• Envira

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    slemtorsk i din bralla skrev 2011-10-22 12:48:28 följande:
    men det kan ta upp till ett halvår innan mensen stabiliserat sig och hittat en cykel som funkar efter att man använt preventivmedel.. alltså kan cykeln variera från till exempel 20 till 40 dagar under några månaders tid.

    Det är ju rätt givet nu att du INTE är gravid iaf, annars skulle något visa sig, så slappna nu bara av och invänta mensen. Sen får du räkna med att mensen inte håller 28 dagar garanterat så nära inpå avslutade preventivmedel, att det blev just 28 dagar förra gången kan bara varit en slump, det är ju ingen garanti för att det blir 28 dagar nästa gång.
    har jag en längre cykel behöver det ju inte vara givet att jag inte är gravid eftersom ägglossningen infaller senare då, och i så fall har jag ju inte ens haft bim än
  • Envira
    slemtorsk i din bralla skrev 2011-10-22 13:18:37 följande:
    nej men som sagt.. nyss slutat med preventivmedel, testat som en galning och ägglossningen är inte garanterat att infalla senare heller, det är inte ens säkert att du fått igång en naturlig ägglossning efter ditt preventivmedelsanvändande. Varför denna stress??????

    SLAPPNA AV!!
    kanske du ska ta och tagga ner lite också. Vill inte se massa stora bokstäver och utropstecken så fort jag uttrycker mig i den här tråden, det får mig definitvt inte att slappna av när nån "skriker" slappna av heller.
  • Envira
    slemtorsk i din bralla skrev 2011-10-22 13:51:10 följande:
    jag är nedtaggad, men du stressar ju upp hela tråden.  Jag blir oerhört provocerad och stressad av att du vägrar att ta till dig råd, tips och fakta utan hela tiden griper efter halmstrån som säger att du kan vara gravid. Visst finns det en liten liten chans att du verkligen ÄR det men tyvärr har du oddsen emot dig. Du vill så gärna vara gravid att du intalar dig det... vi försöker svara dig men du säger hela tiden emot och hävdar motsatsen för att i nästa inlägg "ge upp".

    Vi kanske ska sluta svara dig helt tills vi bara har nåt positivt att säga till dig?
    du säger själv att hoppet är det sista som lämnar dig, varför får inte jag också tänka så?

     
  • Envira
    BebisVagga skrev 2011-10-22 13:55:04 följande:

    Tycker man kan tjaffsa i privata mail istället..

    så blir det mer trivsams för alla oss andra..

    eller?


    ja jag tycker inte heller om det men det känns som att jag blir påhoppad vad jag än säger här. 
     
  • Envira

    jag lämnar den här tråden nu, tack till er underbara som varit trevliga och stöttande men jag klarar inte riktigt av alla mindre trevliga ord som jag får kastade på mig här . Jag hoppas och längtar bara som alla andra. 
    Hoppas det återgår till en trevlig stämning här nu, jag ska längta och hoppas på egen hand nu. 

  • Envira

    tänkte hoppa in här en liten snabbis.. 

    Jag har kommit fram till att jag har en väldigt oregelbunden cykel och är nu på dag 42.

    Tänkte kolla om ni ser nåt på den här bilden!



     

  • Envira
    Knasten83 skrev 2012-01-10 20:24:53 följande:
    Envira: ser ngt tunnt, men det ser snett ut!?
    haha ja eller hur?:o tyckte det jag med! vet inte om det är för "pricken" där vid strecket (det är en sån där inåtbuktning för att jag råkat peta där)
  • Envira
    mamma91 skrev 2012-01-10 20:54:53 följande:
    Hej tjejer detta hör inte hit men vet inte vem jag ska fråga.. som ni vet så har ni ju sett mina test å att jag tog ett digitalt i morse som visade inte gravid och ett testlagret i samma urin som visade positivt.. började blöda lite i eftermiddags och sen blev det mer och mer och nu har jag mensvärken från helvetet!! känns som nån står å kör in en kniv i höger sida nästan hela tiden.. har provat duscha och tagit alvedom men det ger sig inte :( börjar fundera på om spiralen hamnat fel eler nått.. åå jag kan inte tänka just nu.. vad är det som händer med min kropp ? :´(
    ring sjukvårdsupplysningen!
  • Envira
    mamma91 skrev 2012-01-10 21:03:22 följande:
    sitter i kö just nu.. å förlåt att jag värkar va så dum men har så svårt för läkare å sånt..
    vet hur det känns,man känner sig dum att man ens ringer ibland.. Men det låter inte bra om du har sådär ont så det är bra att höra sig för!
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester