• viochdu

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Pumann: hade du BIM den 16 ?? då har vi samma cykel.. hi hi

  • viochdu

    Äl testen är neg. Fortsätt testa. Strecken Ska vara lika starka eller teststrecket starkare än kontrollstrecket.

  • viochdu

    Didaj. Jag har svarat dig. Äl testen är neg. Teststrecket ska vara starkare eller lika starkt. Så fortsätt testa.

  • viochdu
    Marie-anne skrev 2011-11-09 02:05:09 följande:
    hej stryp mej inte! men jag känner att jag borde förklara mej lite!  jag är förbannad på mej själv att jag mitt urbota nöt inte tänkte på att ta ett kort på mitt första superstarka streck det som tom mamma såg, då skulle det inte blivit så snett, men det är lätt o vara efterklok=( likadant det efter, glömde oxå ta kort=(
    igår tog jag oxå ett, rfsu, men vågade ej skriva något då jag vet att det kanske skulle missuppfattas, men när jag skulle ta kort, och jag lovar o svär på bibeln, att det fanns ett rosa streck på båda testen men dom försvann när det torkat, jaja jag vet att ni ej tror mej utan kamerabevis, men jag hann aldrig ta fram kameran, men som jag skrivit blir jag nog klokare på tisdag=)!
    Marie-Anne: Du behöver inte förklara varför det inte blev ngt kort på alla dina test. Oavsett bild, streck eller inte så är du inte gravid. Tyvärr vännen.

    Så vi behöver inte längre diskutera detta. Jag förstår din frustration att din mens är sen, men den ska du ju kolla den 15.de. Men gravid är du inte oavsett dina tidigare tester. Du skulle ju varit i 4 månaden annars och då hade det synts och kännts om du va det.

    Jag förstår din oro med mensen. Men ju mer du oroar dig, och ju mer du tänker på dina tester som du gjort ju mer stressar du upp din kropp och kanske skjuter mensen framför dig. Det är många kvinnor som gör så och sen har du ju oxå som du säger gått ner i MASSA i vikt och det spelar oxå in roll.

    Du behöver inte förklara dig längre. Det ända du behöver göra är att inse att du inte är gravid och att gå till gyn den 15 och jag hoppas och håller alla mina tummar och tår att dom kan berätta varför din mens är sen...

    Men gravid är du inte.... Tyvärr Marie-Anne.

    Stor kram till dej
  • viochdu

    Slemtorsk: Såg ditt gårdagens test, jag måste nog vara den enda som inte ser skuggan.  För om du inte ser ngt i verkligheten så tyvärr den där skuggan folk pratar om inte finns på testet??! eller ser du det i verkligheten med??! skuggan alltså.

    Jag är blind tror jag. För vissa ser streck som jag inte alls ser.. Ha ha ha.. Men bäst koll har väl den som tagit kortet. Syns inte strecket IRL så finns det inget streck eller hur?

    Du har BIM i dag va?!

  • viochdu
    sweasmamma skrev 2011-11-09 10:02:41 följande:
    åh tjejer!! blir såå otroligt glad för ert stöd!!!STOR ELOGE TILL ER Hjärta
    vi har pratat sååå många gånger ,jag har förklarat att det har aldrig vatt någon annan ,han har gjort saker som jag kunde lämnat honom för men jag stannade??varför skulle jag göra det om jag nu vatt så sugen på att vara med någon annan ??

    Jag behöver ingen bekräftelse från någon annan,bara min man som gäller och jag blir såå ledsen och stressad när han tar upp sånt! han ville verkligen ha ett barn till men nu verkar det som vi kanske inte kan fortsätta vår relation då han VÄLJER att inte tro på mig!!Jag har också ett val,och det valet va att älska honom i nöd och lust och det är det jag gör,han verkar inte vilja detsamma!! MEN trots att bebisverkstan verkar stanna här för mig kommer jag vara er trogna följeslagare Skrattande 
    Du och jag kan hålla i hand med idiot killar... :)
  • viochdu

    Men tjocka slemmiga låter ju som ÄL flytningar.. Dom ser ut som äggvitan på ett rått ägg.. Som man kan dra mellan fingrarna.. Jag hade aldrig sett såna flytningar "på mig" själv innan i hela mitt liv fören förra veckan när jag hade ägglossning! då hade jag en dag med såna flytningar. Att jag inte märkt det innan måste varit för att jag inte varit särskilt intresserad av mina flytningar innan :P ;)

    men du.. konstigt iaf.. Men när du förmodade att du hade ÄL tod du stickor då? Du kanske har sen ÄL ??!

  • viochdu
    HelenFr skrev 2011-11-09 10:52:50 följande:
    Glöm inte bort att det finns en snacktråd också, då blir det lite lättare att hitta och titta på bilder som läggs in här..,
    www.familjeliv.se/Medlemsgrupper/vi-testomane...
    Ja det är ju mkt smidigare att hitta saker om man letar efter..

    Kom igen nu flcikor gå in där och bli medlemmar!

    Finns ju en tråd för våra bilder. en för alla som plussat, en för att bara snacka av sig!

    www.familjeliv.se/Medlemsgrupper/vi-testomaner-503
  • viochdu
    Aint Your Fairytale skrev 2011-11-09 11:02:15 följande:
    Jag ser streck på äl-testerna och tycker mig se svagt streck på grav-testet också.
    Jo men dom är ju neg.
    sweasmamma skrev 2011-11-09 11:30:13 följande:
    alltså jag har inte använt älstickor....men,jag tror jag kände av min äl denna gången och detta är inte som äl-flytning,mer seg,slemmig liksom,åt det gula hållet.helt luktfritt
    Låter iaf som ÄL flytningar! Äggvitan på ett rått ägg är gult/transparent :P ;) Mkt märkligt... På mig hände det liksom ner som en snigel mellan benen när jag kikade.. och såg dessa flytningar, sega, slemmig, och gul transparenta!

    Dina flytningar verkar spela dig ett spratt!
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester