• Ellebje

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hoppar in här igen och hoppas på ett plus denna månaden istället efter förra månadens flopp. . Massa gravidsymtom och tvivelaktiga test (eller onormalt stirrande på dom att man till slut inte ser vad som är vad) ;)

    Är osäker på exakt när jag har äl, men det bör ha varit för två dagar sen och vi bör då ha prickat in den samtidigt. . Någon som vet när äl egentligen äger rum runt alla symtom? Tänker speciellt på dom klassiska flytningarna . Är äl vanligtvis efter det eller har det redan varit då?

  • Ellebje

    Testade negativt idag på bim-3. . Känns kört då jag vet att jag hade äl den 5-6 juli. . Eller finns det fler här som testat negativt på äl+11 och sen fått ett plus?

  • Ellebje
    feliciaka skrev 2016-07-16 17:10:41 följande:
    Vet inte det här med "äl +" alltså hur man räknar men jag testade som en idiot redan på bim -5 typ.. fick negativa tester hela tiden, fortsatte testa då ja fick ett svaaaaagt positivt på bim, därefter var de neg i typ en vecka.. tillhörde nog de som plussar sent.. fick iallafall efter drygt en vecka positivt på CB digital, är i vecka 19 nu :) så hopp finns!
    Nä det är rätt krångligt det där :p men är på bim-3 idag iaf. . Så det känns som att det borde ha visat sig om det verkligen hade varit ngt. Det har det gjort de andra gångerna jag har varit gravid iaf :/ men om du fick plus på bim dagen kanske jag inte behöver sluta
    hoppas :) kanske hade senare äl bara. . Vilka tester testade du med innan bim?
  • Ellebje

    Någon som ser det jag ser? (Jaa jag vet, desperat att hålla mot lampan men det syntes bättre där. . ;) jag är på bim-2. .

  • Ellebje
    Eili skrev 2016-07-18 22:25:40 följande:
    Jag ser inget så skulle säga negativt, tyvärr
    Åh:( nä det syns inte så mkt i verkligheten heller men desto mer där än här på fl ;)

    Syns bättre här kanske?
  • Ellebje
    cncncn skrev 2016-07-18 22:36:37 följande:
    vilken dag i din cykel är du på eller dagar kvar till BIM?
    Är på bim -1 eller -2. . Vet inte säkert! Men gissar att det blir till att hoppas på nästa månad ist. När jag har varit gravid innan så har det visat tydligt vid den här tiden. .
  • Ellebje

    Jag tror att det är just det.. Att man verkligen ser att det är i samma färg! Å inte att man behöver vinkla åt alla håll å kanter för att se ;) men man drar ju efter halmstrån såklart. . Strecken som jag ser kan ju lika gärna vara "groparna" eller skårorna där den riktiga färgen ska vara ;)


    Virvlande skrev 2016-07-18 22:36:31 följande:

    Jag ser strecken på bägge bilderna. Men om det är spök eller inte vet jag inte. Vet inte hur det olika strecken skall se ut. Vad är det som gör ett sträck till ett spöksteck?

    Vet bara att när jag plussade med CB för 7 år sen så var plusset jätteblått. Bägge strecken var typ samma färg.


  • Ellebje
    YaYa skrev 2016-07-18 23:00:07 följande:
    Jag ser absolut ett streck, men haft exakt samma själv och några dagar senare kom mensen. Jag litar tyvärr inte på CB, sett alltförmånga spökstreck. 

    Om du vill jämföra med mitt finns det här....

    www.familjeliv.se/forum/thread/61096194-svagt-plus-eller-spokstreck-traden-for-oss-som-behover-hjalp-att-analysera-svaga-graviditetstester/17566

    Det var negativt.
    Men fy va dåligt ändå! Mitt ser exakt ut som ditt så får väl vänta in mensen då bara :( tack för ditt svar!!
  • Ellebje

    Blir tokig! Bim idag , ingen känning alls av att mensen ska dyka upp, och ytterligare ett svagt svagt streck från ett annat märke än cb.. Ngn som fått likadant? Har provat tre olika sorters test som alla visar supersvagt pch inte varit gravid?

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester