• lilaemma

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Lite starkare idag och tempen lite lite högre... Hoppas lite..

  • lilaemma
    Filippa85 skrev 2017-09-27 08:04:00 följande:

    Det där skulle jag tolka som plus! Grattis! :) Hur många dagar efter ÄL? Några symtom?


    josefinost skrev 2017-09-27 08:25:17 följande:

    Jätte tydligt plus tycker jag! Grattis!


    Hf84 skrev 2017-09-27 08:29:07 följande:

    Ser positivt ut, grattis!


    Jo, positivt är det ju, men jag är så van att det skiter sig att jag inte räknar det som något att lita på förrän jag fått 3+ på digitalt. Har 3 barn och minst 9 tidiga mf/kemiska graviditeter - v4-7 ...

    Vilka test ska man beställa? Dessa är slut nu? Vilka ser man tydligast om det stegrar på? Funkar gravkollens? Testlagret? Var ett tag sen jag beställde sist... Tar första digitala på måndag och hoppas på 2-3 då...
  • lilaemma
    Hf84 skrev 2017-09-27 11:00:40 följande:

    Jag hoppas du ej råkar ut för missfall igen. Ser ut som en mycket fin ökning. Testlagret ska väl vara ok? Eller fortsätt med dom du har? När jag ville sw stegringen hade jag rfsu 8 pack och det räckte för mig. Lycka till nu! Hur är det föresten med tre barn? Vi försöker ju med en tre nu :)


    Tack! 3 barn är bäst hittils! :) 1 är svårt man måste ställa om hela livet och ge 100% till baby. 2 är svårt - man kan inte ge 100% till två olika barn samtidigt och man känner sig otillräcklig. 3 är lätt. 2 leker och trean tittar på och är underhållen. Du är fri ;)
  • lilaemma
    Hf84 skrev 2017-09-27 12:40:07 följande:

    Å vad härligt det låter. Har du långt mellan barnen? Många tycker det verkar så jobbigt med tre.. men jag hoppas vi får nära i ålder med 2:an, men självklart är ju ingenting när det gäller att bli gravid :/


    2,5 år mellan ettan och tvåan och drygt tre år mellan tvåan och trean... Och 4,5 år till fyran om det håller i sig...
  • lilaemma
    ElinGbg2 skrev 2017-09-27 21:05:41 följande:

    Hej!

    Är en av dom som läser men som inte skriver så mycket. :)

    Har försökt i några månader. Hade sex 6 dagar innan ägglossning, blev sen sjuk och fick äta antibiotika. Blev inget mer sex. Har inte tänkt eller hoppats på att vara gravid denna gång, inte heller läst något på FL. Har lixom känts kört!

    Har lite ömma bröst men inte mer än vanligt. Så tog jag detta test ikväll bim-2 bara för andan föll på.

    Va faan! 2 streck direkt! Är det ens möjligt?

    Billiga tester - kan dom luras?


    Grattis! Min trea blev till på ett samlag 6 dagar innan äl, så det händer... Tror inte du behöver vara särskilt orolig för antibiotikan - håller tummarna för att allt går bra!
  • lilaemma
    FridaB92 skrev 2017-09-27 21:10:13 följande:

    Och såklart hade jag bara ett CB early hemma.. svor att jag aldrig skulle ta ett sånt till.. haha! Men kliar det i fingrarna så gör det!

    Kan jag vara gravid? Höll mig i 2 h... och BIM i helgen. Men vad tror ni? Känns bara för tydligt för att var spök men känns ju inte som nått FÖR tydligt för att vara spök på early. Hoppas sååå mycket!!!


    Ser lovande ut, men som sagt de är luriga. Håller tummarna!
  • lilaemma
    Amandap95 skrev 2017-09-28 14:44:47 följande:

    vilket märke e de på de testet som visar starkast?


    Det som visar starkast är babyornots extra känsliga (det rosa)
  • lilaemma
    nr 3 skrev 2017-09-28 15:16:32 följande:

    Usch va svårt.

    Jag känner mig väldigt skengravid.

    Ammar min 3 månaders och mår illa och allmänt trött har börjat ömma i brösten.

    Detta är clearblue vecko indikator och när jag skulle ta ut batteriet så föll detta ut har inte hållt mig länge så är kanske inte bästa testet för att se men fick icke gravid vet att det ska bli 3 sträck men hur läses den av ?


    Du kan inte avläsa själv. Det sker digitalt. Det handlar om styrkan på de olika strevken. Jag har en hel tråd om det här. Tror du kan googla uppbrutna cb digitalt
  • lilaemma
    vikikik skrev 2017-09-28 18:06:42 följande:

    Hej allihopa, jag har pcos och har aldrig blivit gravid utan Letrozol/pergotime. Jag har inte ätit några hormoner sen Augusti för att ville ta ett paus efter 3 missfall i rad. Skulle börja med provera tabletter idag för att kicka igång mensen, då tog jag ett grav. test för säkerhets skull och kan ana mig något svagt där. Skulle ni kunna svara om ni också ser något ?


    Ser inte, men cb är ökända för att ge svaga "spöksträck". Jag skulle rekomendera att du köper ett annat test (baby or not's extra känsliga är definitivt tydligast säger jag efter dagens test. Annars pe på apoteket)
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester