• Choccolat

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Så himla spännande Slemmis!!!!

  • Choccolat
    N1987 skrev 2011-11-13 18:47:26 följande:
    Idag kom mensen.. Eller det tidiga missfallet med tanke på de svagt positiva graviditetstesterna.. Lycka till alla ni andra! :D
    Åhh va tråkigt!!!! Varm kram till dig!
  • Choccolat
    wantto skrev 2011-11-15 11:02:53 följande:
     Beklagar ditt MA:( Oj, vad trögt det måste ha känts att gå såpass länge:(   Så med andra ord så betyder inte mitt pos äl test något annat  än att det påvisar gravhormoner också  då, eller?
    Beklagar det som hänt...

    Pos äl-test bör endast påvisa gravhormoner. Hur snabbt detta försvinner är olika för alla. Du fick ju inte heller ett vanligt mf utan ett ma, då fattar inte ens kroppen att något är fel förrens blödningen kommer. Jag har förstått att det gick JÄTTEFORT för mig att testa negativt efter ma.. Det tog "bara" 15 dagar efter framkallat mf.
    Det kan även vara så att det finns någon rest kvar som gör att hcg inte går ner...
  • Choccolat
    HelenFr skrev 2011-11-18 10:05:21 följande:

    Testade negativt idag så jag gissar på att det är kört är ju på BIM idag... Så när jag väl får mensen lägger vi ner bebisverkstaden ett tag... Orkar inte mer just nu...


    Jag förstår dig.. tar otroligt mycket på det positiva i livet tycker jag.. och tär på relationen.. Hur man klarar av att "sluta försöka" förstår jag dock inte... =)
  • Choccolat
    Gummsan skrev 2011-11-22 13:49:04 följande:
    Ingen som vet svaret på min fråga?
    Hej! Nej, det ska det inte vara. Jag blöder ibland vid äl och har frågat flera olika läkare om det. Alla har samma svar: När ägget "lossnar" från äggblåsan så spricker äggblåsan. Hos vissa kvinnor kan detta blöda lite. Blodet kommer ofta ut med flytningar. Ibland (som hos mig) kan blodet även flyta ut i buken på ställen där man tydligen är vansinnigt känslig och kan ge upphov till svåra smärtor. (Jag har fått så ont vid två olika tillfällen att sjukvårdsrådgivningen rådit mig att söka akut.)
    Detta påverkar inte möjligheterna att bli gravid över huvud taget! =)
  • Choccolat
    Xantippa85 skrev 2011-11-25 10:27:51 följande:
    Jo jag ska göra fler, jag har ju hur många tester som helst hemma! Det sjuka är att vi har försökt i snart 6 år och det har ALDRIG synts nånting på testerna inte ens en skugga så mina förhoppningar skjuts i höjden, vi har precis skickat in remiss till ivf och det vore så galet kul om det kom av sig själv nu!!

    Måste bara vänta tills jag är kissnödig igen! haha 
    Åhh vad jag håller tummarna för dig!!!! Jag tyckte mig ana något när jag vinklade skärmen... Hoppas hoppas hoppas!
  • Choccolat
    Den lilla M skrev 2011-11-28 17:13:02 följande:
    jag vill också ha ett plus.. har väntat länge nog nu .. Det är verkligen dags att vi får ett plus och ett litet knytte som stannar kvar.. i juli nästa år har vi försökt i 3år  Förvånad .. Trodde aldrig att det skulle ta så här tid att få en lyckad graviditet!

    Mhh.. längtan blir fasen olidlig ju fler månader som passerar.. vem kunde tro att det skulle vara såhär.. Jag håller verkligen tummarna för dig!!!
  • Choccolat
    Soffiie skrev 2011-11-28 20:44:43 följande:

    Hm jag ansluter mig till tråden igen  då jag förra veckan fick mitt tredje missfall för i år,,,


     


    denna gången i v 7+3 har precis slutat blöda och undrar nu så klart när kroppen ska bli normal igen hoppas på snabbt.. tänkte jag ska testa med äl test om va 10 dagar och se om jag får äk som  jag brukar få ca 14 dagar efter mens om kroppen är så snäll mot mig =) Tycker jag förtjänar det,,


     


     



    Fy vad hemskt! Beklagar verkligen...
  • Choccolat
    lilaemma skrev 2011-11-29 16:00:37 följande:
    Besviken. Julmusten var inte mer gravid än jag. ;)

    Jag har ju läst om nån som fick plus på ett test doppat i cocacola... så när vi nu hade julmust hemma var jag tvungen att se om den kunde göra nått roligt... inte då... suck... måste man vänta tills man blir gravid själv för att få se nått mer roligt??? ;)

    Ha ha ha ha!!!!!!!!!!!!!
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester