• Soffiie

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    är det någon som har koll på hur känsliga testen är från apoteket hjärtat? deras egna alltså.. jag maila med dem två dagar nu men ingen verkar veta vilken nivå de ligger på

  • Soffiie

    hehe bara jag som vill så mycket då så jag ser men men.. är ju flera dagar kvar =) hur gick det för dig idag finskaflikkan?

  • Soffiie

    min erfarenhet av dem där testa tidigt är inge bra.. tycker alltid man får svaga med dem i början har fått starkare med både testlagret och cb innan jag fick starkt på dem.. Lycka till

  • Soffiie

    Grattis mymelan  =)

    Hoppas mina med blir starkare. man kan se utan anstänga ögonen i verkligheten men när jag vill ha det på bild går det knappt.. det är mobil kamera jag använder.
    Nu när testet torkat ser man det fortfarande. jag anv också testlagrets..

  • Soffiie

    klara färdiga gå.. jag hade också mens 1 oktober tycker jag har fått streck på mina test i morse men så svårt få dem på bild men de syns även när testet torkat så nått är det ju.. vilket test använde du ? vilket test använde du?

  • Soffiie

    mymelan jag ahr med haft väldiga humörsvängningar gått i taket för inget och sen nästa sekund känner ja hur tårarna bränner bakom ögonlocken.. till och med min familj och bror har reagerat och fråga va som va fel .. hoppas nu mina tester blir starkare.. ditt är solklart plus tycker ja det ser man ju utan problem =)

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester