• Choccolat

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Together90 skrev 2012-01-04 10:17:35 följande:

    Jag är nervös hela tiden, har nervös mage... vill bara veta att allt står rätt till där inne, om det inte gör det denna gång då blir jag galen och kräver sperma prov till sambon och att jag vill ställa oss i IVF kö..

    men ska inte måla fan på väggen ännu eller hur ?
    Måste stanna hoppfull tills något annat är bevisat..

    Hur sent kan ägget fästa ungefär?



    Blä för att du känner så där.. Jag tror egentligen inte att du är osäker på dina gravtest.. snarare riktigt dåliga erfarenheter med mf och en dålig bm va?

    Inget fan på väggen!!!! Håll ut.. vidrigt.. men det finns ju inget annat att göra.. kram 
  • Choccolat
    splink skrev 2012-01-04 11:04:26 följande:
    Ja när jag bodde i Sthlm hade jag massor av hjälp. Nu känner jag mig väldigt ensam och får inte alls den hjälpen. Får till och med kämpa för KS här i Göteborg, fastän jag var garanterad ett KS om jag bott kvar i Sthlm...

    KS..? Förlåt min okunnighet..
  • Choccolat
    slemtorsk i din bralla skrev 2012-01-04 11:55:29 följande:
    Knasten... ring hem gubben för råsexande.. ha ha..det ser ut som ägget släppt eller släpper vilken sekund som helst.. så skulle iaf jag tolka det...

    Me too! =)
  • Choccolat
    Den lilla M skrev 2012-01-04 12:02:10 följande:
    mikaela80: har du börjat få några graviditets symptom ännu?

    Jag började få ont i brösten redan äl+5 och det har suttit i sedan dess. Jag känner att det typ "drar".. lite hårt.. på nåt sätt i tjejmagen..

    Sen mår jag jätteilla till och från.. Det är som att trycka på en knapp. Klick - vill kräkas.. klick - mår helt strålande..  Jag är lite yr ibland också. 

    Men jag är helt ärligt vansinnigt orolig.. jag har ju BIM imorgon.. tänk om mensen kommer... så sjukt rädd!!!! Nästan så jag vill gråta....  Fast jag försöker verkligen vara POSITIV!!!!! (Har ett otroligt jobbigt ma bakom mig som spökar ordentligt...)     
  • Choccolat
    Knasten83 skrev 2012-01-04 12:55:40 följande:
    Alyssa: uppskattar ärlighet så det e lugnt!! :)
    Fått många berättelser/erfarenheter av andra som fått som mina test och sen fått bekräftat genom blodprov att de ägglossat. Jag tror det är individuellt hur starkt det visar... Det är iaf skillnad från hur det brukar se ut då jag inte ägglossar och det kan ju självklart va så att jag har fel men alla fysiska tecken finns och det känns pos!!
    Det är just därför man ska testa ett par månader för att "lära sig" hur ens egna test ser ut, som slemmis skrev..
  • Choccolat

    Nämen.. Här går jag in för att gotta mig i test.. Och möts av en jäkligt tråkig diskussion angående trådens själva natur! Ut ur tråden ni som inte gillar den.. Ni som har testat: kasta upp dom för oss anda att analysera sönder

  • Choccolat

    Together: det är ju starkare!!! Håll mig i handen nu, andas, och tänk att nu ska vi följas åt tills dom små kommer i september!!!!

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester