• Choccolat

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    slemtorsk i din bralla skrev 2011-10-03 12:59:09 följande:
    det skulle jag kunna göra... men jag är inte hemma förrän efter 18 och då finns ju risken att det har gått ner igen... stegringen varar ju inte så länge.

    Vet inte om jag har några stickor kvar heller när jag tänker efter.. jag har typ 19 grav-tester men dem fyller ju ingen som helst funktion just nu *S*
    Okej.. då kanske det inte ger oss så mycket att gå på ändå... (Och jösses.. jag tänkte inte ens tanken att det var oförskämt av mig att be dig slösa test... sorry...)
  • Choccolat
    lilaemma skrev 2011-10-03 15:45:14 följande:

     


    Har nu fått babytimes tester hem. kunde inte låta bli. Så här är dagens spöksträck (efter tiden får alltid efter tiden streck på dessa... Mycket roligare att testa med än testlagret- de säger ju bara nej... ;) )
    Det ser ju verkligen positivt ut.. har du fått så förut menar du utan att det varit något?
  • Choccolat
    HeidiiD skrev 2011-10-03 14:48:17 följande:
    De är så komplicerat för att jag hade "mens" i augusti 4-5/8 + ytters lite den 6e. Men den 7/8 kändes det precis som äl, jag tänkte "man kan ju inte ha äl dagen efter mensen" men kollade för skojskull, hade massa äl-tester hemma ifrå testlagret och de visade positivt och under flera gånger i augusti månad visade stickorna positivt. Så hörde jag med en väninna som berättade att stickorna kan ge utslag när man är i en graviditet så jag gjorde ett gravtest och tänkte "onödigt, slöseri med pengar.. tror/trodde nämligen inte jag kunde blir gravid efter mitt sena missfall" Så var jag hos en väninnan gick in och kissa på stickan och kommer ut och visar henne det direkt. Jag kollade bara snabbt på den och såg inte något streck men så säger hon "Är du dum, ser du inte?" Så var det där och jag fick panik.. Nu har jag pendlat fram och tillbaka om jag ens vågar göra ett nytt ifall det visar negativt.. Men de är bara och göra för nu är jag nyfiken! :)
    Men hur kan du ha lyckats hålla dig i två veckor? Åhhhh va jag håller tummarna nu! =)
  • Choccolat

    Blygaste: Jag tycker mig se något allra längst ner. Men om jag aldrig hade sett ett test förut och fick frågan om jag såg ett streck så hade jag nog sagt att jag såg som ett vitt streck nästan direkt till vänster om kontrollstrecket. Eller kanske inte vitt, snarare två minismala streck som gör att det blir vitt i mitten.. Sorry om jag uttrycker mig otydligt...

  • Choccolat
    EmmaW84 skrev 2011-10-06 16:22:12 följande:
    Här var det nog också en kemisk graviditet/ tidigt missfall för plussen försvann och jag började blöda igår  :( 
    Neeeeej!!!!!!!!!!
  • Choccolat
    Gummsan skrev 2011-10-07 08:03:41 följande:
    Är detta gravtest defekt???? Fattar noll.... 


     
    Fick du ett helt negativt efter den? Visst att något är knasigt då strecket är halvt men den halvan som synd skulle jag tolka som grav... va tråkigt!
    Kan det negativa testet blivit negativt för att du kissat precis innan?
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester