• lilaemma

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Helenmedh skrev 2011-11-22 19:17:02 följande:
    Hörrni! Känns som om min livmoder ramlar ut! :-O Fick för mig att känna på tappen och tänkte att den skulle sitta långt in, men nej, jag hann få in fingret till första leden, alltså strax under nagelbandet och där var den! Herregud, så långt ner ska den väl ändå inte sitta? Ont gjorde det också att peta där... ! Någon annan som har någon aning?
    Är du säker på att det är tappen och inte slidväggen som putar? Ont ska det i och för sig inte göra ändå... Ibland kan man ju känna igenom till tarmarna och känna eventuell avföring som är på väg... petar man på en hård rackare så kan det ju kännas...

    Sen sitter ju livmodertappen olika högt i olika delar av cykeln och under olika delar av dagen...
  • lilaemma
    blomkruka skrev 2011-11-22 19:33:11 följande:
    Lilaemma Japp det var gravtest! Förvirrad man blir, ett blankt, två med streck (i samma urin) och sen ett blankt igen...
    hmm... var det du kissade i helt rent? (inte en mugg du druckit cocacola i ... ) När hade du mens sist?
  • lilaemma

    Om du har känt på tappen genom hela månaden tidigare och den aldrig varit så här långt ner så kanske du ska kolla om du fått framfall? Men annars så kan det ju som sagt variera kraftigt....

  • lilaemma

    testar:



    Tror inte ni ser nått. ;) Men efter mycket fix:


    Det syns vid genomlysning. Inget plus, men lite kul att roa sig med.... och på testlagret dessutom ;)  Då måste man väl ha rätt att ta ett nytt test i morgon! ;)
  • lilaemma
    Knasten83 skrev 2011-11-25 14:08:07 följande:
    Lilaemma:: absolut? Bim??
    Har ingen Bim att gå efter alls. Jag har inte fått tillbaka mensen sen dottern föddes för 15 månader sedan... Var på KK den 14e och då såg allt normalt ut. Så chansen att jag hunnit ha en ägglossning och prickat den är väl ytterst liten, för att inte säga obefintlig. Men jag gillar spänningen i att testa... ;)
  • lilaemma

    Försökte få en bättre bild, men jag tror att jag nu definitivt kan se att det inte är ett rakt sträck, om det ens är nått alls.. kommer ändå testa i morgon ;) Man är bra knäpp!


  • lilaemma
    sweasmamma skrev 2011-11-25 19:48:13 följande:
    alltså man SER ju ett streck ... men om det är spök eller riktigt??? 
    Skulle faktiskt tro spök. Jag tycker det ser lite för snett och skevt ut...Men lite mer spännande blir det ju med såna här lite dubbeltydiga resultat ;) Fast alldeles för ynkligt för att vara nått ännu i alla fall.. men det kan ju ändra sig.. ;)
  • lilaemma
    Helenmedh skrev 2011-11-26 19:40:21 följande:
    Ingen mens än.. Mensvärk som kommer och går, tror hela tiden att den ska komma men nej.. I tidigare graviditeter har jag plussat före Bim. Men nu är mensen två dagar sen och jag har inte testat sen torsdag.. Vad tror ni? 
    Tror det är dags för ett nytt test... kanske hade du senare äl den här gången...
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester