• Nykär15

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    esa9 skrev 2016-03-15 09:25:56 följande:
    Tack för ditt svar! Tog ett cb digital idag och det visade positivt :D måste dock haft ägglossning senare än jag trodde.
    Vad kul! Grattis! Är nog så att det var senare bara. Njut nu!
  • Nykär15
    mammasusan skrev 2016-03-15 09:22:48 följande:

    Morgonens test, ser jag i syne eller är det två streck?


    Nåt väldigt ljust ser jag...men var inte du rätt långt efter BIM? Eller blandar jag ihop dig med nån kanske...
  • Nykär15
    Nötcreme skrev 2016-03-14 10:38:37 följande:

    Nån som ser något?


    Ser ingenting på dessa men ser att du säger att det syns vid genomlysning, då har det vart plus för mig. Men de gånger graviditeterna har vart bra så har de ökat lite varje dag. Nu sist ökade de under två dagar för mig, sen minskade de igen och då misstänkte jag nåt var fel och det stämde, slutade i missfall på 4+1...bilder på hur testen såg ut på BIM -4 finns i mitt galleri
  • Nykär15
    Nötcreme skrev 2016-03-15 10:38:21 följande:
    Tack. Jag kommer avakta till fredag. Är på dag 12 i dag så väntar till fredag. Annars får det bli nya tag.
    Då ökar de säkert inom ett par dagar, är ju så tidigt ännu! Håller tummarna!
  • Nykär15
    Erli skrev 2016-03-15 13:35:49 följande:

    Hej!

    Ca 3-4 dagar innan Bim har jag fått positivt med testlagrets de gånger jag varit gravid. Även fått "gravid" på digitala från clearblue samma dag. Testlagrets är helt klart mina favoriter. Aldrig fått ett spökstreck när jag inte varit gravid heller.


    Precis så funkar testlagrets för mig med, aldrig fått spök. Sett svagt vid genomlysning när det torkat på BIM-4/5 nånting alla gånger. Sen på BIM-3/4 har jag fått synliga rosa för ögat.


    Litar fullt på att de funkar som de ska!

  • Nykär15
    mammasusan skrev 2016-03-15 13:01:20 följande:
    5+0 idag enligt kalendern fick detta med cb på 4+5 eller om det var 4+4. Men tycker det borde visa skarpare på gravidkollens test

    Jag tycker de är för svaga de du lagt upp för att det skulle kännas bra, jag hade iaf känt så. Mina var som dina och efter ett par dagar minskade de i stället. Hade med gjort ett CB till för att se om det är starkare nu än sist. Lättare jämföra samma märke för att se den faktiska skillnaden.


    Jag har gjort CB + Testlagrets i samma urin de gånger jag testar, så jag kan se utvecklingen på två olika. Tycker stickorna visar stegring lättare men CB borde bli blåare nu för dig.

  • Nykär15
    mammasusan skrev 2016-03-15 13:52:25 följande:
    Jo & de var före bim ;). Vet inte hur de såg ut då jag var i samma vecka med sonen för jag testade bara vid bim & sedan i v.7 efter att jag hade gjort vul & sett hjärtat slå. Så jag har inget att jämföra med

    Fast de med CB säger du är tagna på 4+4 eller 4+5, det är ju efter BIM.


    Klart kan du vara låghormonare med, vissa är ju det. Men jag personligen hade vart orolig om de inte var starkare på 5+0...jag hade tagit ett digitalt för att se. Det är ju en vecka efter BIM idag.

  • Nykär15
    Iustitiae skrev 2016-03-16 16:07:37 följande:
    Cb är värdelösa... Jag har fått klart tydligare "plus" på deras utan att varit gravid. Fått bekräftat med både vul och blodprov att där inte funnits nån graviditet. Har heller inte följts med nån blödning så missfall är liksom uteslutet... Skulle säga helt katastrofala! Var inte länge sen jag satt med hjärtklappning på toaletten i tron om ett svagt plus med samma test men tji fick jag även den gången.

    Har du haft några tempdippar eller liknande som kanske kan tyda på sen implantation? Är detta svaga plus bör du definitivt se en ökning inom bara några dagar nu.

    Du har nämnt i en annan tråd att din lutealfas varierar, kanske är där något hormonbråk i kroppen som gör att mensen lyser med sin frånvaro.

    Jag håller tummarna för dig i alla fall! <3

    Det är så konstigt då jag själv aldrig nånsin fått spök med nåt test alls. Och har testat många. De gånger de visat minsta lilla har jag varit gravid, annars helt blanka.


    Jag vill inte skrämma upp dig, men har googlat en massa och det finns ju vissa sjukdomar som gör att man kan ha högre hcg i kroppen, och även om man närmar sig klimakteriet så ska det tydligen kunna hända...

  • Nykär15
    Cfmilla skrev 2016-03-17 08:40:54 följande:

    Ååååh förbannade jävlaskit rent ut sagt. Verkar inte som jag har äl nu ändå. Fantastiskt. Tempar och kör med tester. Men testerna visar ju fan olika! Lätt att bara "låta det hända" när man inte släpper några ägg. Nu skiter jag i allt. Kastade testerna och säger nog tack och hej till fl ett tag också. Blir bara frustrerad.

    Stort grattis till alla ni som plussat! <3 känns lite hoppfullt att vissa ändå lyckas.


    Stora tröstkramar Hjärta det är skit när kroppen inte funkar som man vill och allt känns hopplöst. Letar själv efter min ÄL just nu...hoppas på positivt idag, men är rädd att det ska strula efter missfallet...så får se vad som händer....hoppas du kommer i fas och att det känns lättare framöver. Hoppas få se dig med ett plus här framöver !
  • Nykär15
    elena-mikaela skrev 2016-03-16 21:25:41 följande:

    Hej. Här kommer 100% spök med CB . Blir less på de opålitliga tester som ger hopp. Nu är det så att jag ska ha Mens imorgon men fick detta idag


    Hur vet du att det är spök om du inte fått din mens än?
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester