ana något men är otroligt osäker... Säkerligen för att fl suger när man laddar upp bilder :/
  • jhk88
    Lizza85 skrev 2017-06-02 00:29:16 följande:

    Ja de va svårt att få på bild. Är inte säker på om de är grått eller blått heller haha


    Du får ta nytt test om någon dag igen :)
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester