• Nykär15

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Iustitiae skrev 2016-03-17 10:30:28 följande:
    Ja det är underligt. Du har väl haft lite mer tur än jag. Ja nog finns det sjukdomar som gör att man kan få hcg i kroppen men då skulle ju det definitivt upptäckts på blodprov, och mina blodprov på HCG har alltid varit 0 så det är inget jag behöver oroa mig för. Klimakteriet hoppas jag då inte är på g ännu, blir 21 i år haha.

    Konstigt...jag undrar bara varför vissa får spök och andra inte? Hur långt efter ett spök har de kollat med blodprov då?`Kan det vara att du haft nåt som fäst men sen lossat?


    Nä låter ju orimligt med klimakteriet nu då, även om det har hänt så lär det ju vara sjukt ovanligt :)
    Önskar dig lycka till och hoppas på ett riktigt plus snart då om det är vad du önskar!

  • Nykär15
    Yilla skrev 2016-03-17 10:45:12 följande:

    En till bild med blixt, kanske syns bättre..


    De kan vara rätt höga hela cykeln, mina är bara låga precis efter ÄL inträffat, sen kan de vara rätt höga innan mens med...så svårt säga. Så länge de inte blir svagare så kan man ju iaf tro att ÄL inte varit. Men om de sjunker igen så kanske du bara missat stegringen, så den kommer nog när som helst ska du se :)
  • Nykär15
    Yilla skrev 2016-03-17 10:56:21 följande:

     


    Tack :) Förra omgången jag testade med ÄL-test, för tre år sen var det alltid svagare och sen var det bara pang en dag och sen ner igen. Därför jag känner mig förvirrad nu när det är hyfsat starkt hela tiden, men det kanske är så efter ett MA..? :/ Grav-test visade negativt 1,5 vecka efter skrapningen i alla fall.


    Kanske ÄL kommer två veckor efter att alla graviditetshormoner gått ur? Blir tokig på det här! 


    Ja så kanske det kan vara, att det kommer två veckor efter att hormonerna gått ur, låter ju som en rimlig tanke att kroppen då börjar om...får se, håller själv på med ÄL-tester nu efter mitt missfall...hade så högt igår som du hade idag, men inte positivt än. Har inte testat ännu idag då jag tester på em vid 17 alltid då det funkat bäst för mig. På fm är alltid mina svagare av nån anledning.
  • Nykär15
    Yilla skrev 2016-03-17 11:30:57 följande:

    Ja vi får se, var ju hyfsat långt gången (v.12) så det kanske tar tid..

    Intressant, jag får alltid mycket svagare på eftermiddagarna! :)


    Så här ser mitt ut idag, ÄL närmar sig helt klart. Antingen är det positivt i morgon eller svagare. Är det svagare har äl varit, missar lätt min högsta punkt då jag förstått den är väldigt kort. Men har ju blivit gravid innan trots ej fullt utslag :)

  • Nykär15
    Flurriburr skrev 2016-03-17 15:59:40 följande:

    Hej! Ny i denna tråden. Men har eb liten fundering.

    Jag har nyss plussat. (Apoteksgruppens stickor). Första plussade jag på bim-1. Blev så chockad, men strecket var starkt! Dagen efter tog jag andra stickan, även den visade ett streck till (om än pyttelite svagare). Nu till min fråga. Är testerna tillförlitliga? Kan de visa falska positiva resultat? Gjorde de som man skulle, men är rädd att något kan ha blivit fel som gör att det blev falskt. Är förkyld med om det hjälper :/ (mensen har ännu inte kommit, bim+1 och den brukar alltid vara i tid)


    Oftast ökar ju testen ju mer tid det går, men för att se ökning är det ju bra om man tar samma test, runt samma tidpunkt på dagen och med samma koncentration av urin.


    Dricker du mer och kissar tidigare så kan du ju få svagare utan att det är några problem för det med graviditeten.


    Än är det nog tidigt att säga nåt, men kolla om ett par dagar med morgonurin om det ökat, isf är ju allt ok.


    Mina blev svagare och sen fick jag missfall.

  • Nykär15
    dHT skrev 2016-03-18 06:39:32 följande:
    eftter 3 år och massor med tester är detta första graviditetstest jag får det här. Hjälp mig att tyda den? Är på BIM-1 och testet tog just imorse 3 minuter såg den ut såhär vågar man tro?
    Jag ser nåt och jag tror allt det är ett plus där! Grattis!
  • Nykär15

    Mina är svagare idag, så äl är över, lär ha vart senare igår/inatt :)

    Nu får vi vänta tillsammans o se!

    Med fascinerad att kroppen kom igång så exakt igen efter missfallet för två veckor sen :)


    Yilla skrev 2016-03-18 19:59:42 följande:

    Fick positivt på testen idag, både på förmiddagen och eftermiddagen, väldigt nöjd med att kroppen är på banan igen efter bara tre veckor :)

    Jag har nu tre graviditeter bakom mig, men eftersom jag aldrig haft MA förut hade jag ingen aning om ifall kroppen skulle strula efter det här, verkar inte så :)

    Hoppas du fick positivt också och lycka till!


  • Nykär15
    Nötcreme skrev 2016-03-24 10:16:49 följande:

    Om jag fick "gravid 1-2" den 22 mars. När ska det då visas "2-3" ?


    1-2 veckor senare tänker jag att den borde slå över då? Eg är du ju i v 2 på BIM, så en vecka efter BIM borde den gå till 2-3, men jag hade nog väntat några extra dagar, för man vet ju inte alltid exakt när ägget fäste och blir nog bara nervös i onödan om man får 1-2 även efter en vecka.
  • Nykär15
    Yilla skrev 2016-03-18 19:59:42 följande:

    Fick positivt på testen idag, både på förmiddagen och eftermiddagen, väldigt nöjd med att kroppen är på banan igen efter bara tre veckor :)


    Jag har nu tre graviditeter bakom mig, men eftersom jag aldrig haft MA förut hade jag ingen aning om ifall kroppen skulle strula efter det här, verkar inte så :)


    Hoppas du fick positivt också och lycka till!


    Hur går det för dig? Känner du nåt? Jag vaknade med molvärk igår, fryser och kissar hela tiden..sen fick jag en liten blödning/rosablodig flytning på dagen som sen gick över, blev skitglad för det kan vara en nidis, har ju haft det båda graviditeterna som gått bra, men hade det inte innan missfallet...så hoppas hoppas! Tänkte ev ta mitt första test på söndag, ÄL +10 då och är den dagen jag fått plus alla tre ggr innan....
  • Nykär15
    mammasusan skrev 2016-03-15 15:57:06 följande:
    Ja de jag visade idag är efter bim, men lade in cb tidigare före bim som var jättesvaga

    Avvaktar & ser vad som sker, blir så dyrt med test :& har ju haft Många mf så blir inte förvånad om det blir fler :@
    Hur har det gått för dig? Har de blivit starkare?
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester