• HCS

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Marre22 skrev 2016-02-09 15:58:16 följande:

    Idag kunde jag ta digitalt och förhoppningsvis kanske sambon vågar tro på testen.

    Tack ni som tittade på min svaga teststickor igår...


    Grattis! :)
  • HCS
    IdanJensen skrev 2016-02-09 14:51:13 följande:

    Hej tjejer!

    Behöver lite hjälp att kika på ett test. Vet inte vad jag ska tro. Har haft symtom i nån vecka med mer aptit, illamående och yrsel. Även varit mer känslig och fått synliga små rosa nät på brösten. Tog ett test med morgonurin som sedan såg ut så här (se bild). Har brutit upp det för jag tyckte det var svårt att se annars.


    Ser ju klart positivt ut, om det fanns där inom 5 minuter. :) 
  • HCS
    mammoarer skrev 2016-02-11 09:27:21 följande:

    Brukar testlagrets tester ge konstiga utslag?

    Igår fick jag ett halvt positivt streck. Man såg hela strecket, men bara ena halvan var tydligt rosa. Sedan bröt det av mitt i och blev väldigt svagt på den andra halvan.

    Fick ett svagt blått plus med CB senare på eftermiddagen.

    Tänkte att jag skulle testa med morgonurin idag och se om det blev något med testlagrets. Ser ju två streck utan att anstränga mig. Men det är ju inte särskilt rosa nu när det torkat.

    Blöder massor så det är troligen ett MF om jag är gravid, men jag vill gärna höra om testlagrets tester är något att lita på.

    Hade graviditetskollens tester innan men då såg alla stickor kantstötta och trasiga ut och det blev knappt ens färg i kontrollstrecket.

    Eller är alla dessa budgetvarianter svårtolkade?

    Översta är dagens och nedre är gårdagens.


    Man får vad man betalar för så är det ju, men alla fungerar om man inte testar tidigt(egen erfarenhet) För vid svaga streck är de svårtolkade, stickorna, egentligen alla tester.

    Jag tror tyvärr det är mf då du såg svagt även på cb, jag ser på båda dessa test!
  • HCS
    Lilla Luna skrev 2016-02-10 21:25:14 följande:
    Hjälp! Vad säger dessa äl-test från Testlagret? Enligt ena appen har jag haft äl och enligt andra ska jag ha äl till helgen. Tempar inte då det inte funkar i min vardag.
    Tror nog den kommer till helgen då. Inte positivt än. Dock brukar jag inte få helt positivt trots äl(vet då jag blivit gravid) Men ser stegringen och det tillsammans  med andra symtom funkar för mig. Jag har alltid flera tydliga tecken.. Bara att ligga i ;)
  • HCS
    mammasusan skrev 2016-02-11 11:06:23 följande:
    Tack! Siktar dock in mig på ännu ett mf eftersom jag blöder även om jag aldrig varit med om att få plus då blödningen startat, så det är väl första gången nu av alla mf.
    Nej man har ju inte mycket hopp när man blöder... För mig har det heller aldrig slutat bra med blod. :( Blöder du mycket?
  • HCS
    Nykär15 skrev 2016-02-11 11:15:45 följande:
    Så är det för mig med, aldrig haft fullt positiva utslag på testen men blivit gravid två gånger med hjälp av att ha koll ändå. Har många tecken från kroppen som visar när den sker :)
    Visst är det skönt att det känns och märks! Dock skönt att få bekräftat med streck på testen. Tempar också vilket är den bästa indikationen på att det verkligen har släppt! :)
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester